Russell hlási začiatok novej kapitoly v kariére: Už nie som mladík | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell je novým lídrom tímu Mercedes. Vo Williamse už nabral skúsenosti s podobnou rolou, ale na čele štartového poľa je to celkom odlišný tlak. Britský pretekár sa však cíti pripravený. Príliv nových mladíkov do Formuly 1 mu pripomenul, že už nie je nováčik.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186634/russell-hlasi-zaciatok-novej-kapitoly-v-kariere-uz-nie-som-mladik

Tady není co dodat, teď 15. 2. mu bude 27 let. To je optimální věk a zkušeností má dostatek. Jenom nevím, proč by měl Kimimu pomáhat a kdo to od něj vlastně očekává, ale to se vždycky tak říká :smile: .

1 Like

Ono mozno Russell bol pre Wolffa len akasi prestupna stanica, premostenie medzi Hamiltonom a novou hviezdou. A tou by mal byt Antonelli

2 Likes

Někdy to tak vypadá, ale pro George tohle nemůže být omezující. Jde o jeho kariéru a teď musí ukázat, že je opravdu š.p.i.č.k.o.v.ý jezdec. Kimi zatím jenom může, akorát by to neměl být velký průšvih. Věřím, že když ukáže rychlost, tak mu Wolff přinejmenším letos něco odpustí. Dál se s novými pravidly vůbec uvidí.

Tak Russell sa urcite snazi ukazat, ze ten s.p.i.ckovy jazdec je, o tom ziadna. Ale ak svoj team nema plnohodnotne za sebou (co je moj subjektivny pocit), v takej konkurencii ako sa ocitol to moze znamenat rozdiel medzi uspechom a neuspechom.

Neviem, ale nikdy mi neprislo, ze by bol Wolff ochotny hadat sa za Russella tak, ako sa vedel hadat za Hamiltona. Uvidime vsak tuto sezonu, ked budu bez Hamiltona, ci sa vedenie bude focusovat na Antonelliho alebo Russell dostane prilezitost prevziat zezlo leadra Mercedesu a nebude len ten skusenejsi na porovnanie.

2 Likes

Pravda je, že to vůči Russellovi tak vypadá a asi nás to napadlo většinu. Nicméně ve stávající situaci mu nezbývá nic jiného než odvést to nejlepší, co v něm je, a pak se uvidí. Během dvou let se může uvolnit místo u Ferrari (tam se asi počítá s Olliem, ale musí se osvědčit), 1-2 místa u AM, může být rošáda u McLarenu… Pokud bude jezdit dobře a u Mercedesu o něj nebude poctivý zájem, může mít docela šanci se přesunout jinam.

4 Likes

Vam to na tejto stranke uz pekne je… s tymi reklamami. Dosiahnete iba to, ze sen prestanu ludia chodit.

No k veci ak to russel nestihne do dvoxh rokov ( co nestihne ) tak uz potom nic. A za mna nato nema, ale tak mozno prekvapi

1 Like

Po 6 rokoch v f1 je najvyšší čas aby bol pripravený. Zatiaľ Džordžo viac zaujal ako politik a nie pretekár. Buď v tejto sezóne presvedčí alebo nie a v tom pripade skončil. Taliansky Kimi ho nemôže poraziť

Na to je tam podľa mňa Valteri tam sa aj otvorené hovorí, že ho má trošku coachovať.

Jeden z mála dovodov prečo som bola rada,že sa vrátil.

To je pozícia kde môže VB niečo priniesť.

A Kimimu to určite pomôže. Jedine čo nemá sú skúsenosti a tie ma Valteri na rozdávanie.

Ale bavia ma reči ako má Bottas Kimiho nahradiť.
Neverím že by tak zlyhal to úprimne ozaj nie…Nato má priveľa talentu.

Kimi bude OK.

Ale podľa mňa bude minimálne rok až 2 aj George ok s ním.

Ale prekvapiť môže aha George Lewisa porazil hneď prvý rok.

Mal by…

Navyše výsledky mali historicky dosť podobné…

Takže toto sú len reči.

Mercedes ak sa Kimi chytí má výbornú jazdeckú dvojicu, pokojne na roky a ešte aj homegrown co je extra prestíž.

