Rokujem o predĺžení spolupráce s Alpinom, prezradil Gasly | Magazín F1 - F1online.sk

Zásluhou Lewisa Hamiltona a jeho prestupu do Ferrari sa na trhu s jazdcami už čoskoro zomelie bitka o kvalitných a dostupných pretekárov. Jedným z pilotov, ktorý by si mohol kariérne polepšiť, je aj Pierre Gasly. Francúz však zrejme zotrvá v Alpine, s ktorým rokuje o predĺžení spolupráce.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/141912/rokujem-o-predlzeni-spoluprace-s-alpinom-prezradil-gasly

Tak se to dělá. Zbytečné pindy se nevyplácí, přitom jednání s Merglem klidně můžou pokračovat.

1 Like

A jednání s Merglem vůbec začala?

1 Like

Ferda před týdnem tvrdil že Ferrari má zájem, vydrželo to asi 4 dny. Já to vidím tak že Gasly zůstane v Alpine, Ocon nejspíše ne. Buď si ho vezme Wolff nebo půjde do Audi.

1 Like

Je škoda, že TOP tímy ignorujú Gaslyho. V mojich očiach je to TOP jazdec na úrovni Sainz alebo Russell.

U Ocona uvidíme, Gasly si myslim, že opravdu na výběr moc nemá

1 Like

Myslím, že Mergl ještě žádné jednání s nikým nerozhýbal. Nějaký přehled o možnostech mají všechny týmy. Hlavně jsem přesvědčený, že Mercedes je ten kvůli kterému bude většina nových smluv pozdržená do doby než si Mergl sám vybere.
Velkou roli budou hrát výkony jezdců až se sezóna rozjede.

Ty jsi před týdnem věděl, že Ferrari podepíše s Hamíkem?

Já ne, ale věděl jsem že na pořadu dne u nich není Gasly. I teď se u Mercedcesu skloňují spíše jiná jména. Samo vyloučit v F1 nejde nikdy nic. Jen říkám že to nebylo pravděpodobný a teď taky ne.

Na pořadu dne nebyl žádný Hamíkův přestup. Spíše se spekulovalo, že Hamík odejde do důchodu.
Co se týče Merglu, tak si stejně myslím, že tam půjde Sainz nebo Ocon a tvrdil jsem to už dříve, takže ode mě žádná novinka i když jsem do ankety klikl na Gaslyh.

Já nepsal že Hamíkův přestup do Ferrari byl na stole, já psal že nebyl na stole Gaslyho přestup. Nepodsouvej mi věci co netvrdím.

1 Like

Copak já psal, že má Ferrari zájem o Gaslyho?

A nepsal ? :smile:

1 Like

Maximálně jsem psal, že by Ferrari, případně Mercedes o Gaslyho zájem mít mohli. Trochu jiný význam Hogříku. :stuck_out_tongue:

1 Like

Tak to jo, když ani ty jsi tomu nevěřil tak ok a beru zpět :smile: Fakt jsem si myslel že nedávno tady o tom byla řeč, s tebou, ale hledat to nechci. Slovo “mohli” je alibistické až až, to může vskutku použít i ten Mick nebo Mazeppin.

Já tady takové tutovky nerozdávám. Tohle privilegium ponechávám Alonsistům. :slightly_smiling_face:

Když myslíš. Nechci se přít o tvých tutovkách. Zejména kolem Alonsa, že jo.

1 Like

Loňský výkon Astonu udivil všechny.

1 Like

Loňský výkon Astonu s Alonsem. Být tam dva Strollové, nebo zustat tam Vettel, tak nevím co by se o nich psalo…
Každopádně Gasly do Mercedesu je velice nepravděpodobné, to by mě hodně překvapilo.

1 Like

Loňský Aston byl vynikající což prokázal i Stroll se zlomenými rukama. Vettelovi by se taky hodně líbil.
U Gaslyho je povinnost porazit Ocona i letos. Teprve pak si ho začnou ostatní více všímat.
Zatím si ale stěžovat nemůže. Kromě Emila zatím pokořil všechny jezdce se kterými se v týmech setkal.

1 Like