Rokuje Verstappen s Mercedesom? Nebudem to komentovať, vyhlásil zaťatý Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Nečakali by ste, že keď tím získa double na úvodných pretekoch sezóny, bude ho čakať taký náročný týždeň. Do Džiddy dorazil Red Bull s tým, že Horner pokračuje ako šéf pretekárskeho tímu a podľa medializovaných informácií rokuje Max Verstappen s Mercedesom. Ešte viac zmätenia do tejto neprehľadnej situácie vniesol Helmut Marko svojím dosť neprehľadným rozhovorom pre rakúske médiá.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/145454/rokuje-verstappen-s-mercedesom-nebudem-to-komentovat-vyhlasil-zataty-marko

Max on recent rumours about driving for Mercedes in 2025

“From my side I’m just focusing on the driving and I think that is also the most important for the team right now and that’s why we came here.

That’s our main target and what we want to focus on, to not have this stuff going on race after race because that is not good for the team.”

“Things must go really crazy[for not driving for Red Bull in 2025], I guess that’s not that’s not the target for everyone.”

2 Likes

image

2 Likes

Rozumne vyjadrenie bez zbytocnych PR kecov ako sa vsetci v RB miluju, kedze je situacia aka je. :slight_smile:

Přesně. Jos je upřímný a rovný člověk. :stuck_out_tongue::grin:

2 Likes

Asi začínám věřit že když Horner zůstane, a vypadá to že prostě Thajci maj jasno, tak opravdu Maxovci půjdou :open_mouth: Rozehráli strašně vysokou a destruktivní hru.

1 Like

Jaj, do teď jsem měl trochu strach ale když jsi napsal tohle, tak už jsem v klidu :grin:

Tak teprve teď když jsi tohle napsal, tak už je to téměř tutový :grin:

1 Like

Ne, ne. Reverzní indikátor na RB jsi tu ty :stuck_out_tongue:

1 Like

Co jsem jim zatím reverzně indikoval? :open_mouth:

No co se rychle zamyslím, tak Horner je tak nějak pořád šéf, vloni je FIA nezařízla v Singapůru a vloni se překročení stropů od RB taky nekonalo.

Kolegové určitě doplní další :stuck_out_tongue:

3 Likes

Můj otec je upřímný jako když tiskne. :rofl:

2 Likes

Co já s tím mám společného? Dolož.

Vsetci naokolo hrajú špinavé hry a max chce len vyhrávať. To sa mi páči na ňom :sunglasses:

1 Like

Ci je alebo neni klamar sa nedozvieme a to druhe ze su si blizky je sice pekné, ale škodlivé :roll_eyes::joy:

Ale nežer to Maxovi všechno

Tak dalo se to čekat že jsou jedna ruka, jak z toho ven pro ně nevím.

1 Like

Vidis nema nic spoločné s tym a este aby sme doplnali ďalšie veci :clown_face::joy: jediny kto otvorene povedal ze podla neho RB nepostihla ta “singapurska” direktiva bol vtedy hogr… Thats it :joy:

2 Likes

Ja neverim ze pojde a ani nechcem aby siel do mercedesu koli wolffovi… Isto nie 2025 :face_vomiting: nech odide horner marko jos ale nie max do mercedesu… Radsej nech ide do alpine :joy:

Je to příliš vysoká hra, zvykneš si tam na něj.

1 Like