@Daaviid23 Dá na magnetickou rezonanci.
Holt dělá své pátraní hodně důsledně a hezky do hloubky.
Popravdě reverze u RedBullu se dá určovat podle tebe, ty jsi tvrdil už poprvé že RedBull rozpočtový strop určitě nepřekročil, že Perez tam nevydrží ani sezonu, že loni nevyhrajou ani 20 závodů a že tam půjde sto pro zase Vettel
Haha, akorát já k těm svým tvrzením mám svědky
A taky si tvrdil, že FIA jedná v nejlepším vědomí pro F1
Fandíme rakouskýmu RB?
Rakousko-Uherskýmu
Já taky, i žena vedle mě tady přikyvuje Jen to nemůžu najít, ale mr dám na to
No samozřejmě, sexuální loudil lepší než psychopatickej bazilišek Ale jen ať se tam dusej ve vlastní šťávě co nejdéle
to mr dání je nějaká narážka na Jose s Hornerem?
David se dostal do obrazu
A jakej je najednou klid, všichni hledaj co jsem nepsal
David hraje nevinného pozorovatele, který přichází pozdě, piřtom má načteno od začátku, všechno analyzuje a pak jen přijde pomalu kousat
Mí v sobě taky něco z toho baziliška
Tak já jsem připravil tady prostředí, aby byl klid, jsem vyklidil tu toxicitu tady. Sice někteří mají tendence ji sem přinášet zpět, ale hned to vyhodím
Tak David to je bazilišek nejvyšší jakosti jinak četl jsi, že Bob Bell z Alpiny přichází do AM?
Plat to za neho neodjazdi. A plat je vysi aj kvoli marketingovej hodnote jeho mena.
Aj Ricciardo mal byt jednotka v McLarene.
Takto kompletne to dava uplne iny rozmer. Velmi rozumne vyjadrenie.
Z Maxa mam pocit, ze on nie je na ziadnej strane a ma rad ako Marka a Josa (tam je to logicke), tak aj Hornera.
Je smutný co se stalo z tohohle týmu…
Asi ano, ale on nie malo ludom pokojnu karieru nedoprial, tak potom plati bud “karma je zdarma” alebo “odveta je svinstvo”