Rosberg krúti hlavou: Hamilton sa takto celý rok vyhovára | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton tentoraz nedokázal postúpiť z prvej časti kvalifikácie, no nie je to prvý chabý výsledok v tejto sezóne. Pred novinármi sa obhájil spôsobom, ktorý by Nico Rosberg nazval “tradičným”. Aj tak to však boli len výhovorky, odkazuje majster sveta z roku 2016.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/151173/rosberg-kruti-hlavou-hamilton-sa-takto-cely-rok-vyhovara

Rosberg niečo povie:

13 Likes

Hmmm taktiez Eisele este pocas kvalifikacie hovoril, ze Hamilton sa zas vyhovaral na zly setup. Pritom vo videu na F1 Youtube kanali, kde su post kvalifikacne rozhovory s jazdcami, Lewis uznal svoju chybu. Ale tak, ked jazdec rozda 10x 5min rozhovorov tak si z nich kazdy vyberie to co sa mu hodi.

2 Likes

Nech to zabali a ide na módnu prehliadku .

1 Like

Ale tak tentokrát má de facto pravdu. Možná Hamilton žádné velké změny v nastavení, které by ho zaskočily nečekanými důsledky, neudělal a prostě Q1 zvoral… :wink: :slightly_smiling_face: I mistr tesař může mít blbé období…

2 Likes

Ano, tak Hamilton je vetsi lhar nez mistnich sedm statecnych :rofl:

Ten mercedes je cudny raz tak raz onak, Hamilton by mal byt radsej ticho vo vysielacke lebo ak sa vo Ferrari neukaze tak to moze rovno skoncit karieru v F1.

V tomto pripade si aj ja myslim, ze sa Hamilton len vyhovara. Keby mal zle nastavenie, tak sa trapi celu kvalifikaciu. No jeho kola boli dobre (pri prvom pokuse v Q1 samozrejme doplatil na to, ze svoj cas zajazdil velmi skoro) a jedine, co zapricinilo jeho vypadnutie, bola chyba v strnastej zakrute. To sa podla mna da tazko zvalit na nastavenie.

Zo strany Rosberga mi napriek tomu pride trapne, sa z pozicie autority experta vyjadrovat o jazdcovi takto bez respektu a v podstate si len liecit komplexy. No zodpoveda to jeho doterajsiemu spravaniu, myslim si, ze jeho analyzy by nikomu nechybalia mal by sa venovat niecomu zmysluplnejsiemu.

1 Like

Neumí prohrávat, to maj multišampioni celkem podobný no :smile: Nebude to mít jednoduché jestli bude takto kulhat.

1 Like

Off topic
Neviete niekto ako pokračujú na Slovensku vyjednávania ohľadne zaradenia Nova Sport 5 k ďalším operátorom? Alebo je spokojnosť s Voyo a Skylinkom?
Mohla by aj redakcia niečo vyňuchať a dať nejaké info.

Myslím, že Novu všichni odmítli.

Rosberg moze byt rad za ten jeden titul nahodny. Teraz si to potrebeuje vratit cez media, ked na trati nestihal. Tak ako Alonso… dlho bude mat Ham v papuli za rok 2007 :smiley:

1 Like

Žasnem koľko ľudí si ide kopnúť do Hamiltona lebo mu nevyšla kvalda… Keď bude Mercedes aj na 20 mieste jazdiť stále vyhrabať tie ■■■■■

1 Like

Mne to príde ako by si naschval vyberali Hamiltona…

Oni jsou jen vystraseni z vysledku sprintu, i kdyz dojel druhy jsou zesrani :metal:

Rosberg povedal len pravdu…každý vidí že Hamilton je pod tlakom a robí chyby

1 Like

je to velky magnet na marketing a pre novinarov. Keby bol HAM uz na dochodku neviem o kom by sa pisalo, asi stale o nom co vlastne robi a pytali by sa ho na kazdu sprostost len aby o tom napisali. Mal by co najmenej komunikovat a sustredit sa na rok 2025 nech je to opat zaujmave, lebo osobne si neviem prestavit lepsieho adepta ako ferrari na suboj s RB (VER)

Pod tlakom ? :smiley: Pod koho tlakom ? hejterov ? to su len prazdne existencie pre neho… pod tlakom Russella ? Ved ten havaruje, ked je pod tlakom… myslis si, ze ak by mal mercedes auto na titul, Russell by ho vyhral ? V ziadnom pripade…

Preto ho Russell nakopava.

Hamilton sa uz vidi vo Ferrari a celu tuto sezonu uz ma v pazi.