Russell by privítal Verstappena v Mercedese: Je to najlepší jazdec na rošte | Magazín F1 - F1online.sk

Messi, ako najlepší je relatívne (a to dosť), podľa mňa hral celý čas v tíme stavanom okolo neho, v lige, ktorá sedela na jeho kvality. Taký Cristiano hral v rôznych tímoch, v rôznych ligách, tým, nepíšem, že CR je najlepší, ale v mojich očiach je o chlp lepší, ako Messi. Okrem toho Zidane je GOAT, dokonca je aj o tom pesnička :slight_smile:

1 Like

Nebo koupit něco takového a přetočit.

Ok, ja len, že, ak je najlepší všetkých čias, a stále je aktívny, tak by mal byť stále technicky najlepší, inak to jaksi-aksi nedáva zmysel. :slight_smile:

Mi na téhle stránce nejde zvuk a v kolonce na liště se mi zobrazuje ztlumeno.
Co mi zase ajťáci rozmjdali? :grimacing:

Opraveno i bez ajťáků. Jsou zbyteční. :rofl:

A zlata lopta za minuly rok je uz uplny vysmech. :smiley:

Holt byl koza, ale jak prisel Max, tak uz je jenom kozlem. :grinning: No a pak uz to smysl dava. :grin:

1 Like

:smiley: to je dobré :slight_smile:

Tak mu to dali, lebo Argentína má horko ťažko konečne aspoň jeden normálny titul z MS :smiley: .

Messi nejlepší jo? hmmmm

By far.

1000009956

1 Like

A začátek sezony je jen první závod? já bych to hodnotil po 5/6 závodech. Přece jen z 24 závodů bych začátek a konec viděl trochu víc, než jeden závod. To se bude týkat i mentální odolnosti, to zjistíme v průběhu sezony a hlavně až bude under pressure, což teď není. Jinak Checo není měřítkem, pro Russella opravdu není

Jo tak FIFA funguje, jak FIA, jestli jsi s tím ok, tak tomu věř :slight_smile:

Dobre, tak pockame tech 5 zavodu jak pises a uvidime. :grinning::wink:

1 Like

Četl jsi to? :open_mouth:
image

3 Likes

Jj četl, kopl si do Hama :smiley:

Jako hustý :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Bomb has been planted. :bomb:

2 Likes

Ferrari oddanost, to vela ludi nechape :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Len tak pre zaujímavosť… vysvetlíš mi v čom presne je Ronaldo lepší? By ma vážne zaujímalo kedže ja nič nevidím…

FIAri oddanost?