Rob Marshall podľa Verstappena veľmi pomohol McLarenu: Postaral sa o rozdiel | Magazín F1 - F1online.sk

V dnešnej Formule 1 nie je sila jednotlivca taká dôležitá, ako to bolo v minulých rokoch. Aj preto sa hovorí, že Adrian Newey môže výraznou mierou pomôcť Aston Martinu, ale sám ho nespasí. Nechápme to zle, veľké inžinierske a jazdecké hviezdy naďalej prinášajú podstatný rozdiel a to „posledné percento“ je častokrát rozdiel medzi úspechom a fiaskom. Presne takýmto mužom mohol byť pre McLaren Rob Marshall.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/196925/rob-marshall-podla-verstappena-velmi-pomohol-mclarenu-postaral-sa-o-rozdiel

Trvalo im len rok kym zistili kde je problem. Aj ferrari ma podobny system, len oni vzdy v zime prerobia cele auto nanovo.

Čím je proboha v tom McLarenu krmí :flushed:.

2 Likes

To potom v Redbulle majú inú stravu, keď odtiaľ Marshall prestúpil do Mclarenu.

Ale on se tak vypapal už tam… Možná odešel proto, že mu chtěli zkrouhnout stravné :smile: .

Vážne? No neviem, neviem či sa vypapkal až v Mclarene :thinking::thinking:

Však nepíšu až, ale už. Ale to je jedno, drobeček to asi nikdy nebyl. Ale nebudu se dál dopouštět body shamingu, není to pěkné :slight_smile: .

1 Like

A divíš se? Dyť RB už jednou dostal kvůli honosnému kateringu pentli za překročení stropů. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Já to vidím naopak.
Kdo není schopen pečovat o své vlastní tělo, neměl by nikdy dostat možnost rozhodovat o čemkoli jiném.
Páč už z podstaty věci musí být nezodpovědný.

No jo, ale třeba tady on tu možnost dostal a osvědčil se. Co s tím?

Asi chyba v Matrixu…

1 Like

Prostě - u Tebe ať se Rob Marshall vůbec nepokouší získat flek. Říkám to správně :smile: ?

To zase ne, jen bych na něm nic nestavěl, páč může, zrovna když bude nejvíc potřeba, dostat hlad a zmizet…
Nebo v horším případě infarkt, což je jen otázka času.

tak RB si uz musi davat pozor na ten catering.

Co zmizet, když dostane opravdu velký hlad, může klidně někoho kousnout… Ale trochu vážně. Problém, na který tady narážíme, nebude tak jednoduchý, nicméně jsou extrémy, ke kterým by to nikdo neměl nechat dojít - to taky nechápu. A že jsou lidi posuzovaní podle prvního dojmu a silná nadváha je v tomhle jednoznačná nevýhoda je prostě fakt, ať si to kdo chce připouští nebo ne.
Nicméně taky jsou lidi, které bude brát každý, i kdyby měl kvůli nim rozšířit dveře - to je myslím taky fakt :slight_smile: .

1 Like

Něco se stalo, bývaly doby, kdy když jsem napsal, že jezdím bez dálniční známky, tak se tady do mě pustila polovina fóra.

Teď veřejně diskriminuju 80% populace a nic…
Asi ztratili už i vůli vzdorovat.
Nuda

Mnohdy genetice neutečeš.
Dnes se třeba lidé rodí bez lýtek. Koukneš a vidíš od kolena dolů holá rovina a nad kotníkem už pouze holá kost v nějaké olačce.

Dej mi čas a bič a bude mít lýtka kdokoliv :grinning:.

Přidám i kladívko na rozbíjení mobilů a podobných mařičů sportovního života. :grin:

1 Like

To nevím, ale ty bys to mohl prozradit, když ti závidí i Pamela přes to, že má 35mm ve svých chloubách