Rokuje Verstappen s Mercedesom? Nebudem to komentovať, vyhlásil zaťatý Marko | Magazín F1 - F1online.sk

@Daaviid23 Dá na magnetickou rezonanci.
Holt dělá své pátraní hodně důsledně a hezky do hloubky. :slightly_smiling_face:

Popravdě reverze u RedBullu se dá určovat podle tebe, ty jsi tvrdil už poprvé že RedBull rozpočtový strop určitě nepřekročil, že Perez tam nevydrží ani sezonu, že loni nevyhrajou ani 20 závodů a že tam půjde sto pro zase Vettel :grin:

1 Like

Haha, akorát já k těm svým tvrzením mám svědky :stuck_out_tongue:

A taky si tvrdil, že FIA jedná v nejlepším vědomí pro F1 :slight_smile:

Fandíme rakouskýmu RB?

Rakousko-Uherskýmu

Já taky, i žena vedle mě tady přikyvuje :smile: Jen to nemůžu najít, ale mr dám na to :sunglasses:

No samozřejmě, sexuální loudil lepší než psychopatickej bazilišek :smile: Ale jen ať se tam dusej ve vlastní šťávě co nejdéle :slightly_smiling_face:

to mr dání je nějaká narážka na Jose s Hornerem? :smiley:

David se dostal do obrazu :grin:

A jakej je najednou klid, všichni hledaj co jsem nepsal :smile:

David hraje nevinného pozorovatele, který přichází pozdě, piřtom má načteno od začátku, všechno analyzuje a pak jen přijde pomalu kousat :smiley:

Mí v sobě taky něco z toho baziliška :smiley:

Tak já jsem připravil tady prostředí, aby byl klid, jsem vyklidil tu toxicitu tady. Sice někteří mají tendence ji sem přinášet zpět, ale hned to vyhodím :sunglasses:

Tak David to je bazilišek nejvyšší jakosti :smiley: jinak četl jsi, že Bob Bell z Alpiny přichází do AM?

Plat to za neho neodjazdi. A plat je vysi aj kvoli marketingovej hodnote jeho mena.

Aj Ricciardo mal byt jednotka v McLarene. :smiley:

Takto kompletne to dava uplne iny rozmer. Velmi rozumne vyjadrenie.

Z Maxa mam pocit, ze on nie je na ziadnej strane a ma rad ako Marka a Josa (tam je to logicke), tak aj Hornera. :slight_smile:

Jojo, psal jsem to u Alpiny, skvělá zpráva. Z Alpine si teď skoro každý může brát téměř zadara :grin:

1 Like

Je smutný co se stalo z tohohle týmu…

3 Likes

Asi ano, ale on nie malo ludom pokojnu karieru nedoprial, tak potom plati bud “karma je zdarma” alebo “odveta je svinstvo” :smirk: