To znamkovanie jazdcov po preteku moc nesedi. Max vs Perez - Sergio sa musel prebijat startovym rostom a skoncil na druhej priecke kdezto Max startoval s 1 miesta a skoncil 1 . Podla coho tak rozdielne znamkovanie ? Tak isto LH a GR velmi velky rozdiel v znamkovani. LH sa posunul o 2 priecky a GR sa prepadol o 2 miesta . Ano mal dobry start do zavodu z dobrej startovacej pozicie ale v zaciatkoch stintov podl mna prepalil tempo a postupne mu odchadzali pneu. LH zacal pomalsie a postupne zrychloval. Zavodne tempo mal ako vetsinou lepsie ako GR. Znamku mal mat GR vetsiu ako LH ale nie takym rozdielom. Tam mal bit rozdiel v znamkach priblizne taky ako u jazdcov Mclerenu.
Zrovna před chvíli skončil na ČT2 pořad Báječní muži na dvou kolech ve kterém se Lukáš Pešek svezl na staré motorce po Fanánkovi a v jeho staré kombinéze. Byl pohnědkován strachy, ale moc se mu to svezení líbilo.
Možná by Ti stačilo tohle.
Do nějakého modelu?
Ano presne tak
co viem tak tie husie krky predavaju z vnutornym rozmerom 4,5 mm a vonkajsi 7 . Mensie rozmery som nevidel a ani nepocul o tom.
A co takhle zkusit nějaký bovden?
Pozri si tento film
Bovden a odblankovat moze bit riesenie
Spíš myslel 1-3cm… 10-30…
Teda doufám.
1mm nesežene
Ani neexistuje snad.
Už jsem ho kdysi viděl. Je skvělý.
Ten film som videl asi tak 10-15 rokov dozadu. Perfektne
Myslím, že by čistá spirála mohla i efektně vypadat.
Jinak určitě nemůže být problém si sám takovou spirálu natočit.
Tak problem nie je natocit , len treba si porozmyslat z akeho materialu
Musel bys použít ocelovou strunu, aby držela fazónu i při ohybu. Já kdysi kupoval struny v Mladém technikovi. Používal jsem je místo struny plynového pedálu, které se časem začaly zadírat.
Takže bych zapátral v modelářství. Možná i rybáři by něco mohli mít. Nerez by byl ideální.