Rosberg krúti hlavou: Hamilton sa takto celý rok vyhovára | Magazín F1 - F1online.sk

Still we cry. :point_up:

1 Like

Myslím že beru mé reakce k tomu zpět, neb jsem na první dobrou nepochopil onu ironii v tvém výroku “co bol jediny spravny a logicky postup” :smiley: Kaji se. Rozumíme si.

jos nebud zly, ved ja som hamikovi nikdy nefandil a prave ma vzdy ■■■■ jeho pokrytecke reci aj to, ako sa celkovo prezentuje mimo trate… ale v tomto konkretnom pripade mu bolo dost ukrivdene, to treba uznat

1 Like

Oni vi ze mas pravdu, oni jen zapomneli jak to presne bylo pac se boji na to podivat znova ze zaznamu :sneezing_face:

:grin: :grin:
image

3 Likes

ved ja chapem, ze uz je to minulost a my sa k tomu stale vraciame, ale bohuzial, ten prvy maxov titul sa vzdy bude spajat s kontroverziou

2 Likes

Bolo to myslene skor na druheho clena vasej diskusii. Neni tyzdna, co by tu bud on alebo jeho kamarat nevytiahol AD21. :smiley:

A aby som sa zapojil do diskusie - v AD nebolo Hamiltonovi ukrivdene o nic viac ako Verstappenovi/RB pocas sezony (Bahrajn, zmena platnych pravidiel uprostred sezony na natlak Wolffa). Ak tu vetu niekto nepochopil, tak mu to prelozim - nepopieram, ze Masiho rozhodnutie bolo kontroverzne, ale takych bolo pocas 2021 viac, niektore v prospech jedneho, ine v prospech druheho. Ide len o to, ze AD bol posledny pretek, o nic ine.

Cela sezona bola kontroverzna a dopadla tak ako dopadla. Vyhral lepsi po viacerych kontroverznych rozhodnutiach pocas celeho roka. Verstappen nenechal na stole jediny bod, Hamilton rozhadzoval body kadial chodil. Jeho prehra nie je sposobena Masim, ale jeho chybami, tym by som to uzavrel. :slight_smile:

3 Likes

jasne, ja uznavam, ze HAM porobil mrte chyb a MAX prisiel viackrat o body nie vlastnou vinou, ale o titule sa rozhodovalo az v poslednych pretekoch a tam sa udial kolosalny fail na konci… toť vsio

1 Like

Svata pravda, byl to cerny den motorsportu, nenapada me nic k cemu by se to dalo prirovnat.

ja som to tu nedavno prirovnal k maradonovej bozej ruke, ine mi nenapadlo :smiley:

1 Like

Taky jsem to prirovnaval k bozi ruce, ale cim dal vic je jasne ze to prirovnani casem slabne :handshake:

v com podla teba slabne?

No, bozi ruka byla nahoda, hrac sice zahral rukou, ale nepremyslel o tom.

V porovnani s tim jak byl vedeny konec zavodu a to primo rozhodujiciho zavodu o titul se zda byt bozi ruka jako nic.

Pro me je to cim dal vice neporovnatelne s podobnym selhanim ve sportu, samozrejme Piquetuv crashgate ma taky svoji silu.

aha takto, chapem… moje prirovnanie je skor o tom, aka velka krivda to bola a ze za to prakticky nikto neniesol nasledky (masiho úklid mimo F1 nepocitam), aj ked to vsetci videli v priamom prenose

1 Like

Bozi ruka mela svoji silu, to je fakt.

O titule sa rozhodovalo v poslednych pretekoch prave kvoli Hamiltonovym chybam pocas sezony. Staci odstranit jednu chybu, Masi je nepodstatny a Lewis ma titul. Mozno aj preto je Lewis s AD21 uz zmiereny, lebo sam vie, ze to mal vo svojich rukach a viackrat trestuhodne chyboval. Uz to vytahuje len Wolff a frustrovani fanusikovia, inak nema zmysel sa k tomu vracat. Je to tak ako to je a nikto to nezmeni. :slight_smile:

A takychto kontroverznych zaverov bolo v F1 viac (2x Senna-Prost, Schumacher-Hill, Villeneuve-Schumacher, Hamilton-Massa (cela sezona v zmysle SpyGate a potom CrashGate)) a vsetko je to uz len historia tak ako je historia uz aj AD21. :slight_smile:

3 Likes

asi je to tym, ze AD21 je najcerstvejsi pruser + HAM odvtedy nic nevyhral a Max naopak skoro vsetko, takze je to stale zivene a este asi dlho bude, kym sa neudeje nejaky vacsi prieser

2 Likes

Podle me to utichne az se Verstappen propadne, coz je cim dal bliz. Ale na faktu ze je to zrejme nejvetsi selhani v historii to nic nezmeni.

akoze crashgate a spygate su tiez pekne prusery, ale aj toto patri medzi top all-time :smiley: ano ked HAM odide z F1 a Max prestane dominovat, potom sa najdu ine temy… a cakame kedy o tom Sir napise knihu

1 Like

'merica

3 Likes