Rusi reagujú na Domenicaliho slová, že F1 sa do krajiny už nikdy nevráti | Magazín F1 - F1online.sk

Ale im nevadí, že to nedáva zmysel, to je na tom najhoršie. Normálne sa nad nezmyslom človek pozastaví a začne o tom premýšľať. Ale ak niekomu nevadí, že je niečo očividný nezmysel, tak sa mu ani nič nedá logicky vysvetliť. Toto v Rusku už ani nie je doublethink, to je multithink. Hromada nezmyslov, z ktorých sa minimálne polovica navzájom vylučuje, ale oni dokážu veriť všetkým.

1 Like

Ten chaoz na ukrajine predchadza 3 svetovej. Raz pochopite

Na tom, čo som napísal, nie je nič, nad čím treba veľa premýšľať. Len som ti ukázal, ako sa trochu vcítiť do ich situácie. Je to len o elementárnej empatii. Ale ak si teraz schopný napísať “nech idú k čertu, ja sa chcem mať dobre a ich zničené životy ma nezaujímajú”, tak ak by si bol v situácii Ukrajincov a iní ľudia mali také reči ako ty teraz, tak by si bol medzi prvými, ktorí by kričali “nech idú k čertu, ja sa chcem mať dobre a zníženie komfortu ich života ma nezaujíma”.

Ach, ale o tom nepochybujem. Správanie Ruska veľmi dôsledne kopíruje správanie Nemecka na začiatku druhej svetovej, takže ak sa to nezastaví a bude to v tomto dôslednom kopírovaní pokračovať, tak môžeme tretiu svetovú skutočne očakávať. Preto nemôžeme robiť ústupky ohľadom Ukrajiny, tie nepomôžu rovnako ako nepomohli ústupky Hitlerovi, keď bolo obetované Československo.

1 Like

Nezajima me konflikt cizich zemi, aby nekdo v roce 2022 vytahoval zbrane a nicil lidem zivoty, nejen svym je neakceptovatelne, temito vetami bych to ukoncil.

Vojna je tu kazdy den vo svete ale cim ta media nakrmia a cim viac tym viac si zaujaty. Ukrajina je len ihla v kope sena. Prezri si statistiky umrti a utokov vo svete. Medzi sebou sa konfrotujeme a to vyhovuje osobam ktore nas chcu ovladnut takze ked k niecomu pride ponicime sa navzajom. Nevrazivost narasta v tomto svete.

Poděkujte Vašim soudruhům. :slight_smile:

Kterým? Fialovi a spol?

Fiala je na Slovensku?

Vidíš snad nějaký výraznější rozdíl mezi našimi a jejích vlastizrádci?

Vlastizdrádci? :smiley: I ty Okamuro.

Já to tak vnímám. Ale možná máš na politiky kteří ožebračují vlastní lid a podporují válku příhodnější pojmenování.

1 Like

O čem se bavíme?
RuSSko tam nemá co dělat. Ať táhnou do tý smradlavý díry, prodávaj plyn a ropu (nic jinýho ani neumí) a prosí o odpuštění. Stejně to jsou komici. Nedobijou ani Kyjev a to jim druhej kníratej zmetek otevřel hranice na útok. :smiley:

Ať stojí elektrika klidně 1000x více než teď… než nepomoct a tvářit se jak kakabus. :slight_smile:

Myslim, ze spravne je problem Rusov. :wink: Alebo nie?

Netušil jsem, že jsi tak slepý. I Amerika se Ruska bojí a Ty si myslíš, že by mu nějaká Ukrajina nohla dělat nějakou výraznou překážku?
Zatím se Rusi pouze zbavují svých přebytečných a zastaralých vojenských zásob a čekají až se zima Evropanů zeptá co dělali v létě.

2 Likes

Co konkrétně navrhuješ?

Mírové jednání o co nejrychlejším ukončení války.

Nikdo se nebojí RuSSka. Vsak jsou pro smích. :joy:
Boji se jen, že nějakej ozralej zfanatizovanej komunista zmackne červený tlačítko.

1 Like

Ať vypadnou z Ukrajiny a je po válce a mír. :joy::joy:

1 Like

Jednání koho s kým?