Rovnaké, ale predsa iné. Ferrari predstavilo monopost SF-24 | Magazín F1 - F1online.sk

Nezabudaj, ze Mercedes stale hlada 1.5s, ktoru im ukazoval simulator. :sweat_smile:

2 Likes

To by im niekto mal povedat ze uz ju hladaju dva roky

5 Likes

Tak oni si to nasčitaji a bude to letos 3s

2 Likes

Idealne by bolo keby F1 organizuje predstavovacku vsetkych monopostov naraz v jeden den a prikaze timom odhalit skutocne auta (uvedie napriklad nieco ako parc-ferme medzi predstavenim a prvym sutaznym vikendom s moznostou len menit nastavenia a nie komponenty).

Alebo im na to urci jeden tyzden a kazdy nech si spravi tuto show po svojom, ale so skutocnymi autami.

5 Likes

Je hodně divné, že třeba Ferrari, Mercedes a RB vydělávají na F1 neskutečné peníze, ale kvůli stropům nemůžou své přebytky vložit ani do vývoje a přesto své fanoušky oyebávají kybernetickou atrapou.
Přitom předváděčka je forma reklamy a ta by se do stropů snad započítávat neměla.

Stare zlate casy tabakovych spolocnosti, ked timy peniaze prehadzovali vidlami a vymyslali co najviac absurdnu reklamu len preto, aby tie peniaze minuli. :smiley:

3 Likes

Jen pro připomenutí.

2 Likes

Chcete-li názor aerodynamika… :slight_smile:

1 Like

Já ti nedal souhlas sdilet moje video

Jsem si říkal, že by byla škoda nesdílet tvoje rozumy. :confused:

1 Like

Ferrari dnes filming day.
2 různé specifikace krytu motoru…
A já myslel, že to je filming day a ne testing day. :stuck_out_tongue: :smiley:

Asi potřebovali natočit oba kryty do katalogu…

1 Like

Nieje to halo trochu nízko pri hlave? Mne to príde ze je akoby nižšie, teda troska nebezpečné, ci len zle fotky? :thinking::flushed:

Vypadá to dost divně…
Leclerc zase takovej čahoun není.
Ono to auto vypadá celé divně. Nejspíš nějaký testovací fake.

2 Likes

Good point. (alebo sa tu píše “crying post”?)

Na tých fotkách vyzerá, že hlava chráni Halo a nie naopak. :sweat_smile:

2 Likes

mne to tak pride uz par rokov na fotkach

1 Like

Ako viem ze trosicka trčala hlava min rok, alebo aj ked max pristál na lewisovi tak to trocha skrtlo prilbu, ale toto mi príde ako priprava na gilotinu :thinking:

“trocha skrtlo prilbu” :smiley:
ale tu je to logicke, aj keby mal halo o 10cm vyssie aj tak by ho skrtlo

2 Likes

Takže Max už mu tu kebuli tam stejně zamáčkne :smile:

Halo zachraňuje životy…
Co vím z hlavy, tak Zhou, Ericsson, Grosjean, Hamilton, Leclerc, Nissany by měli všichni už křižky. :confused:

2 Likes

Ta druhá verze krytu motoru … to je parodie ne?:grinning: