Samozřejmě, že to je nadsázka, ale z mistrů světa měl nejdelší list nehod a to nemluvím o úmyslných nehodách v souboji o titul
Ani to nie je pravda.
Co na tom není pravda?
Tak vela si toho nenapisal, prides na to.
Takhle si představuješ diskuzi? Že napíšeš, že něco není pravda a pak nejsi schopný napsat, co na tom není pravda? ![]()
Tak to je naozaj síla! Reaguješ pod článkom ktorý si ani nečítal?!
Nabudúce si prečítaj aspoň nadpis “Russell nehodlá uvoľniť miesto Verstappenovi…..”
A proč nenechat Antonelliho, aby porazil Helmuto/RedBull objev. Drtivá většina F1 osobností respektuje Maxe, jako v současnosti nej pilota. Včetně Tota. A i kdyby to tak nebylo. Byla by to šou která by přilákala diváky, nebo je alespoň udržela. A nějaké výkony motoru a elektro 50 / 50 nebo 80 / 20 by najednou nikoho nezajímali.
Toliko můj názor.
Uvidíme. Toto sice něco říká, ale souboj Lewis-Nico, byl nejlepší v dominantní éře Mercedesu. A Toto toto velmi dobře ví.
![]()
Russell riesil svoju zmluvu ty Einstein. On o Verstappenovi nepovedal absolutne nic. A Verstappen ani raz nepovedal, ze chce ist do Mercedesu. Ale simpletoni ako ty uz maju vo vsetkom jasno
Co si tu ti dvaja pisalkovia davaju do nadpisu nema nic spolocne s textom
Nikde som netvrdil že Russell hovoril o Verstapenovi. Ak máš nejaký problém sledovať čo sa kde píše, tak aspoň nereaguj. A si dosť drzí.
Ja nechapem, o com chces diskutovat. Napisal si nieco, co fakticky nesedi. Bodka. K tomu nemam co dodat.
Ked napisem, ze nebo je cervene, ty mi napises, ze to tak nie je a ja sa ta zacnem pytat, ze co na tom nie je pravda, tak co by si odpisal?
Dobře, a já se tě ptám co na tom nesedí a není pravda, to snad zvládneš popsat ne?
Nie je pravda, ze by Verstappen spomedzi majstrov sveta mal najdlhsi list nehod a najviac umyselnych nehod. To si si nebol schopny odvodit?
Jo takto si to pochopil. Já jsem psal o nehodách v začátcích kariéry a toho jsem se držel, nenapadlo mě, že to musím vypisovat dál, aby ti neutekla myšlenka jinam. Jinak samozřejmě, že Verstappen ze všech mistrů světa má ten seznam nejdelší s nehodama v pořátcích své kariéry, klidně si to srovnej s Hamem, Rosbergem, Alonsem, Raikkonenem, Schumachrem .. když chceš tvrdit, že to není pravda, tak si to sám ověř, takhle je to jen defenzivní tik, protože jsi fanda Maxe.
Jinak co se týče úmyslných nehod, tak ano Schumi měl velmi slavnou nehodu, stejně jako Prost i Senna, no neapamtuji jezdce, který by úmyslně boural do soupeře a skončil mu na monopostu s tím, že několik závodů před tím do něj zatočil, ale tam mu to karma rychle vrátila. Co pak předváděl Max dál asi víme všichni, viz jeho slavné torpéda v Mexiku.
Každopádně můj point byl ten, že máš potřebu psát o Antonellim, jak to určitě není nový Verstappen, když realně jede svojí druhou sezonu a nejsi schopný ani ochotný srovnat jeho druhou sezonu s druhou sezonou Maxe - čistě z jezdeckého pohledu, neberu výsledky.
emil dnes 39 miesto a 3 kola strata
Ja som pochopil, ze pises o nehodach zo zaciatku kariery. Ani tak nemas pravdu.
toto sa v dnesnej f1 nerobi, ved preto k verstappenovi v rb nedali ziadneho ackoveho jazdca
Ale ved to co si postol s pomocou ChatGPT, mi predsa dava za pravdu.
Uz len ten Senna - “podobne agresivni.” A vobec nikde to nehovori, ze by mal Verstappen najvyssi pocet nehod spomedzi majstrov sveta.
Fascinujuce, odvolat sa na zdroj, ktory vyvracia tvoj vlastny point. Dost som sa teraz pobavil. Dakujem.
Já se bavím nad tím, jak nejsi schopný dodat jediný zdroj či fakt na podporu toho “tak to není” a ještě si ani nepochopil to co jsem tu psal. No nic, fanda Maxe má asi těžkou neděli, když dostal 3 kola v GT amatérských