Nedivím se že ho chce Po včerejšku tam navíc skvěle zapadá
Presne tak, nemate vobec za co.
Tak ako si na Slovensku piseme “typicky Slovak” si pisu vsade na svete o svojej krajine, ked jeden naklada na druheho.
Do puntíku souhlasím. A je to výstižně formulováno, lépe než se to podařilo mně.
je to predsa moj nazor ty bimbas…
Je pekne vidiet, ze mi davas za pravdu, zaroven si protirecis
PapsJos ako ustál synček to vypadnutie v Austrálii ? Prišiel mi dosť frustrovaný po prvom vypadnutí.
Nezačal to brať vážnejšie, ako to do teraz prezentoval v médiách ? Myslím že to zobral horšie, než Luiza v poslednom závode 2021. Cez vysielačku tam bolo cítiť slzičky.
Zobral to v pohode. Tie vysielačky neboli nič extra, bežná reakcia pilota, ktorý má na víťazstvo a zlyhá mu technika. O dva týždne je späť v boji o ďalšie víťazstvo.
Maxova reakce byla v jeho obvyklém emocionálním spektru, takže pokud v tom někdo, jako kolega výše, hledá známku lability a psychické slabosti, je v stejné pozici jako někdo, kdo si zabalí plavky a půjde se opalovat na Mount Everest.
Prostě cholerik
no ale v dnesnej f1 to proste tak je. jadzci su v jednom time hrozne dlho, nevystriedaju dostatocny pocet kvalitnych timovych kolegov, hlavne ti ktorych si uz ako juniorov adoptuju top timy a potom si ich hyckaju ako v bavlnke, auta prisposobuju ich stylu(vid. zaciatok sezony 2022 a porovnanie ver-per) a dvojky su len na to aby kryli chrbat jednotke
no a potom plati to co uz v tejto diskusii bolo povedane, ze nastupuje hlava, no tu zas tie hyckane jednotky maju potom vyhodu, zatial co tie dvojky maju vzdy noz pod krkom a to zrovna nedodava sebadoveru ked vies, ze na jednej strane musis jazdit na uplnom limite, ale na druhej strane podvedome uberas aby si nahodou ten limit neprekrocil
ak tvrdis, ze ricciardo na spicku nikdy nemal, tak co je potom maxo ktory s nim prehral? a celkovo si pocas jazdy v rb boli viac menej vyrovnani a to od zaciatku bolo jasne kto ma od vedenia rb vacsiu podporu
ani verstappe a to ani dnes nedokaze vzdy dominovat nad timovym kolegom ak mu auto nesedi. proste ked jednemu auto sadne ako rit na serbel a druhemu absolutne nie tak sa to zda, ze je medzi nimi priepastny rozdie a jeden je extratrieda a druhy loser, lenze daj im ine auto a zrazu tam ziadny rozdiel byt nemusi
maxo je urcite lepsi ako perez, ale ten dnesny rozdiel robi aj auto a u perez uz aj hlava, ten je zdeptany tak kvalitne, ze v rb sa z toho uz nikdy nedostane
to je nieco take ako ked lujzo zazival problemy v 2011 a ak by mu mclaren zacal nakladat tak ako naklada rb perezovi tak by z lujza spravili totalneho luzra co nevie jazdit, lenze on mal status hviezdy a mclaren mu nenakladal a tak sa na dalsiu sezonu pozviechal a potom prisla zivotna ponuka z mercedesu
To je hezká věta.
Tie definície sú príliš široké
Impulzivní cholerik, jak jinak
Ja by som mu kľudne priradil aj pár atribútov zo sangvinického spektra. Max je veľká zmes emócii
Já bych ho jen jako cholerika taky nezaškatulkoval, ale cholerické rysy taky má, asi tak.
Mnohí jazdci by v tom diagrame lietali ako ich otáčkomer :))
je to cholericky impulzivny labilny sangvinik a este k tomu aj majster sveta. drsna kombinacia.
lenze cunodovi by ten trening chybal
a ako to zariadis vtedy ked sa jazdia sprintove preteky? to cunoda hned naskoci do sprintoveho rozstrelu? bez treningu?
V Japonsku se snad sprint nejede, ale jinak je to velice pozorná připomínka.