Rodina Michaela Schumachera vyhrala súdny spor s nemeckým magazínom | Magazín F1 - F1online.sk

no zda sa, ze mainstream/fakestream ohladom covid-u klamal az az. A co horsie este cenzuroval nazory, ktore sa casom ukazali ako pravdive.

• je studia, ktora tvrdi, ze ockovanie zabilo 17 milionov ludi
  • su kriticky k ucinnosti a k schvalovaniu vakciny atd.

odporucam clanok

Skus si nastudovat nieco o internetovej gramotnosti. Zem je plochá👍🏼

2 Likes

nechapem. preco by zem mala byt plocha ? :man_shrugging:

dobre bolo ako socialne siete a americke media zo zaciatku banovali vsetko co tvrdilo, ze virus ma umely povod.
rok na to uz tvrdili sami.
chcene/nechcene sa stali sami siritelmi nepravdy a lzi

presne takto funguju nase progresivne konspiracne media.
dnes si uz idu doslova virtualnu realitu.
Ale ludi na to namotanych nepredsvedci nic. presne ako pises. ako keby si hral na stenu hadzal

ja to ale myslim uplne opacne :frowning:

ako ? akoze nas mainstream/fakestream hovori pravdu ?

ze to netreba tahat do extremu, ked mi vadi co mi hovoria televizne noviny, vypnem ich a informacie si najdem sam … lenze to majortitu nenapadne

najdolezitejsie je pre mna si u takychto veci overit zdroj

lenze to by museli ludia pouzivat tu vec na krku a riadit sa kritickym myslenim. Len to je tazke a to neni pre vascinu.
Pre vacsinu su masmedia, cez ktore sa siria “spravne” nazory. A tak sa udrzuje moc v spravnych rukach.

2 Likes

to je ako zdruzenie konspiratorov ?
vyborny clanok o tom

Ja nie, ale moj clen rodiny ano…
Ale tebe staci k faktom pozriet vecer markizu a mas dianie vo svete na dlani… Tak ako vojna na Ukrajine, podporovana amerikou, tak ako vojna dole u tej cvargy, ktora bola podporovana amerikou a vsetko to utekalo sem do EU a vyziera nas to dodnes ekonomicky… Vsak amerika uz je prespikovana mexickymi pristahovalcami a kadejakymi zmeskami… uz to neni ta amerika 30rokov dozadu… a to sa stane aj s europou… take silne nemecko tiez potrebuje rocne statisice pristahovalcov, aby mal kto robit podradne roboty, lebo nemci to robit nebudu… sami si tam pustaju tie roznorode pristahovalecke etnika, ktorym ustupuju a zivia ich… a takto za 20rokov europa aj skonci…
Ale ja viem, ja som len rusofil a sirim hoaxy, tak ako sa tu oznacuje kazdi, kto ma iny nazor, ako vy vzdelani a nezainteresovani vsevedkovia :smiley:

1 Like