Rodina Michaela Schumachera vyhrala súdny spor s nemeckým magazínom | Magazín F1 - F1online.sk

Už je to viac ako rok odo dňa, keď nemecký magazín Die Aktuelle zverejnil kontroverzný “rozhovor” s Michaelom Schumacherom. Za vymyslené interview, ktoré v skutočnosti vygenerovala umelá inteligencia, bola rodina pripravená vydavateľa žalovať. Súdy už dospeli k rozhodnutiu. Magazín je povinný zaplatiť odškodné vo výške 200-tisíc eur.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/155169/rodina-michaela-schumachera-vyhrala-sudny-spor-s-nemeckym-magazinom
1 Like

šéfredaktorku Anne Hoffmanovú ona musela byt pekne mymo že povolila članok ktory bol vitvoreny pomocov AI

aj tu pekne vidiet, aki su ludia blbci. Na jednej strane rodina, ktora ukazala stredny prst vsetkym fanusikom MSch a na druhej strane citatelia toho dennika (alebo co to je). Ked si vymysleli rozhovor s MSch co vsetko si vymyslaju a preco by som to mal citat? Nemali im dat 200k pokutu, ale ich rovno zrusit.

ty mas pocit, ze ti rodina MSCH nieco dlhuje? :smiley: mas asi problem kamo

3 Likes

Správně, tohle jsou nechutné praktiky, které nemají média vůbec používat

Vsak media nas klamali aj ohladom coronavirusu a nikto ich nezaloval :smiley:
Medialne siete banovali vsetky prispevky, ktore obsahovali neziaduce slova ako napr. umelo vytvoreny virus a pod. A teraz zrazu vadi, ze si nejaky bulvar vymyslel rozhovor ? S virusom nas tu klamali celosvetovo a nikto za to nikdy neponesie nasledky… ba naopak, za par mesiacov pride daky dalsi prasaci virus, ci nova mutacia BSE a H5N1…

1 Like

Vidim ze sa vyznas, v ktorom labaku robis?

3 Likes

toto je tazky kaliber :smiley:

4 Likes

Toto je asi najhorsie co nam priniesla korona, krcmove reci na internete ale dobre je, od zajtra uz formulkujeme a budeme riesit podstatne veci

Btw hejtia niekde nasi bratia Novu (Sport 5,6) ze nebude dostupna s kazdym druhym operatorom za 5kaček alebo tato tema uz uplne stichla? (nemam moc prehlad v diskusiach mimo aktualnych clankov) :eyes: lebo to bola tiez riadna kanonada urazok

1 Like

jj, to som predcasom aj pisal kdesi tu, ze ludia faktom neveria, ale konspiracie beru ako fakty, uplne opacne :smiley:

k tej nove - to mas klasicky tak, nieco nove sa hejtuje len casto zo strachu z noveho

ale nova to rozsirila celkom dobre, ludia nemusia menit providera, aj ked ja som z obliga, mam F1TV pro, mozno @Evap ci @Ferda budu lepsie vediet

2 Likes

Vodafone už F1 zařadil do sportovního balíčku, takže jsem zcela spokojená (i když F1TV si stejně nechám, to je jistota :smile: ). Jak jsou na tom u T-Mobilu nevím, menší providery vůbec nemám v obraze. Pro mě byl problém, že O2 ze začátku kromě svojí TV pustil F1 jenom na Skylink, takže bych musela měnit operátora nebo řešit předplatné jinde, připlatit na Vodafone by mi celkem nevadilo. Takhle je to v balíčku bez příplatku, což je samozřejmě ještě příjemnější :slight_smile: .

2 Likes

super, tak ked to mas bez priplatku, tak to je idealny stav takzvane :smiley: :+1:

mozes nejak subjektivne zhodnotit ci sa posunula uroven a atmosfera komentatorskeho (uz) tria, oproti tomu co bolo predtym?

2 Likes

Na tohle já jsem dost nenáročný divák. Mám celé trio ráda, těší mě, že jim rozumím bez domýšlení si :smile: , doprovodné aktivity včetně předzávodního studia nijak soustředěně nesleduju (musím si taky někdy udělat kafe a připravit pochoutky ke sledování závodu :smile: ), takže jsem momentálně zcela spokojená. Ale F1TV je hodně dobrá náhrada, až mě překvapilo, že se to s tou angličtinou taky celkem dalo.

2 Likes

tak ono mne predtym prislo celkom ocividne, ze sa Stevo s Tomasom nemusia, a ze je tam akesi, povedzme, napatie medzi nimi; vsetka cest ze to zvladali, profesionalita je tam zjavne na vysokej urovni u oboch.

len ked ja nemusim to eiseleho vstavanie zo stolicky, overdrama pomaly aj z vyjazdu safetycaru a tak, ale to je na inu debatu … :smiley:

4 Likes

Ja mam pocit ze ta nasa slovencina sa obecne naprd pocuva :smiley: respektive je strasne minimum komentatorov ktori sa daju pocuvat. Stevo je Stevo ale Tomasa som nemal rad este viac :smiley: takze som spokojny s komentatorovskou trojicou + Eisking bola trefa do cierneho a je zazrak ze tu nieco take mame

1 Like

Hlavne Tomas bol casto uplne mimo, unikali mu podstatne veci, ked sa nieco dialo v pretekoch a on prave rozpraval o lakovani prilby, tak si ani nevsimol ze sa nieco deje… a toto bolo pravidelne, cize radsej taky overdrama radiovy komentar ako komentovanie rastu travy…

3 Likes

“dokončím myšlenkuu” :smiley:

2 Likes

Ono dnes je moderne byt iny, co najviac extremny… pustis telku, tam idu reality show, kde pozbieraju ludi z psychiatrie, a ludi co maju znicene zivoty a su v extremnej nudzi a este ich nutia viac prihravat vid te cech co sa kvoli tomu az zabil… nasledne uz na Slovensku ideme davat priestor plochozemcom v statnej televizii. Na socialnych sietach si frcia hoaxy, lebo ludia chcu debatovat o sprisahaniach a zistit kto moze za ich problemy… politici nasledne zistia ze existuje 10 ludi ktori sa chcu oslovovat oniu a idu z toho spravit normu pre 300milionov ludi. Nasledne druhi politici zistia ze to oniu mozu za problemy beznych ludi.
Telku sa uz vobec neoplati sledovat a to iste ani citat clanky, kde hned clovek vidi ze nadpis chce šokovat… proste za kazdu cenu byť iny, fakty už nemajú žiadnu cenu, niekedy boli najväčší frajeri tí čo definovali a dokazali fakty, teraz sú tí čo prídu s najväčšou absurditou a prehlásia to za fakt…

2 Likes

zrovna dneska som sa o tom bavil s rodinnymi prislusnikmi starsieho data, a je to jako hadzat hrach na stenu viesco … mrzi ma jak to je, ale neda sa s tym robit nic. clovek ten obsah proste chce konzumovat, necaka, ze to moze byt hoax, resp nejaka konspiracia. stale hovorim, ze keby som si dneska spravil fake ucet na napr facebooku, zacal tam rozpisovat nejake, pre istu skupinu velmi žhavé, prispevky, tak ver tomu ze stiahnem urcitu cas ludi pod seba

a tento model som si nevymyslel ja, tento tu uz roky je a uspesne funguje, politik si na tom dneska vlastne robi pekne kampan (ze ho potom postrelia ale jaksi nechape)

preto mi vobec nerobi problem zaloba pani schumacherovej, preto nevidim dovod aby rodina schumachera mala cosi niekomu vesat na nos, ostatne na konci clanku to aj pekne pise - keby cokolvek zverejnili, spusti sa lavina, ktoru uz nikto nikdy nezastavi … takto nejaki fanusici ziju zatrpknuto kvoli tejto veci, ale to uz je ich boj viesco

2 Likes

Kdyby stejným způsobem trestali za lži a pohádky politiky.

2 Likes