Rodí sa dohoda o nových motoroch: Atmosférické osemvalce sa nevrátia, sú príliš hlučné | Magazín F1 - F1online.sk

Však jasně, zkus jezdit s převodovkou bez motoru. Jsem nevěděl, že chlastáš 20 radků za den jak Ferda.

1 lajk

Zatím jsi neodložil ohledně převodovky ani čárku natož data, ale meleš tu o přehazovačce na kolo. Neuvěřitelný. xdd

2 lajkov

Kdo říkal, že bez motoru?
10hp motor s převodovkou hravě porazí 1000hp motor bez převodovky.

Kdybych Vaší trojce :turtle: měl stále vyhledávat všechno co se kde o F1 napsalo, tak bych si nikdy neodpočinul.
Doporučuji Vám si najat soukromého učitele, který Vám vše bude vysvětlovat od A až po Z.

Zatím jsi neposlal nikdy nic. Ale chapu že s pamětí to máš už trop.

2 lajkov

Protože je to zcela zbytečné. Stejně všechno časem vyjde najevo, jako zrovna včera ten článek ve kterém Cardile přiznává, že Aston zmršil vše na co šáhl.

Ferda má pravdu. Byla spousta článků, kde se psalo, že Honda musí mírnit výkon, protože to převodovka Astonu nezvládá. Opravdu si to nevymyslel.

Však pošlete že to není ztráta HP Hondy, jak se všude píše, ale je to převodovkou. Čekám na to.

2 lajkov

To Vám vážně musím posílat jednotlivě a opakovaně pod každý Váš příspěvek?

Cardile sľubuje v roku 2027 nasadenie „úplne nového auta“ | Magazín F1 - F1online.sk

Ztrácí všichni. Aston, Newey i Honda.

Však si vzpomeň, po velkém upgradu auta najednou Aston zrychlil o 1,5s..a Honda skoro nic neudělala.

Senna by nesúhlasil. S nefunkčnou prevodovkou sa dá dokonca vyhrať VC.

1 lajk

Lol Puffe, to je mentální gymnastika ala Ferda po chlastu (ten je nalitej furt). Však si sám teď potvrdil, že AM se zlepšil a Honda výkonnově stojí a proto jsou tak vzadu.

1 lajk

Ty jsi taky natvrdlej? Pošli mi že ta ztráta Hondy o které se píše je kvuli převodovce a ne - HP.

2 lajkov

A zázračně ty články zmizely a s Ferdou nejste schopný nic z toho doložit, to je ale náhoda.

1 lajk

Cardile sľubuje v roku 2027 nasadenie „úplne nového auta“ | Magazín F1 - F1online.sk

Puff tu píše smrt všem komoušům a pak se tu paktuje s největším komoušem v nesmyslu o tom, že motor není důležitej, ale převodovka ano :rofl:

2 lajkov

Super, článek, kde si v diskuzi nedoložil prd z toho co si tvrdil a nikde tam není nic psaného o tom, že Honda musela snižovat výkon kvůli převodovce. Tak jste tu s Puffem zase napsali kupu nesmyslů a už by stačilo.

2 lajkov

1 lajk

Však já se s tebou nehádám. Já píšu, že pokud něco tvrdíš jako fakt, tak to dolož. S Puffem tu vyloženě lžete o tom, že Honda snižovala cíleně výkon kvůli převodovce.

2 lajkov
2 lajkov