Russell by privítal Verstappena v Mercedese: Je to najlepší jazdec na rošte | Magazín F1 - F1online.sk

To znamkovanie jazdcov po preteku moc nesedi. Max vs Perez - Sergio sa musel prebijat startovym rostom a skoncil na druhej priecke kdezto Max startoval s 1 miesta a skoncil 1 . Podla coho tak rozdielne znamkovanie ? Tak isto LH a GR velmi velky rozdiel v znamkovani. LH sa posunul o 2 priecky a GR sa prepadol o 2 miesta . Ano mal dobry start do zavodu z dobrej startovacej pozicie ale v zaciatkoch stintov podl mna prepalil tempo a postupne mu odchadzali pneu. LH zacal pomalsie a postupne zrychloval. Zavodne tempo mal ako vetsinou lepsie ako GR. Znamku mal mat GR vetsiu ako LH ale nie takym rozdielom. Tam mal bit rozdiel v znamkach priblizne taky ako u jazdcov Mclerenu.

Zrovna před chvíli skončil na ČT2 pořad Báječní muži na dvou kolech ve kterém se Lukáš Pešek svezl na staré motorce po Fanánkovi a v jeho staré kombinéze. Byl pohnědkován strachy, ale moc se mu to svezení líbilo.

Možná by Ti stačilo tohle.

Chci naimitovat tohle:

Do nějakého modelu?

Ano presne tak :+1:

co viem tak tie husie krky predavaju z vnutornym rozmerom 4,5 mm a vonkajsi 7 . Mensie rozmery som nevidel a ani nepocul o tom.

A co takhle zkusit nějaký bovden?

Pozri si tento film

4 Likes

Bovden a odblankovat moze bit riesenie

1 Like

Spíš myslel 1-3cm… 10-30…
Teda doufám. :grin::grin:
1mm nesežene :grin:
Ani neexistuje snad.

2 Likes

@PUFF Daji se koupit tenke buzirky, ale pouze hladke, nic me nenapada…

1 Like

Už jsem ho kdysi viděl. Je skvělý. :+1: :+1: :+1:

1 Like

Ten film som videl asi tak 10-15 rokov dozadu. Perfektne :+1:

2 Likes

Myslím, že by čistá spirála mohla i efektně vypadat.
Jinak určitě nemůže být problém si sám takovou spirálu natočit.

Tak problem nie je natocit , len treba si porozmyslat z akeho materialu

Musel bys použít ocelovou strunu, aby držela fazónu i při ohybu. Já kdysi kupoval struny v Mladém technikovi. Používal jsem je místo struny plynového pedálu, které se časem začaly zadírat.
Takže bych zapátral v modelářství. Možná i rybáři by něco mohli mít. Nerez by byl ideální.