Ano je to nízko a ten airbox není nad hlavou jezdce, ale začíná už za hlavou částečně, očividně je u Ferrari snaha to vsechno tlačit co nejníž, ale FIA v ramci pravidel může vyžádat upravu halo
Já netuším, co testujou na filmovacím dni.
Penta DRS, aktivní Halo, flexi kryt motoru
Podle tý hlavy to vypadá, že mají aktivní sedačku a mění světlou výšku sedačky za jízdy.
Mal predvidat.
Podle mě FIA bude vyzadovat, aby jezdec měl hlemu pod halo, ne aby byla nad. Jinak co se týče řešení bočnic a zavěšení, tak za mě toho Ferrari opravdu moc nepředvedlo, ale čekám, že v Bahrajnu přijedou s něčím jiným
Co tam dělá ta drátěná vzpěra? To se ještě nosí?
A ten štítek FIA je tam proč? Je určený k fotodokumentaci pro homologaci?
Štítek FIA tam je, protože patří mezi jednoho ze sponzorů Ferrari
Halo ma v prvom rade chranit spredu a zboku. Zvrchu ochrani aj airbox a predna cast Halo, takze by to mohlo byt ok. Russell tusim trcal ovela viac, ked jazdil v 2020 za Hamiltona a nikto to neriesil.
Si pozri tú hornú fotku vrchná časť haló vpredu je vyššie ako helma jazdca + zo zadu máš airbkx
Ano, ale halo má chránit i z boku, ne jen ze předu a tam jsou helmy jezdců o něco výše, než je zakončení halo
Ma napadlo, ci tam nemali len nejaku univerzalnu sedacku co bola nejak divne spravena
Ale asi nie
Tak i to je možný, uvidíme, každopádně pokud by se opakovala Itálie 2021 tak v téhle podobě by kluci z Ferrari měli velký problém …
No jasne alebo silverstone kde zhoua otocilo, to by pekne ohobloval asfalt s takymto setupom
Právě, ale myslim, že to bude upravený na testy a Bahrajn jako GP
Môže vlastne z hľadiska prúdenia vzduchu do horného trojuholníkového nasávacieho otvoru (airboxu) byť pred ním časť jadcovej prilby? Na tom obrázku mi to príde tak, že prilba zavadzia a obmedzuje tok vzduchu do otvoru za ňou.
Ano může, u Ocona je to běžný "problém "