A preco by som nieco dodaval? Vsak si uz dodal za mna.![]()
Prečo by si měl něco dodávat, když něco tvrdíš? Aha, tak to se pak nedivím, že si Verstappenovci tak vymýšlí o Maxovi pohádky, nepotřebuji dodávat žádné fakta, prostě to tak je.
Vsak pisem, ze uz si dodal za mna.
To jsem rád, že se mnou ve výsledku souhlasíš a tvé kopání do Antonelliho bylo trapné a mimo
Nie, nesuhlasim s tebou. Nechapem, z coho si to odvodil.
Z tvé neschopnosti doložit cokoliv pro svoje tvrzení, ale chápu, že pro tebe svět funguje - ne není to pravda, řekl jsem to, tak to tak je. No realita je očividně jinde, ale klidně mi jmenuj 5 mistrů světa co na tom bylo hůře
Ach jo, nechapem, preco odo mna tak velmi chces, aby som ti vysvetloval uplne ocividne skutocnosti. Robis tym zo seba, pri vsetkej ucte, tak trochu hl.upaka. Ale ked to tak chces, ja s tym nemam problem. Takze:
Tvoje tvrdenie: z mistrů světa (Verstappen) měl nejdelší list nehod a to nemluvím o úmyslných nehodách v souboji o titul.
Co o tom tvrdi tvoj zdroj: Verstappen ma nadpriemerny pocet nehod.
Nadpriemerny ≠ Najdlhsi
Ergo tvoj zdroj vyvracia tvoje tvrdenie. Nevyvracia ho iba za dvoch predpokladov. Ze pre teba nadpriemerny a najdlhsi znamena to iste. Dufam, ze tu sa zhodneme, ze tento argument je uplny nezmysel. A druha moznost je, ze neberies vazne svoje vlastne zdroje. Aj tu chcem verit, ze si aspon stojis za tym, co tu postujes.
Sorry, ale celou dobu tu chodíš jen s tím, že to není pravda nejsi schopný nic doložit, tak si překroutíš co já postnu. Tohle mě nebaví, jestli tebe baví takové diskuze, tak to zkus s Josem, ten na fakta taky nehraje
A aky zdroj by si si konkretne predstavoval? Ktory doklada presne co?
V tývm případě nějaký zdroj, co ti potvrdí, že Max nemá seznam vícero nehod ze začátku kariéry, než ostatní mistři světa
Proč k Charlesovi dali Lewise?
Protože z toho má Ferrari marketingově víc, než dává na Hama a Ham neohrožuje Leclerca
Tohle je tvoje tvrzení. @Max_is_faster_than_you ti napsal, že není pravdivé. Je na tobě aby jsi si ho obhájil tou statistikou co požaduješ.
A i já ti říkám, že nemáš pravdu. Nemáš to podložené žádnými daty. Jsou to jen tvé dojmy.
Ano a přesně proto by to Toto mohl udělat. Kvůli marketingu.
To potom musi byt zdroj, ktory porovnava a analyzuje nehody vsetkych majstrov sveta od Farinu az po Norrisa. A samozrejme este dodam, ze na to, aby to malo vypovednu hodnotu, tak by bolo treba, aby sa bralo do uvahy, s akymi skusenostami dani majstri sveta vstupovali do F1, v akom time boli (lebo ked jazdis za tim v strede pola, tak su napriklad nehody pravdepodobnejsie, nez ked jazdis od zaciatku za top tim) ,v akom case jazdili a samozrejme (to je najdolezitejsie) by sa velmi opatrne muselo analyzovat, aky bol ich podiel viny na kazdej konkretnej nehode. Uprimne - taky zdroj podla mna neexistuje. Mozes skusit pohladat ty a prekvapit ma.
Nuz, snazil sa priniest data, len zial vobec nepodlozili jeho tvrdenie. O serioznosti ChatGPT ani nebudem pisat.
@tiMur borci, vy nejste schopný mi říct, kteří mistři světa na tom byli hůř, já ty jména dal na porovnání, vy máte jen klapky na očích a budete tvrdit, že to tak není. No to je vaše tvrzení a dle vašeho argumentů máte na vaše tvrzení taky dát něco co to potvrdí, nedodáte nic, protože mám pravdu
Podla mna bol napriklad Hunt na tom vyrazne horsie.
Já viděl jen ten Chat GPT. Ale spor není o tom, že Max měl nadprůměrný počet nehod, nebo incidentů. S tím souhlasím.
Pro tvrzení “nejvíc za všech” chci vidět statistiku z oficiálního zdroje, kde bude na počet závodů, doloženo srovnání nehod Maxe a ostatních mistrů světa, v ranných fázích jejích kariéry. Do té doby je to pro mě jen “Honzův pocit”.
Ale je to akademický spor, který je jen tak pro utrácení času. Nic důležitého.
Ono je Timure vůbec třeba zamyslet se nad tím, proč by měl být počet nehod v mládí nějakým negativním faktorem.
Strmost křivky učení je u šikovných lidí úměrná počtu chyb které udělá, o tom není pochyb.
Navíc to má ještě několik dalších obrovských benefitů do budoucna, které nebudu popisovat.
Takže když to shrnu, poukazovat na chybovost úspěšných v začátcích je vždycky společná vlastnost všech neschopných, kteří se k tomu aby dělali chyby nikdy nedopracují, páč se nikdy o nic ani nepokusí.