Russell by privítal Verstappena v Mercedese: Je to najlepší jazdec na rošte | Magazín F1 - F1online.sk

1000km Nürburgring 1984, takhle se Senna ucil nove trate.

2 Likes

Dáko to Jurkovi nesedí :smiley: , buď je Ham “da best ever” alebo je Max momentálne najlepší, lebo ak je Ham najlepší jazdec všetkých čias, tak je to vrátane dneška, či tomu zle chápem? :slight_smile:

Měl bys v sobě nějakou probudit…
Aby to stříkalo.

1 Like

to by som dostal ban

Messi je taky the best ever a není momentálně nejlepší. :slightly_smiling_face::wink:

V 84 začínal v F1.
Senna byl dříč. Taky si hlídal kondičku i když se u mladších traduje, že s tím začal Schumacher.
Ale hlavně byl Ayrton talent od boha, který by mu mohl i Emil závidět.

2 Likes

Ano zle to chapes. Federer je Goat, ale na sklonku kariery byl urcite Djokovic lepsi.

Trenery uz meli piloti v 70. letech, aspon ve Ferrari, nedavno jsem cetl clanek, jsem chytry jak radio :wink:

1 Like

Nevis nahodou ty, nebo nekdo jiny @PUFF kde sezenu tento matros, ale v malych prumerech 1-3mm, nebo cim by se to dalo naimitovat, buzirku jsem takovou nenasel, pouze hladkou…

Ten zvuk je úžasný. :upside_down_face:

Asi všude… Každý lepší stavebniny.

Myslis ze je best ever? Za mna je ronaldo lepsi (teda bol) a celosvetovo sa hovorilo v prospech peleho :man_shrugging:

1 Like

I tak male prumery? Nemuzu to nikde sehnat.

Vždycky jsem tvrdil, že tehdejší piloti neměli o nic menší kondičku než současní.
Současné jezdce by možná zlomilo, kdyby museli odjet celý závod bez posilovačů brzd, řízení a ještě s klasickou šaltpákou.

1 Like

ja myslim,. ze by sa adaptovali keby skutocne chceli jazdit … ludske telo zvladne pomaly vsetko, je to len o tom, ze technologie sa posunuli a zivy clovek neni schopny radit rychlosti tak ako robot

1 Like

Z lepšího se na horší zvyká velice těžce.
Dokážeš si představit těch keců jak mají těžký život?
Ale přitom když se některým poštěstí si sednout do starého vozu, tak všichni ukapávají blahem.

Tohle byl Fitness trener Laudy a dalsich:

1 Like

tak ja neviem, okecat to moze clovek co mu huba raci, ide o ten samotny vykon :smiley:

Možná Optimit Odry. Nevím jestli ještě stále existuje, ale tam se dělaly snad veškeré gumy do aut.