Red Bull so sťažnosťami nepochodil, podľa FIA sú predné krídla súperov v poriadku | Magazín F1 - F1online.sk

Sa zobud prosim ta. Cela sezona 2021 bola o tom, ako FIA skakala, ako Wolff piskal. Od Silverstone, cez skratenie sikany Lewisa a nevratenie pozicie, po vyplakavanie ako nemaju dat SC a zasahovat do pretekov. Potom sa osud nasral a dopadlo to, ako to dopadlo. Ale zvysok sezony mal Mercedes pevne politicky podchyteny…

Aha, takže napíšeš totální nesmysl a myslíš si, že máš pravdu. Jasně FIA skakala, jak Mercedes chtel, proto změna pravidel na 21, proto zakaz zadního křídla Mercedesu v průběhu sezony. Proto 0 tresty pro Maxe, když vyjížděl s Hamem až do Bolívie, proto Masi. Zase tady hater uderka Mercedesu :grinning:

3 Likes

Nasral sa Masi. To bola vendetta. Ale pravda je, ze nebyt osudu (Latifi) tak k nicomu dramatickemu uz nepride.

4 Likes

No kamarat velmi sa mylis. Toto co opisujes, boli tie kridla Mercedesu v zaverecnej casti sezony (bol tam maximalny rozmer medzery pri DRS klapke, ktoru Mercedes pocas jazdy prekracoval). Pri kridlach RB nebol ziadny rozmer, ktory by RB prekracoval, tam boli len staticke zatazove testy.

V tomto clanku su opisane oba pripady:
Ak zbadáme to flexibilné krídlo, protestujeme, odkazuje Horner | Magazín F1 - F1online.sk

Precitaj si ho a kludne prid s ospravedlnenim “sorry, pomylil som si to” a je to v pohode. :slight_smile:

Vtedy ten pripad RB bol legalny, ale Wolff tlacil na FIA, ze sa ohybaju az velmi (hoci “velmi” je pre kazdeho nieco ine), a tak FIA zmenila testy takmer z tyzdna na tyzden. Podla tohto precedensu by tak mala spravit aj teraz, ak sa kridla McLarenu a Mercedesu ohybaju takto “velmi” (viac ako ostatnym). Ak by vtedy nezasiahla proti kridlam RB, tak teraz nic nepisem.

Takze este raz, precitaj si clanok, a potom sa vrat a nerob zo seba Hogra takymito utokmi, ja sa s tebou bavim normalne a hore som sa ti snazil fakticky vysvetlit preco sa mylis.

1 Like

S tím si měl přijít už dávno, místo toho se tu kroutíš a lžeš.

vyhoviem ti

sorry, pomylil som si to

bol to RB a zadne kridla v 21, nie predne (tie boli potom asi v 2020? nepamatam uz presne…)

a preventivne aby sme sa vyhli akykolvek “sedym zonam”, precitaj si to poriadne, je tam explicitne napisane prehnutie najviac o 1° co je tolerancia pravidiel o ktorej sa bavime

sposob testovania =!= pravidlo ako take

1 Like

A ty tomu fandíš.

Však tohle jsem ti popisoval včera a tys psal, že to má každý tým :grinning:

pozeral som iné a tam som si to všimol ale na tomto je to tiež vidieť ku koncu ako ide na rovinku a pridáva na rýchlosti.

Tie krídelká sa môžu pohybovať ale nesmie sa ohýbať celé krídlo.

2 Likes

Nevyplakávej tady furt. FIA ignorovala u RBR dost věcí.

Konkrétne? (predpokladám, že diskusia skončila)

3 Likes

Hotovo, prišla reč na F1 a fakty, po Honzíkovi neostal ani smrad. :joy:

2 Likes

Kdybys nesledoval jen wikipedii, tak to víš :slightly_smiling_face:

To je divný, že přišla řeč na F1, když jsme na webu o F1, čím vyšší jsou venkovní teploty, tím nižší je tvoje IQ?

2 Likes

Takže čo presne ignorovala FIA u RBR?

Habibi, come to Germany.

image

1 Like

Už bude Max škemrat na kolenách, aby mohl do Mercedesu 26?

Psal jsem to na začátku roku?Že by se měl rozhoupat?
Protože pak už ho nebudou ani tak moc potřebovat?
Však můžeme vidět kolikrát vyhrál, když se propadl mezi ostatní. Přesně 0x.

Ale Totík ho asi bohužel chce. :confused: