Red Bull to už nebude mať také jednoduché, avizuje Vasseur | Magazín F1 - F1online.sk

To áno. Je to divná predstava. Mylord vo Ferrari. Už teraz u nás v práci fandovia meďáku a Hamiltona vyplakávajú, že budú musieť meniť dresy. Majú z toho depku :smiley: :smiley: :smiley:

Navíc po prvních pokusech v Q2 Max vedl náskokem třídy.

1 Like

Like za to od Hedgehoga má, cíl splněn :smile:

2 Likes

Všetko sa uvidí v pretekovom tempe. Čo vydržia jednotlivé autá. Leclerc vlani na Ferrari 12 pole position a z každej bol prd :smiley:

bol, ale v Q2, a to na PP nestačí predsa :open_mouth: minulý rok bol charles v pomalsom aute na pole 10x alebo viac… a ako dobre sme si pospali, niektorí :smiley:

Očividně vás ty like dost se rou, Ježek našel dobrou provokativní a zároveň super jednoduchou věc…závist :grin:

3 Likes

Jedno to nie je, lebo v druhych pokusoch mohli byt lepsie podmienky a piloti viac na to tlacit, prve kolo byva vacsinou viac na istotu. Keby Max ide v Q2 druhy pokus, tak je pravdepodobne, ze by Leclerca prekonal, ale namiesto toho posetril gumy, lebo to nemalo vyznam.

V skratke - je uplne jedno kto mal aky cas v Q2, je to skreslene a neda sa podla toho povedat, ze ci je ten alebo ten rychlejsi. Ide o to, kto je najrychlejsi v Q3, ked idu vsetci na hranu, maju vytocene motory na max a maju nove pneu.

Ide len o to, ze kazdy pise ako bol Leclerc najrychlejsi, co je tak bulvarny nadpis, ze je to na smiech. Kolkokrat ked sa vyrazne menia podmienky moze byt aj cas z Q1 najlepsi, ale nikto nepise, ze vitaz Q1 bol najrychlejsi. :joy:

No aby Ferrarista tohle likoval, to nevím nevím :smile: Ale máš recht, i na blbostech se pozná mnohé :wink:

2 Likes

Hej hej, on je najzazracnejsi pilot v F1. Videli sme ako sa Rosberg trapil v Mercedese tak ako Perez v RB. Alebo ako Russell bol strateny, ked ho na jeden pretek zastupil v 2020 a nevedel ani volant poriadne ovladat a hlava mu trcala nad airbox. :joy:

Koukáš na výsledek a ano, dle výsledků byl nejrychlejší…
Ale kdo trochu umí číst mezi řádky, tak ví, že tomu tak nebylo. :wink:
A absolutně nemyslím nějaký Q2 nebo tak něco.

1 Like

Puffe moc tu přecenějuješ schopnosti místních RBR fandů, ty sledují F1 tak druhým rokem a jejich ne jen nazlosti, ale i výkřiky tomu odpovídají

Davide, ty si někdy někomu záviděl hloupost?

Jsem v pitlane a tady jsem ti vyfotil nějaký fotky.

2 Likes

ja ano, chcel by som vediet, ake to je

však ty to víš z první ruky

to je fakt, bavime sa tu spolu denne :smiley:

2 Likes

Si mě zase pleteš s Josem :smiley:

Heroický výkon.
P10 from P17 on the grid and his first points in F2 for Kimi Antonelli :tada: :tada: :tada:

Teď je řada na Premě. Nejpomalejší auto víkendu.

1 Like

takový vyzobávání out of context bych od tebe nečekal, si mě zklamal

to ide od vas tato mylna predstava :smiley: