Rokujem o predĺžení spolupráce s Alpinom, prezradil Gasly | Magazín F1 - F1online.sk

Mohli by ale chtít Alonsa, to pak bude přetahovaná s Astonem :grinning:

1 Like

Tak Alonso měl skorem 80% bodů nebo 78%, to je jedno. Každopádně je to krásný příklad toho, že to sice o voze je, ale pokud tam nemáš stabilně rychlého pilota, tak to může dramaticky ovlivnit nahlížení na celý tým. Alonso je stále velmi rozdílovým.
Podle mě Gasly top týmy vůbec nezajímá, ale můžu se splést no… :man_shrugging:

1 Like

A víš že se na tu přetahovanou i docela těším? :smiley: Nezklame mě ani jeden závěr, jsem hlavně rád za další možnost, která se otevřela a je ve hře. :slight_smile:

1 Like

S vettelom by asi podii bolo o nieco menej to je pravda

V celém současném poli asi nebude moc jezdců, kteří by Strolla neporazili.
Týmy dopředu moc neprozrazují koho mají v hledáčku. Když měl o Gaslyho zájem Renault, tak to taky bylo překvapení. Navíc musel Renault za Gaslyho vyplatit nemalou částku.
Jestli se Gaslymu podaří porazit Ocona i letos, tak jeho hodnota zase o něco stoupne.

Však jsme to tehdy psali, Aston nebyl tak špatné auto, ale jezdci bojům o vyšší příčky prostě nepomohli. Příliš mnoho chyb a scházela i rychlost, jak prokázal Alonso proti Strollovi. Nejdůležitější teď bude aby Aston udělal další krok :wink:

1 Like

S loňským vozem od Astonu by Vettel asi hodně ožil.

Hm to “asi” je tu klucove, samozrejme nijak nehanim Seba ani Aston

1 Like

Gasly má obrovskou nevýhodu že v TOP autě už seděl a dopadl velmi zle, byť to bylo v RedBullu což my (odborná veřejnost :smile:) můžeme trochu přimhouřit oči. Jenže obecně cesta zpět když “zklameš” je velmi trnitá. I u Albona jsou i teď pochybnosti co opět předvede v TOP týmu. Albon ale má větší šance tam přestoupit, i proto že oni budou místo ve Williamsu potřebovat i pro toho Antonelliho, pokud do Mercedesu nepůjde rovnou. Podle mě ne ale mohl by.

Seb už byl rozhodnutý že končí, tak v něm moc elánu nebylo. Navíc si přestal rozumět s vedením Astonu, takže ztráta motivace byla hodně znát.

Vettel ale neskončil dobrovolně :slightly_smiling_face:

2 Likes

Od toho jejich přepracované vozu to auto v sobě mělo nějakou šťávu, ale nestabilita obou jezdů byla veliká. Několikrát se z treninků zdálo, že na tom budou slušně a pak nezvládli Q ani závod.

Stejně jako to nezvládal x-krát Stroll i v Astonu vedle Alonsa. Ten v tom svém trendu dá se říct docela solidně pokračoval…

2 Likes

Gasly v RB nedopadl o nic hůře než Albons Pérem a svou reputaci získal okamžitě při návratu do Toro Rosso.
Albon je jiná kapotola. Toho pohání thajská tlačenka a nepřekvapilo by mě, kdyby se do RB zase vrátil. Možná se o tom rozhoduje už teď. V Mercedesu by takovou tlačenku neměl, proto odhaduji spíše návrat do Visy a později do RB.

Na výsledcích to je zcela jasné, body, skóre, časy, no proti “výmluvám” o motivaci a že už nebavilo a tyhle kecy, to se dá použít zcela na každýho :man_shrugging: Jestli někdo nemá motivaci nemá tam co dělat, tak jednoduché to je.

2 Likes

No vidíš, já si myslím že Albon chce spíše do Mercedesu.

1 Like

O Vettela by se našel zájem i v jiných týmech, ale Seb odmítl. Proto se dá říci, že Vettel ukončil kariéru dobrovolně.

Počkejme do zítřka a dalších dnů. To už by jsme se mohli dozvědět nějaké rozhodnutí o dalším osudu Hornera a plánech RB.

Jj, to je naprosto nejvíc trapná výmluva co existuje. Nesnáším tyhle kecy. :no_mouth:

1 Like

Taky to beru jako velice ubohý argument. Ale co platí jistě je jedno, stopky nelžou :wink:

1 Like

Když se na to díváš touhle optikou, tak to lze takhle brát