Rozhorčený Ralf Schumacher označil rozhodnutie Williamsu za “absurdné” | Magazín F1 - F1online.sk

no oproti mickovi ma par milion vyhod :slight_smile:
ja som sa na to tiez pozeral zvlastne, ze preco dali sancu novacikovi ktoremu tak ci tak buducu sezonu nevedia dat sedacku, ale bude to asi tak, ze to bola pre tim najlepsie ponuka aku dostali
nikto nebol volny taky, ze by snim bola istota porazit alpine v PK, takze timu islo o to ziskat z tej sedacky maximum mozneho a to ked sa na to pozries cisto cez rec cisel je predat to tomu kto da najviac
4,5mil. za 1/3 sezony sice nieje najvyssia taxa, ale je to celkom slusne pre tim za sedacku v aute ktore ma len na sporadicke bodovanie

v f2 je o 1 miesto pred generacnym talentom(pred sezonou) ktory ide do top3-4 timu od buducej sezony, takze preco by on nemohol ist do timu z konca pola?

nikto nebranil ralfovi aby ked sa naskytla prilezitost kontaktovat williams a zistit podmienky za akych by zobrali synovca a potom tie podmienky splnit
ale tak kecanie nic nestoji a ani peniaze a ani cas na jachte :slight_smile:
keby menej casu travil na jachte a viac casu na rokovaniach s investormi tak mohol tento vikend jeho synovec jazdit

1 Like

tak ani ta kritika na williams zo strany napr. ralfa nebola mierna, tak pochopitelna reakcia

a ono sa to da zo strany williamsu aj pochopit kedze je dost pravdepodobne, ze kontrakt so sainzom ma vyhodne vystupne klauzule pre sainza a tak nieje zle vediet co maju vo vlastnom odchove a hlavne ked si to ten jazdec “sam” zaplati

tazko sa uz dalo zohnat jazdca ktory by naisto s tym auto donasal body, tak preco to nevyuzit na otestovanie vlastneho jazdca
snad si williams nezabudol dat do zmluvy, ze ak budu naklady na opravu auta vacsie ako urcita suma tak to jeho sponzori budu musiet doplatit :slight_smile:

1 Like

To sa pozri, co povedal o Sargentovi. Wowlesa asi dneska niekto pekne nasral. He chose violence :smile:

1 Like

Čo je pravda, nie je hriech :slight_smile:

co povedal o sargeantovi?

Proto vezmou pilota, kterej se po 9 zavodech už nesveze, ale hlavně, že ho zkasírujou

“He’s reached the limit of what he’s able to achieve & in fact it’s almost unfair on him continuing that."

1 Like

a neni to pravda?
ziadny progres tam nebolo vidiet a keby aspon tie auta nerozbijal tak ho tam uz do konca sezony nechaju

to zhodnotenie bolo pravdive len mali potom novinari zatlacit na samotneho sefinka a dat mu otazku, ze ci nepovazuje za svoju osobnu chybu, ze ho nevymenil uz pred sezonou
proste ked tvrdo on na svojho jazdca, tak novinari by mali byt ti co mu podkuria pod zadkom, ze koho je chyba, ze takeho jazdca mal doteraz v time aj ked jeho kvality uz boli zname pred sezonou :slight_smile:

1 Like

tak mozu ho mat ako zalohu pre pripad, ze sainz by aktivoval vystupnu klauzulu, ktora v tej zmluve asi bude a nebude daleko od pravdy to co sa pisalo, ze pri zaujme urcitych timov moze odist

v podstate horsie ako sargeant to asi nebude, lebo ani ten by body nenosil, auta by dalej rozbijal a takto si vyskusaju odchovanca a dostanu aj nejake miliony od jeho sponzorov

1 Like

Takže Robert porazil Georga o 1 bod. Kevin porazil Micka o 13 bodov. Ak Robert zadupal Georga, tak čo potom urobil Kevin s Mickom?
Haas je zlý, Ferrari je zlé, Mercedes, Alpine, Williams, o chvíľu Audi keď oznámia kohokoľvek iného. Vyzerá to tak, že Ralf musí založiť vlastný tím a ukázať ostatným, ako sa to robí do psej matere.

1 Like

Dlouho jsem neslyšel o Ralfovém Davidovi. Jezdí ještě?

Buzik se ozval :yawning_face:

Jazdí a dokonca pred pár týždňami jazdil spolu s Ralfom a aj vyhrali

Tak žiaľ toto je asi definitívny koniec Micka v f1🙁 strašne veľa vecí sa proti Mickovi spolčilo a vypálilo to takto. Príde mi, že je málo priebojný a možno aj on sám je rád, že nebude v f1 pod tým tlakom a všetkým okolo. Drevo nie je, je šampión a aj v f1 by dokázal slušne jazdiť, ale bol v blbom čase na blbom mieste

1 Like

Vím že koketoval s DTM, ale nějak se vytratil z médií.