Ale im nevadí, že to nedáva zmysel, to je na tom najhoršie. Normálne sa nad nezmyslom človek pozastaví a začne o tom premýšľať. Ale ak niekomu nevadí, že je niečo očividný nezmysel, tak sa mu ani nič nedá logicky vysvetliť. Toto v Rusku už ani nie je doublethink, to je multithink. Hromada nezmyslov, z ktorých sa minimálne polovica navzájom vylučuje, ale oni dokážu veriť všetkým.
Ten chaoz na ukrajine predchadza 3 svetovej. Raz pochopite
Na tom, čo som napísal, nie je nič, nad čím treba veľa premýšľať. Len som ti ukázal, ako sa trochu vcítiť do ich situácie. Je to len o elementárnej empatii. Ale ak si teraz schopný napísať “nech idú k čertu, ja sa chcem mať dobre a ich zničené životy ma nezaujímajú”, tak ak by si bol v situácii Ukrajincov a iní ľudia mali také reči ako ty teraz, tak by si bol medzi prvými, ktorí by kričali “nech idú k čertu, ja sa chcem mať dobre a zníženie komfortu ich života ma nezaujíma”.
Ach, ale o tom nepochybujem. Správanie Ruska veľmi dôsledne kopíruje správanie Nemecka na začiatku druhej svetovej, takže ak sa to nezastaví a bude to v tomto dôslednom kopírovaní pokračovať, tak môžeme tretiu svetovú skutočne očakávať. Preto nemôžeme robiť ústupky ohľadom Ukrajiny, tie nepomôžu rovnako ako nepomohli ústupky Hitlerovi, keď bolo obetované Československo.
Nezajima me konflikt cizich zemi, aby nekdo v roce 2022 vytahoval zbrane a nicil lidem zivoty, nejen svym je neakceptovatelne, temito vetami bych to ukoncil.
Vojna je tu kazdy den vo svete ale cim ta media nakrmia a cim viac tym viac si zaujaty. Ukrajina je len ihla v kope sena. Prezri si statistiky umrti a utokov vo svete. Medzi sebou sa konfrotujeme a to vyhovuje osobam ktore nas chcu ovladnut takze ked k niecomu pride ponicime sa navzajom. Nevrazivost narasta v tomto svete.
Poděkujte Vašim soudruhům.
Kterým? Fialovi a spol?
Fiala je na Slovensku?
Vidíš snad nějaký výraznější rozdíl mezi našimi a jejích vlastizrádci?
Vlastizdrádci? I ty Okamuro.
Já to tak vnímám. Ale možná máš na politiky kteří ožebračují vlastní lid a podporují válku příhodnější pojmenování.
O čem se bavíme?
RuSSko tam nemá co dělat. Ať táhnou do tý smradlavý díry, prodávaj plyn a ropu (nic jinýho ani neumí) a prosí o odpuštění. Stejně to jsou komici. Nedobijou ani Kyjev a to jim druhej kníratej zmetek otevřel hranice na útok.
Ať stojí elektrika klidně 1000x více než teď… než nepomoct a tvářit se jak kakabus.
Myslim, ze spravne je problem Rusov. Alebo nie?
Netušil jsem, že jsi tak slepý. I Amerika se Ruska bojí a Ty si myslíš, že by mu nějaká Ukrajina nohla dělat nějakou výraznou překážku?
Zatím se Rusi pouze zbavují svých přebytečných a zastaralých vojenských zásob a čekají až se zima Evropanů zeptá co dělali v létě.
Co konkrétně navrhuješ?
Mírové jednání o co nejrychlejším ukončení války.
Nikdo se nebojí RuSSka. Vsak jsou pro smích.
Boji se jen, že nějakej ozralej zfanatizovanej komunista zmackne červený tlačítko.
Ať vypadnou z Ukrajiny a je po válce a mír.
Jednání koho s kým?