Nezabudaj, ze Mercedes stale hlada 1.5s, ktoru im ukazoval simulator.
To by im niekto mal povedat ze uz ju hladaju dva roky
Tak oni si to nasčitaji a bude to letos 3s
Idealne by bolo keby F1 organizuje predstavovacku vsetkych monopostov naraz v jeden den a prikaze timom odhalit skutocne auta (uvedie napriklad nieco ako parc-ferme medzi predstavenim a prvym sutaznym vikendom s moznostou len menit nastavenia a nie komponenty).
Alebo im na to urci jeden tyzden a kazdy nech si spravi tuto show po svojom, ale so skutocnymi autami.
Je hodně divné, že třeba Ferrari, Mercedes a RB vydělávají na F1 neskutečné peníze, ale kvůli stropům nemůžou své přebytky vložit ani do vývoje a přesto své fanoušky oyebávají kybernetickou atrapou.
Přitom předváděčka je forma reklamy a ta by se do stropů snad započítávat neměla.
Stare zlate casy tabakovych spolocnosti, ked timy peniaze prehadzovali vidlami a vymyslali co najviac absurdnu reklamu len preto, aby tie peniaze minuli.
Jen pro připomenutí.
Já ti nedal souhlas sdilet moje video
Jsem si říkal, že by byla škoda nesdílet tvoje rozumy.
Ferrari dnes filming day.
2 různé specifikace krytu motoru…
A já myslel, že to je filming day a ne testing day.
Asi potřebovali natočit oba kryty do katalogu…
Nieje to halo trochu nízko pri hlave? Mne to príde ze je akoby nižšie, teda troska nebezpečné, ci len zle fotky?
Vypadá to dost divně…
Leclerc zase takovej čahoun není.
Ono to auto vypadá celé divně. Nejspíš nějaký testovací fake.
Good point. (alebo sa tu píše “crying post”?)
Na tých fotkách vyzerá, že hlava chráni Halo a nie naopak.
mne to tak pride uz par rokov na fotkach
Ako viem ze trosicka trčala hlava min rok, alebo aj ked max pristál na lewisovi tak to trocha skrtlo prilbu, ale toto mi príde ako priprava na gilotinu
Takže Max už mu tu kebuli tam stejně zamáčkne
Halo zachraňuje životy…
Co vím z hlavy, tak Zhou, Ericsson, Grosjean, Hamilton, Leclerc, Nissany by měli všichni už křižky.
Ta druhá verze krytu motoru … to je parodie ne?