Russell hlási začiatok novej kapitoly v kariére: Už nie som mladík | Magazín F1 - F1online.sk

Ale reálne F2 a F1 ako auto má spolu spoločne že má 4 kolesá a volant

To že tu istú zákrutu prejdes rýchlo v F2 neznamená že aj v F1 …podľa mňa celá F2 a jej koncept nepriroavuje na F1 moc viac ako tým že pretekas s inými

A s tým má z tejto 3 dokonca z celej 6 Bortoleto takmer najmenej skúsenosti

V Tom to nechápem.

Podľa mňa jazda v F1 pred oficiálnym debutom je viac ako X pretekov v f2 ak máš byť pripravený

Plus znova Bortoleto mal na to podmienky technický aby to mal…

Dvaja z Premy nie. Tam ozaj občas nemohli oni robiť nič. Aj chyby urobili to Jo ale to každý šak F2 to je šampionát s heslom demage off :rofl:

Okrem toho konzistencia sa dá naučiť, rýchlosť nie

V tomto veku je podľa mňa lepšie byť nekonzistentne výsledkovo ale rýchly ako konzistentné konzistentný.

Ale zase to je môj názor.

Já jen že zrovna loni vytvořil Gasly rekord když jako první za celý rok nenapáchal na svém voze žádné škody.
Samozřejmě že letos nic takového neočekávám, když máme tolik nováčků. Těm bude jedno koho sestřelí.

Hej najviac kol vo vedení bude mať SC :rofl:

Ale Boh vie možno prekvapia no

Ja im fandím všetkým 6.

Taky jim všem držím palce ať se předvedou v dobrém světle. Hlavně co nejméně třísek ať vidíme i nějaké ničím nerušené závodní kola.

Na moj vkus sa prilis ukazuje prstom na Premu a na auto ako dovod preco Prema nedominovala napriek hviezdnej zostave.Napr v Baku ked Bearman zaskakoval za Magnussena vikend odjazdil 19 rocny Gabriel Mini - boli to jeho prve a doteraz jedine preteky v F2 a skoncil tam hned prvy den treti. Druhy den treti skoncil Antonelli. Darmo sa tu ruves, stale maju rovnake auta a stale je Prema top stajna v ramci F2. Pre Virtuosi to bol prvy titul. To ako sa pilot vie vyrovnat s tlakom ma velky vplyv na jeho karieru v F1.

1 Like

No veď to určite ale ja si nemyslím že títo dvaja to nedokážu

A znova …Prema mala dobré preteky keď všetko išlo, ale aj také keď vôbec

A aj top stajňa nemusí byť vždy top

Mali aj v minulosti také roky

Každopádne čas ukáže