Rusi reagujú na Domenicaliho slová, že F1 sa do krajiny už nikdy nevráti | Magazín F1 - F1online.sk

argumentov mas plny internet ty dubova hlava. na primitivov a uzitocnych chlupakov ako ty vecne argumenty aj tak nezaberaju tak s vami jednam ako si zasluzite.
Hyena, Mandalorianko, F1, honkas si na zapadnej kulture, ale je ti zle v europe, somarik sprosty.
spakuj si svoj bolsevicky smrad a tahaj si uzivat vydobytky bolsevickej kultury a vedy do sovietskeho zvazu…

Oprava, Ukrajina slobodným štátom stále je, aj keď sa to Rusku nepáči. Nikto netvrdí, že Ukrajina je dokonalý štát. To nie je ani Slovensko ani ČR. Ale v posledných rokoch sa s tým snažili niečo robiť, a to celkom úspešne (na rozdiel od Ruska).
To o krádeži plynu neviem, ale dohľadám si informácie, pre prípad, že by to bola prvá pravdivá informácia, ktorú si tu napísal. Ale máš pravdu, v rámci tejto diskusie ma to vôbec nezaujíma, lebo to je v tejto situácii úplne nepodstatné. Ak sa nejaký štát nespráva seriózne, existuje milión spôsobov, ako na to akceptovateľne reagovať, a ani jeden z nich nie je “zaútočiť na nich, vyvražďovať im civilistov a zrovnávať so zemou celé mestá”. Nie si náhodou zástancom diplomatických riešení? Je trochu zvláštne, že v prípade vojny na Ukrajine odsudzuješ obranu Ukrajincov ako predlžovanie konfliktu a si za diplomatické riešenie, ale “neseriózne jednanie” nejakého štátu je pre teba podľa všetkého dostatočným ospravedlnením pre vojenský útok.

Ale to som sa zase nechal odviesť od témy, pretože toto je úplne mimo toho, o čom sme sa bavili. Diskusia bola o niečom inom. Ale zase si nereagoval na moje argumenty ani neodpovedal na moju otázku.

Ak v tejto diskusii budeme pokračovať, tak ti asi napíšem súhrn všetkých mojich otázok na tvoje tvrdenia, na ktoré si neodpovedal (aby si ich nemusel dohľadávať vyššie v diskusii), pretože tvoje odpovede na ne by ma naozaj zaujímali. Ale určite to bude tým, že si moje otázky prehliadol, nie že sa zámerne vyhýbaš odpovediam, však?

1 Like

Škoda komunikovat s komunistama.
Ta svoloč si nezaslouží ani setinu pozornosti.
Od 89 měli všichni viset.
My jim dali prostor a takhle to vypadá.

Nevime nic o zakulisi, zustanu u te jedne vety.

Prajem si aby kazdy kto pre teba robil nieco si pytal 4 nasobok realnej sumy. Ty nevies ze sankciami a PODPOROVANIM vojny MIMO EU su ceny vysoke? navrhujem teda aby vzali vsetkym uspory ludom ktori podporuju vojnu na ukrajine a poslali ich ■■■■■■■■■ do afriky pretoze aj tam su vojny s anglickom francuzskom… pomozte africanom. A pomozte ich detom aby neinhalovali riedidlo atd od hladu. Chudatka deti. Nechapem ako moze niekto v europe toto nevidiet :sleepy::sleepy::sleepy:

Nie je to ine je to ta ista smrt dietata ako aj na ukrajine na slovensku v rusku v irane iraku afganistane…

Celý život podnikám. Celý život se starám sám o sebe.
Nějak bylo. Nějak bude. :slight_smile: Vždycky je to sinusoida.
Teď bude hůř a za pár let zase super.

Ale v životě se neskloním před rudou svoločí. :slight_smile: To ať radši chcípnu hlady.

btw. opravdu nepotřebuji poučky o vysokých cenách. :slight_smile:

2 Likes

Vidim ze si sebec… najhorsia povaha

Ba naopak. Sobec jste vy.
Klidně necháte padnout Ukrajinu, abyste se měl líp. :slight_smile:
Já podporuju Ukrajinu i za cenu, že se budu mít hůř. :slight_smile:

Klasickej komouš no. :pig:

1 Like

Jasné, lebo tá tvoja povaha “kašlem na Ukrajinu a na zničené životy miliónov Ukrajincov, len nech sa mám JA dobre a mám lacný plyn” vôbec neznie sebecky, však? :smiley:

Edit: Ale súhlasím s tebou v jednom: také sebectvo, aké predvádzaš, to je tá najhoršia povaha.

2 Likes

poucujes o tom kto je sebec, ale pindas na vysoke ceny, koli tomu, ze si Ukrajinci brania svoj stat a svoju slobodu.

1 Like

A prajem aby tvoje ucty vyseksli a poslali do afriky

Už se těším. Budu na pláži pít kokos a opalovat se. A vy stát frontu na uhlí. :slight_smile:

1 Like

To je to tvoje klasika…zznicit co otcovia budovali. Ostan starym mladencom naveky. Bude o dalsich magorov menej.

Ukrajina nemusela padnut nebyt zelenskeho. Jednoducho dohnal rusa k likvidacii svojich obyvatelov. Obetoval deti svojej krajiny len aby sa dostal spolu so svojimi kamosmi do nato. V eu mohol byt a rusom podpisat dohodu bez nato. Diplomaticke riesenie.

Co ničím?

Buďto bych vyměnil doktora nebo změnil prášky.

Odporuca ti to urcite 90 percent ludi z tvojho okoliaa taktiez z fora

Akoze nemas argument? Chces povedat ze sa to nestalo?

Ano jsem, ale Ty evidentně prosazuješ válku která zabíjí lidi se všemi ukrutnými zly které válka přináší.

A proto se Tě ptám co si představuješ, že tahle válka přinese dobrého přinese? Samozřejmě můžeš přidat svou vizi jak tahle válka bude pokračovat a klidně můžeš dát odhad s kolika mrtvými počítáš. A nejenom mrtvými, ale taky žebráky, kterých je v každé válce nejvíce.

Teprve až pochopíš co mám na mysli, tak mi můžeš připsat jaké pozitiva tohle nesmyslné utrpení přinese a hlavně komu.

Keby sa Rusko nepchá kde nemá tak žiadna vojna nie je. To ako sa má Ukrajina teraz vzdať aby bol mier? Aké diplomatické riešenie navrhuješ? Rusko si nárokuje niečo na čo žiadny nárok nemá, nemajú v tej krajine čo robiť… a tá vojna o ktorej hovoríš aká je zlá je práve kvôli tomu že jedna krajina napadla druhú… zamyslel si sa ako hlúpo to vôbec znie?

1 Like