Projíždím diskuze, hledám to. Zatím jsem našel akorát to, že to byl zhruba začátek odcházení Honzy z místního fora
Já čekám, jsem trpělivý
Nie nezvyknem. Kedysi davno som pisal ze mne nevadi ani tak mercedes ani hamilton ale wolff… Tak ako inym vadi horner v RB mne vadi wolff v MB… Bude to pre mna velmi tazke odpustiť mlademu ak tam prejde.
S otevřeným profilem by to bylo rychlejší
Musíš si zvyknout respektovat všechny, tak jako já
Bez stalkingu by to bylo snažší tady
A tak keby Max ziskal postupne aj 8. titul v Mercedese by bola celkom ironia osudu pre Luiho.
Prajem vela trpezlivosti. Pamatam si jak sa pred Singapurom Situsko bil do hrude, ze RB to zasiahne, ja som tvrdil, ze si myslim, ze nie.
Po Singapure bol z neho velky frajer a naletel sem ako Jos do byvalky, ze mal pravdu, tak mu hovorim, ze pockaj do Suzuky a mal plnu hubu reci, ze sa vyhovaram, ze je to jasne a ze dokedy chcem cakat.
Prisla Suzuka, pytal som sa Situska, ze tak ako teda a ostalo ticho. A odvtedy ma nema rad a neviem ci vtedy ma nechcel aj kopat do hlavy za to.
Pokud ovšem Hamík nemlaskne tři tituly ve Ferrari.
Teď když je prá RB na zhroucení, tak je to reálné.
To by si hadam Leclerc nenechal, ked aj Russell ho dokazal jednu sezonu porazit.
Kazdopadne v 2026 si prajem taku bitku o tiul ako v 2010.
Podle platu se očekává, že týmovou jedničkou bude Hamík.
No, ten Marko uz je tak domotany, ze s nim nejde udelat ani rozhovor, jestli si mysli, ze se ho novinari budou letos ptat na neco jineho tak vam muzu s klidem rict ze ne, nikoho totiz nezajima nudny vitez, novinare uz vubec ne.
Marko musi vnutorne strasne trpiet, ked o veci nemoze hovorit(a mozno aj nechce, lebo caka ako to dopadne a mohol by si blbymi recami uskodit pokial vyhra "nespravna strana), kedze on ma pre vyhlasenia do medii velku slabost a teraz taketo rozhovory. To reporteri svojho casu dostali viac aj z Raikkonena
Taky si myslím, že si Helmut představoval závěr své kariéry poněkud klidnější.
Vyfiltroval jsem si články o RB z toho období ale nevím kam jsi to psal, mr dám to
Ale je zajímavý, že si to všichni pamatují a taky si pamatují na rozumného Honzu zklidňující emoce v téhle oblasti. Zvláštní, že?
Mr dáš na to, aha
Já jsem vždy klidnil emoce, jsem tu chtěl nastolit mír a respekt mezi uživateli
Přiznání je polehčující okolnost