Dej čas a bič mně a bude z Tebe filantrop, že si to neumíš představit . To by bylo hodně zjednodušené.
Genetice neutečeš nikdy a je hloupost předstírat, že nehraje roli. Důležité je pochopit, co je člověku dáno, a co naopak může sám ovlivnit.
Zavrhnout obecně Marshalla protože je tlusťoch, to jsou strašný předsudky Bude to neskutečně schopný člověk.
Když dítě sportuje, tak genetiku pozmění téměř vždy. Většinou samozřejmě k lepšímu, ale taky se dá napáchat nějakou škodu úrazem. Ale čtením knížek si může člověk zkazit oči.
Třeba vnučka si včera zvrtla kotník a teď má nohu v sádře. Není to ale poprvé, takže i tento drobný úraz by se dal popsat jako trénink. Ale když ji ztřeštěný pohyb baví, tak by byl hřích ji ho zakazovat a nutit ji k počítači.
Genetiku nezměníš nikdy, ale řekněme můžeš posílit jiné stránky, se kterými se dá pracovat. Vnučku lituju, podvrtnutý kotník jsem měla a opravdu to svinsky bolí. Jestli se to dá brát jako trénink? Nevím. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že se člověk prostě naučí s tímhle omezením fungovat - když to jinak nejde…
V mém případě je vývoj genetiky čistý myšlenkově nepopsaný list, ale když si představím zásah fastvoodů a počítačů, tak si myslím, možná jenom namlouvám, že třeba dvě, nebo tři generace sportovní rodiny můžou genetiku pozměnit docela dost. Ale třeba se jedná pouze o vhodné křížení.
Ja tiež jazdím bez diaľničnej známky na mojom druhom staršom aute, ktoré idem predávať. Jazdím s ním po meste a cestách 1. triedy, takže diaľničnú známku už nemalo zmysel kupovať. Nakoniec veľa ľudí jazdí bez diaľničnej známky mimo diaľnicu, lebo chcú ušetriť, čiže z Tvojej strany nič výnimočné, a preto na to asi nikto nereaguje.
To je hezká myšlenka, ale nevím, nevím jestli by to pomohlo.
V tomto případě by byl účinnější šikovný psycholog, než bič .
Genetika je potvora, já jsem třeba v životě tolik přemýšlel… a nic z toho.
Jiný třeba rozštěpil atom a moc se u toho nenadřel.
Je to nefér .
Tos tu asi nebyl cca před rokem, jaké měli zelení zatmění, když jsem to napsal.
Ale jak kdysi někdo řekl, jsem nekoučovatelný, tak v tom pokračuju.
U nás v Plzni máme na dálnici takový malý tunel, Valík se jmenuje a na dálničním dispečinku u kamery s měřením rychlosti sedí týpek, co vyhodnocuje překročené rychlosti, byl s ním jednou rozhovor v médiích. A tam si stěžoval, že to umí snímat jen zepředu…
Tak se mu tam občas projedu po zadním a zamávám mu, nebo třeba až na omezovač, aby neměl nudnou službu.
Když tak o tom přemýšlím, tak vlastně pravdu máš. Ano, když budeš mít dostatek času a možnost individuálního koučinku, tak dostaneš do formy asi takřka kohokoli bez ohledu na výchozí situaci. Problém začíná být dostat do nějaké přijatelné formy velké množství lidí bez ohledu na genetické dispozice, sociální situaci a bezprostřední okolí, inteligenci, časové a finanční možnosti, věk, zdravotní omezení…
Mám svůj názor na současnou vlnu hubnutí celebrit, nicméně aspoň se po určité době začíná poukazovat na to, že není normální a správné si dlouhodobým vlastním úsilím přivodit situaci, kdy člověk není schopný běžných úkonů.
A to říkám jako člověk, který dobře ví, co to je držet nějakou přijatelnou podobu a základní kondici po překročení určitého věku - co bylo před deseti lety se nedá srovnat s tím, co je teď! Ale bojuju denně !
Zázračné hubnutí během jednoho týdne dokáže liposukce. Dá se to poznat, že po zákroku má tvarovanou kůži na břiše jako celulitida.
Tady půjde spíš o moderní doslova zázračné léčebné preparáty (které jsou najednou lidi ochotní do sebe cpát bez ohledu na vedlejší účinky a vůbec jim neříkají “šmakulády” ). Ok, ale pak si vážím třeba Oprah Winfrey, která se k tomu snad ve jménu vlastního pořadu naplno přiznala.
Já tyhle recepty pro zdraví moc nesleduji, jen jsem už někde zaslechl, že lidé dokážou na svém těle páchat pořádné zvěrstva jako jíst tampóny, aby si zaplnili žaludek a neměli pocit hladu. Raději nerozebírat.
Myslela jsem léky typu Ozempic (a už jsou další, snad modernější), které si movitější lidi dopřávají a skutečně fungují na snižování váhy. Proto můžeme sledovat “epidemii” náhlých zhubnutí známých lidí, kteří měli prokazatelně s váhou celoživotní problém. Ale tady jsme myslím téma už vyčerpali .
Přitom stačí si zajít na operaci srdce a Furon k odvodnění dostaneš od pojišťovny.
Na akú rýchlosť máš obmedzovač na Tvojej motorke, keď to dávaš na zadnom kolese (aby naklonené evidenčné číslo nebolo snímateľné kamerou)?
Nemám žádnou rychlou motorku, na té nejrychlejší mě omezovač otáček zastaví na 240.