Rosberg: Takto sa tvári Lewis, keď ho porazí tímový kolega | Magazín F1 - F1online.sk

Sledovať Lewisa Hamiltona po nevydarenom dni nie je v poslednom období jednoduché. Rozhovor britského šampióna pre F1 TV po sobotnej kvalifikácii trval rovných dvanásť sekúnd, počas ktorých stihol odpovedať na dve otázky. Omnoho spokojnejší nebol ani v nedeľu.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/92091/rosberg-takto-sa-tvari-lewis-ked-ho-porazi-timovy-kolega

To je to co stale hovorim.
V Mercedese trpia chorobou, pri ktorej tvrdia ze Lewis je najlepší pilot všetkých čias.
A Nico je dalsi z postihnutych.

1 Like

Zamysli sa nad sebou. A prestaň sa prezentovať ako posledné slovo tvojho príspevku.

2 Likes

Jen ať si Nico kopne do mrtvoly :rofl: :rofl:

Strasny ,odbornik" tento Rosberg, keby pred Hamiltonom neutiekol do dochodku, snad by sme aj boli usetreni tychto jeho analyz.

Hamilton pred dvoma rokmi utrpel bolestivu porazku, mal velky ciel ziskat osmy titul, no kym jeho najvacsi super pohodlne kruzi na cele a zbiera tituly, on ma v rukach auto, s ktorym sa mota v strede pola a nevie zdolat ani len Aston Martin. Urcite ho za danych okolnosti trapi najviac to, ze ho poraza Russell…

To víš že ho nejvíc trápí, že ho Rusell poráží. Každej porovnává nejdřív s týmovým kolegou, a jestli ho Rusell porazí i druhý rok, tak bude ohrožena jeho svatost v tom že je nejlepší :laughing: :laughing:

1 Like

Z Maxa sa stava cisty Lewis, kruzi daleko vpredu s najlepsim autom, s prehladom vyhrava a ma este aj brutalne stastie na SC a vsetky tie veci :smiley: to, za co tu placete, ze sa dialo Lewisovi sa teraz deje Maxovi. A robit zavery po 2 zavodoch, wau :smiley: Mame este 20 zavodov pred sebou, robit zavery je smiesne a keby nie si zbytocny hnidopich tak vies, ze Lewis ma vzdy slabsiu prvu polku sezony a tie starty obzvlast :slight_smile:

1 Like

takto sa tvari kazdy z tych vyvolenych ked prehrava, to nie je nic specificke lujzovske :slight_smile:

1 Like

2 VC, objektivne mal jeden lespiu prvu, druhy druhu a v celkovom poradi je Lewis zatial pred Georgom. Ale ano, tazko to nedava, je uz z neho mrtvola, vlastne uz tam nema co robit chudacisko…

je strasne smiesne ako nedostojne sa Rosberg vyjadruje a stale sa nedokaze preniest cez to, ako vlastne ho Lewis zadupal… a to pritom ho nakoniec raz porazil, akurat ho to stalo uplne vsetko a tak musel okamzite skoncit, pretoze to uz dalej nedaval (asi za to stale tie komplexy

3 Likes

Ja neviem, co zle a nepravdive teraz povedal?

1 Like

Ufnukany Rosberg môže v padocku krúžiť už len s mikrofónom a stále nám dokazovať že sa nezbavil svojej traumy zvanej Lewis Hamilton.

Čo sa týka jeho analýzy tak podľa mna prešli len 2 pretekového vikendy. Jeden lepšie Lewis jeden lepšie George oba horšie W14.

Nič iné ako hlúpe rypnutie za tým nie je podobne alo väčšina komentujucich s komplexom Hamilton.

2 Likes

Aka analyza? Rosberg povedal ze sa Lewis takto tvari ked ho porazi timovy kolega… snad nepochybujete o tom, ze Rosberg nevie co rozprava, ked ho pravidelne porazal v pretekoch a raz dokonca aj v sampionate… no a vycitat mu ze skoncil po majstrovskej sezone je uplne scestne…

1 Like

Auta přesně oddělovala 2 Verstappena a 3 Sainze. Jen pro pořádek, když si tu hrajeme na objektivní.

Vítej ve 4 verzi downgradu. A zase čus. :slight_smile:

3 Likes

Ještě jedna technická, kromě ostatních aut taky Masimu chybělo jedno kolo, které měl správně ještě ujet SC. Na to se bůhvíproč pořád zapomíná :slight_smile: .

7 Likes


uz rutina

2 Likes

Z Maxa sa stave Lewis a ma brutalne stastie na SC? :joy:

  1. Aj bez SC by Max skoncil na P2
  2. Max bol na pozicii, na ktorej bol kvoli tomu, ze mal v Q technicky problem. Nebyt problemu, ziska PP a nadeli Perezovi 10+ sekund v prvom stinte a druhy dokruzi s laktom z okna.

Kedy naposledy mal Lewis technicke problemy? A je rozdiel, ked ti SC a red flags zachranuju preteky ako ked ta SC posunie o 1-2 priecky hore, ktore by si aj tak ziskal lahko.

5 Likes

Už mě to nebaví sledovat, 1. Imola “bůh na mokru” se rozbil, a nebýt červené vlajky skončí někde na 8 místě, 2. Baku: Lui má free 2 místo ale probrzdí a nemá body 3. Anglie, pošle konkurenta do nemocnice a vyhraje závod 4. Maďarsko: Bottaska sejme oba RedBully, Lui z vlastní hlavy chce zůstat na mokrých kolech, čímž si prohrál vítězství 5.Belgie " nejlepší kvalifikant" dostane od Williamsu, ale vlastně za jeho prohru může FIA :rofl: :rofl: Nezapomeň připomenout Monzu, kde byla sice Maxova chyba ale narozdíl od Anglie se vyřadili oba, aby to bylo fér tak měl Lui skončit v nemocnici a Max vyhrát závod nemyslíš? Tohle svědkové Hamiltonovi nevidí

5 Likes

Před 2 závodama.

3 Likes

To su iba tvoje domnienky, ze by skoncil na P2, zavod by sa vyvijal inak cize su to iba dohady, asi by to tak mohlo byt, ale nie je to iste. A ano, ma stastie na SC a cela ta stastena v AbuDhabi preskocila na neho a bude mat stastia este az az, staci si pockat :slight_smile:

Hlavne dufam, ze zacnes po skonceni sezony, ked to odkruzi na prvom mieste vacsinu pisat, ze to je nuda a ze s najrychlejsim autom by to dokazal kazdy a pod. :slight_smile:

2 Likes