Marko v rozhovore hovoril, ze Ricciardo ani v testoch Cunodu neprevysoval, skor jazdil na jeho urovni, pripadne bol na tom horsie. Rovnako aj minuly rok jazdili ± podobne. Ja si myslim, ze sa tam crta jasny obraz, Ricciardo jednoducho nie je od Cunodu iny level. Ked ma zly den, tak ho Cunoda zajazdi, v lepsom pripade sa mu dokaze vyrovnat. Podla mna to teda nesuvisi so ziadnym tlakom, len sa potvrdzuje to, co sa ukazovalo uz v Mclarene - Ricciardo na to jednoducho nema. Mozno sa dokaze v idealnom aute, kde ma 100% doveru vyspic.kovat k lepsim vykonom, ale ak je nejaky jazdec takymto sposobom neprisposobovy a dokaze podavat idealne vykony iba vo velmi uzkom okne, tak to tak ci tak nie je dobry adept na miesto v top time. Uz aj keby mal byt Ricciardo marginalne lepsi od Cunodu, tak je to jedno. Cunoda sam nie je top material, Ricciardo by ho musel vyrazne prevysovat, aby mal aspon ako taku sancu na miesto v Red Bulle. Podla mna je odpisany. O to viac, ked sa Red Bullu rysuju lepsie moznosti. Taky Sainz nema miesto a momentalne jazdi vyborne, aj roky s Leclercom prezil pomerne v harmonii, takze je to celkom ok timovy hrac. Na mieste Red Bullu by som sa urcite obzeral po nom, dufat, ze Ricciardo najde stratenu formu, ktoru stratil pred viac ako piatimi rokmi, to je nezmysel.