Red Bull to už nebude mať také jednoduché, avizuje Vasseur | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari dostalo oba svoje monoposty do prvých dvoch radov. Charles Leclerc odštartuje do sobotných pretekov z druhého miesta a Carlos Sainz zo štvrtého. Znie to ako solídny výsledok, ale Scuderia v Q1 aj v Q2 viedla. Okrem toho sa nedá ubrániť dojmu, že chlapci v červenom neurobili v kvalifikácii všetko perfektne.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/144768/red-bull-to-uz-nebude-mat-take-jednoduche-avizuje-vasseur

Muze mi nekdo vysvetlit, proc se vsude pise o tom, ze Max ziskal pole kvuli slipstreamu, kdyz ho Leclerc mel taky? Vzdyt o tom vcera v kvalifikaci i mluvili :smiley: Hrozna saskarna.

Tak je to jen proto že v Q2 zajel Leclerc lepší čas :man_shrugging: O nic nejde, prostě “teoreticky” byl porazitelnej, no neposkládalo se to.

1 Like

Leclerc v Q3 nemal slipstream. Max ho mal celý S2

Teď jsem koukal na záznam a Leclerc měl slipstream na cílový rovince, stejně jako Max. Dokonce to tam Eisele a spol říkali.

1 Like

Nejde mi to o2tv vyscreenovat, tak jsem to aspoň vyfotil.

1 Like

A to se nesmí psát? Je to zakázané?

Založ si vlastní web. :joy:

1 Like

To kleceni pro 9. misto se nevyplatilo co?

Však to je Sainz ne Leclerc

1 Like

@rozvazane_boty bol to sainz co mal slipstream nie charles mne sa zda

druha vec nemal ho max cely s2 ale na cielovej rovinke @Nordotor

a najdolezitejsia vec je to ze to je absolutne jedno ci ho mal alebo nemal, proste ho mal urobil to chytre a mozno vdaka tomu aj ziskal PP… ved o nic nejde, body sa davaju predsa dnes…

1 Like

Muze byt, ja vychazim z toho, co rikali Eisele a ti dva sasci.

1 Like

To mi je jedno, přeju Leclercovi. :hugs:

Su tu vsak ludia, ktori toto nikdy nepriznaju, ze vcera bol tym rozdielom hlavne Max a nie auto. Niektori tu budu tvrdit, ze je to zasluha auta, inziniera alebo dokonca, ze Max vcera nebol najrychlejsi a tlapkaju sa navzajom, ze Leclerc mal v Q2 najrychlejsi cas quali (pritom zabudaju, ze Max dal v Q2 len jeden pokus a potom ostal v garazi). :smiley:

5 Likes

Ale bude. Tie talianske čajníky beztak zas budú požierať pneumatiky viac, ako je zdravé

1 Like

ono je úplne jedno či zajazdil v Q2 jeden alebo dva časy, pointa je, že celkovo najrýchlejší čas dňa zajazdil Lec a nie Max. Bez tak nechápem, čo sa rieši, Max si svojimi schopnosťami a celkom zaslúžene vyjazdil pole. Jediný záver z toho môže byť, že RB bol poraziteľný ale to je už maslo Leca, že nevyskladal dokonalé kolo

Podle některých Max vyhrává díky autu, ale Lui dominoval kvůli tomu že je skvělej :rofl: :rofl: (fakt to někteří říkají) přitom Lulu bez dominantního auta nedokáže ani vyhrát závod. A v roce 21 měl Lui lepší auto ale stejně vyhrál Max

1 Like

Doufejme že Ferrari půjde hodně dolů, celý život jsem jim fandil ale nástup Luiho je něco přes co se nikdy nepřenesu :rofl: :rofl:

1 Like

Leclerc byl jednoduše rychlejší než Max na nejrychlejším autě a některým to nedá spát.
Život.

Ja neviem čo všetci idú ale to je Sainz sa iba pozriem na prilbu