Ja AKA fandím, ale čakať od neho nemožné prvý deň je priveľa.

Presne preto musí byť teraz lídrom George.

Okrem toho nikto netušil že Lulu zdrhne. Keď tam išiel Russell

A ani to že Kimi reálne potvrdí všetok svoj potenciál. Čo ešte stále čiastočne musí

Ono v posledných rokoch to hadanie a mastenie ega tak nejak Lewis potreboval o čosi viac :rofl: tak ako teraz asi bude potrebovať Kimi.

Lebo on urobí aj chyby určite …a Toto za ním musí stať aj vtedy tak ako stál kedysi za GR keď robil chyby. Takže ho bude prirodzene viac obhajovať a krotiť vášne okolo neho. George si predsa len poradí sám má skúsenosti aj s jazdou aj s médiami.

A nemám dojem, že by Russell nemal tím za sebou. To je skôr domnienka tohto fóra. Kamsoka má Fan page o GR a občas jej napíše aj niektorí z mechanikov čo ju sledujú.

Skôr je to o Tom, že tím dlho bol s LH a aj istý rešpekt.

Tu ma paradoxne výhodu skôr George teraz nie ? Viac ako Andrea

V tvojej hlave možno, mi čo to aj pozeráme bez predsudkov votretych do hlavy Eiselem a jeho RB propagandou, na to máme iný názor.

Ale ten vyhadzuje z času načas už aj Kimiho :rofl:

Ano, Bottas tam od toho je. Že by Kimi porazil George první rok nevěřím, ta situace je úplně jiná. George měl za sebou tři roky zkušeností v F1 a Lewisovi poslední roky v Mercedesu pořád více či méně chyběla motivace. To u Russella nehrozí, spíš naopak - teď musí být motivovaný maximálně.

Ja si takisto nemyslím, že ho porazi.

Len si zároveň myslím, že Kimi je výnimočný pilot. (Ale ja si to myslím aj na druhej strane)

A ak to niekto zvládne tak on tento skok.

O to mi skôr išlo…

Ja by som to asi neurobila…asi by som ešte dala ten Williams.

Ale chápem že v tejto situácii je to logické a Mercedes nemá čo stratiť.

Toto nenechá Kimiho padnúť na hubu, jeho podmienky budú iné ako v RB. Veľa sa mi aj odpustí a následne ten talent musí proste pretlačiť akúkoľvek chybu. Podľa mňa chyby prídu ale ja ich považujem za normálne v akomkoľvek aute no a s trpezlivosťou ho vypiplu. Nesúhlasím ani s rečami Pepu, že môže mať problém v hlave a po chybách spomalí . Kimi nie je tento analytický typ to je skôr kategória že prídem a pustím.

Len mohli prísť mimo takéhoto mediálneho tlaku to je jasné.

Ale osobne si myslím že Kimi by bol pod obrovským tlakom aj vo Williamse.

A radšej ho už šľachtiť priamo hore keď je tu táto príležitosť

Ako ho potenciálne zabit vo Williamse na 2-3 roky lebo sa zmenia pravidlá a nebude vhodná doba ho tam posadiť do Mercedesu

Pro Williams je jednoznačně výhodnější současná jezdecká sestava. Třeba se jednoduše nedohodli.

Tak zase Kimi bol projekt Jamesa …
Takže to by bolo divne

Ale áno.Williams sa stáva samostatnejsi

No ak by nemal k dispozícii Sainza tak Kimi by bol top možnosť

1 Like

Má Williams lepší jezdeckou sestavu než Mercedes? :thinking:
Možná jo.

Zajímavé časy v F1.

Takhle - teď má Williams lepší sestavu než by měl s Albonem a Kimim, který by jim perspektivně stejně nezůstal. Toť vše :slight_smile: .

1 Like

Diplomatická odpověď.
Je tahle cesta Williamsu správná?
V jejich současné situaci.

Co můžou ztratit?

Nevím. Zkoušel jsem si dát pro a proti… A víc mi vychází asi proti.
Pro pro vidím stabilní a kvalitní výkony, kde mohou vycucat z auta maximum.

Na druhou stranu si myslím, že si půjdou hodně po krku.
V jejich situaci nechceš být ten poražený.