Rokuje Verstappen s Mercedesom? Nebudem to komentovať, vyhlásil zaťatý Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Projíždím diskuze, hledám to. Zatím jsem našel akorát to, že to byl zhruba začátek odcházení Honzy z místního fora :grin:

1 Like

Já čekám, jsem trpělivý :slightly_smiling_face:

1 Like

Nie nezvyknem. Kedysi davno som pisal ze mne nevadi ani tak mercedes ani hamilton ale wolff… Tak ako inym vadi horner v RB mne vadi wolff v MB… Bude to pre mna velmi tazke odpustiť mlademu ak tam prejde. :face_vomiting::pinched_fingers:

S otevřeným profilem by to bylo rychlejší :stuck_out_tongue:

Musíš si zvyknout respektovat všechny, tak jako já :slight_smile:

Bez stalkingu by to bylo snažší tady :stuck_out_tongue:

1 Like

A tak keby Max ziskal postupne aj 8. titul v Mercedese by bola celkom ironia osudu pre Luiho. :sweat_smile:

Prajem vela trpezlivosti. Pamatam si jak sa pred Singapurom Situsko bil do hrude, ze RB to zasiahne, ja som tvrdil, ze si myslim, ze nie.

Po Singapure bol z neho velky frajer a naletel sem ako Jos do byvalky, ze mal pravdu, tak mu hovorim, ze pockaj do Suzuky a mal plnu hubu reci, ze sa vyhovaram, ze je to jasne a ze dokedy chcem cakat.

Prisla Suzuka, pytal som sa Situska, ze tak ako teda a ostalo ticho. A odvtedy ma nema rad a neviem ci vtedy ma nechcel aj kopat do hlavy za to. :smiley:

1 Like

Pokud ovšem Hamík nemlaskne tři tituly ve Ferrari.
Teď když je prá RB na zhroucení, tak je to reálné. :wink:

To by si hadam Leclerc nenechal, ked aj Russell ho dokazal jednu sezonu porazit. :slight_smile:

Kazdopadne v 2026 si prajem taku bitku o tiul ako v 2010.

Podle platu se očekává, že týmovou jedničkou bude Hamík.

No, ten Marko uz je tak domotany, ze s nim nejde udelat ani rozhovor, jestli si mysli, ze se ho novinari budou letos ptat na neco jineho tak vam muzu s klidem rict ze ne, nikoho totiz nezajima nudny vitez, novinare uz vubec ne. :rofl:

Marko musi vnutorne strasne trpiet, ked o veci nemoze hovorit(a mozno aj nechce, lebo caka ako to dopadne a mohol by si blbymi recami uskodit pokial vyhra "nespravna strana), kedze on ma pre vyhlasenia do medii velku slabost :blush: a teraz taketo rozhovory. To reporteri svojho casu dostali viac aj z Raikkonena :rofl:

2 Likes

Taky si myslím, že si Helmut představoval závěr své kariéry poněkud klidnější.

Vyfiltroval jsem si články o RB z toho období ale nevím kam jsi to psal, mr dám to :smiley:
Ale je zajímavý, že si to všichni pamatují a taky si pamatují na rozumného Honzu zklidňující emoce v téhle oblasti. Zvláštní, že? :slightly_smiling_face:

Mr dáš na to, aha :sunglasses: :smile:

Já jsem vždy klidnil emoce, jsem tu chtěl nastolit mír a respekt mezi uživateli

Přiznání je polehčující okolnost :stuck_out_tongue: