Rusi si zatím ukrajuji pouze to co po druhé válce Ukrajině darovali.
Možná to nepochopíš, ale i v naších zákonech jsou paragrafy o zákonném vydědění nezdárných potomků. A přesně to samé se teď děje na Krymu i Dombase.
Bohužel na vydědění takového rozsahu právníci nestačí.
ferdik, nieco sa ta diskuter opytal tak s postav k tomu ako chlap a odpovedaj alebo si priznaj, ze dristas bolsevicku prirucku bez toho aby si niecomu rozumel…
Pointou tej otázky bolo (čo som aj nižšie vysvetlil, ale zase si to odignoroval), že v prípade, keď sa jedna krajina bráni pred útočníkom a chráni svoju existenciu, tak je to pre teba neakceptovateľné predlžovanie utrpenia a navyšovanie obetí. Ale na druhej strane, keď sa nejaká krajina “nechová seriózne”, tak je to podľa teba oprávnený dôvod na ňu zaútočiť a tým vytvoriť množstvo utrpenia a obetí?
A čo teda s tými ďalšími mojimi otázkami? Veríš si na ne odpovedať, alebo budeš zase len písať nesúvislé propagandistické tvrdenia bez toho, aby si na otázky priamo reagoval?
To bola jedna z prvých otázok, ktoré som sa ho opýtal ešte v nejakom príspevku úplne na začiatku. Doteraz na ňu neodpovedal. Rovnako ako ani na žiadnu inú otázku. Takže by som od toho na tvojom mieste tiež veľa neočakával.
Edit: A taktiež som sa ho pýtal, že keď tak vehementne presadzuje diplomatické riešenie, ako si teda to riešenie predstavuje. Na to tiež neodpovedal. Ono keby priznal, že tým myslí kapituláciu Ukrajiny a prijatie všetkých podmienok Ruska, tak by sa jasne ukázalo, že to teda rozhodne žiadne diplomatické riešenie nie je.
v tom pripade by malo byt uplne normalne, ze si z ruska nieco ukroja Fini, nieco Nemci nieco poliaci, Nieco litovci, nieco mongoli, cinanania, kazasi, cecenci, gruzinci, afganci a bohvie koho vsetkeho vyvrazdili na ceste za ruskym imperiom
Už som počul asi 264 rôznych dôvodov prečo Rusko nemalo na výber a muselo na Ukrajinu zaútočiť. Každý jeden dôvod je úplne iný a nejak sa nikto nevie zhodnúť, ktorý dôvod je ten skutočný. Tento s Bieloruskom je nový, ten som ešte nepočul, takže to už je 265 dôvodov.
Ale radši ani nechci odpovědět… Jeden komunistickej pohunek se už tu předvedl.
Napsal jsem, že místo toho, aby komunisti po 89 viseli, tak dostali prostor.
A odpovědí bylo, že v Africe nemají na jídlo a místo jídla fetujou ředidlo.
Odpovieš na nejakú moju otázku? Myslím ako odpoveď bez blábolu… položil som 3 otázky. Kvôli tebe ich zopakujem.
Má sa Ukrajina Rusku vzdať kvôli mieru?
Aké diplomatické riešenie navrhuješ?
Príde ti normálne že Rusi zabíjajú civilistov?
Neviem ako u teba ale mňa doma rodičia učili že keď sa ma niekto niečo opýta tak mám slušne odpovedať. Zatiaľ som sa tej odpovede ale nedočkal… ale snáď rozumieš slovu etika a čo to slovo obnáša
Tahle jedna krajina se měla chovat korekně a neokrádat nejen Rusko, ale i nás odběratele plynu a ropy.
Ještě bych mohl připomenout mladším diskutujícím, že Česko a Slovensko jsme se na ropovodu Družba sami podíleli nejen financováním, ale taky vlastními silami. A co z toho vlastníme dnes?
Zase si neodpovedal na otázku, len si napísal vyhýbavý blábol. Nie je ti to trápne, keď tu už každý vidí, ako urputne sa vyhýbaš akejkoľvek odpovedi aj na úplne jednoduché otázky?
Takže ešte raz, podľa toho, čo si tu popísal, tak mi to vychádza takto:
Ak krajina bráni svoju existenciu, tak to je podľa teba bezdôvodné predlžovanie utrpenia a navyšovanie obetí.
Ale ak sa krajina nechová korektne, tak je to oprávnený dôvod na ňu zaútočiť a vytvoriť množstvo utrpenia a obetí?
Má sa Ukrajina Rusku vzdať kvôli mieru?
Odpověď; Ukrajina se měla chovat čestně, vážit si toho, že ji Rusi Dongas a krym daroval a hledat vzájemné řešení, aby k žádné válce nikdy nedošlo. To že se Ukrajina nechala díky popichování EU a NATO dostrkat je už jejích věc a sám se stydím za EU a hlavně náš stát, že k takovému hnusu zaprodali.
Aké diplomatické riešenie navrhuješ?
Obávám se, že teď už je trochu pozdě. Teď už bude rozhodovat pouze síla a nebude to Ukrajina, která bude do vzduchu vystřelovat oslavné rachejtle.
Príde ti normálne že Rusi zabíjajú civilistov?
Jak už jsem psal, tak Ukrajina si na zabíjení vlastních lidí vystačí sama. A neberu současný stav, ale vraždění vlasních lidí není na Ukrajině žádnou novinkou.
Odhliadnuc od toho, že ten tvoj príspevok je nečitateľný a nedáva žiaden zmysel ani z hľadiska gramatiky a skladby vety, nieto nejakého významu, tak:
1.) Aj teba som sa pýtal, ako by si si také diplomatické ukončenie tejto vojny predstavoval, keď naň tak veľmi tlačíš?
2.) Vy navrhovatelia diplomatického riešenia nejak zabúdate na to, že také snahy boli hneď na začiatku. Zelenský dokonca súhlasil s tým, že sa Ukrajina prestane snažiť dostať do NATO aj že sa on sám vzdá postu prezidenta. Rusku to bolo málo…