Red Bull sa rozpadáva, odíde aj Verstappen, predpovedá Ralf Schumacher | Magazín F1 - F1online.sk

A presne preto tipujem Mercedes od 26. Keby isiel George tento rok na titul, tak asi by som si skor myslel, ze Toto bude chciet pokracovat so svojim majstrom sveta, ale zatial to skor vyzera na McLareny a Max je velke lakadlo aj po marketingovej stranke, zatial co George patri k pilotom asi s najmensou fanusikovskou zakladnou z celej “novej” generacie.

Ale netvrdil by som, ze neverim tomu, ze AM bude tak rychlo top. Naliali tam obrovske prachy, maju Hondu, maju Neweyho, takze ide len o to, ktory tim to trafi (tak ako to trafil RB v 2022 a Mercedes v 2014). Ak by AM nebol hned na zaciatku medzi top timami, tak velmi rychlo moze nastat frustracia, sklamanie a odchody.

To, ci Max ostane alebo odide nam asi vela napovie o tom ake sance ma RBPT.

To len kvoli miestnym zelenym blaznom, potom strasne besnia. :smiley:

Ale v sukromnych skupinovych cetoch s kamaratmi sme velki fanusikovia Fernanda, to vitazstvo 33 sme mu priali aj na ukor jedneho Maxovho vitazstva. :slight_smile:

Vies ako, ja uz som tu taky multinick, ze aj timur aj jezko aj neviem kto este su moje multinicky, takze nejaka schiza je na mieste. :joy:

Ved prave preto, ze citam aj inde a vidim same urazky krizom krazom, casto aj osobne a tam to nie je spor a rozdelovanie fora?
A dnesny Hogrov citat je?
Je to dost jednoducha a uplne legitimna otazka, tak by som sa potesil priamej odpovedi a nie ze mam citat roky stare spory :slight_smile:

1 Like

… já tě prokouknul hned :smiley:

2 Likes

No vidis, ja ti odpoviem na Adriana (tvoj nazor je aky?) a ty mne k tomuto na viac krat nie: :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ci podla teba je toto nelogicke, ale ze by mali chciet napr. prestup do mozno zase dominantneho Mercedesu by bolo logicke?
Alebo ze im nahradi Alonsa?
Ved to by bola ukazkova schiza :smiley:
Mozno ak pojde do Haasu, to uvitaju a vsetci budu spokojni :smiley:

Lebo tu furt plaču, jak Verstappen nič neukázal a má ísť do XY aby dokázal jaký je skvelý jazdec.

Čo ja viem, také otázky. Mne je napríklad úplne uprdele, že Hamilton odjazdil (skoro) celý život v Mercedese, má 7 titulov, patrí medzi najlepších a hotovo.

Alofans sa opýtaj prečo si dookola vymýšlaju 35 rôznych dôvodov ako dôkaz toho, že Verstappen patrí k najlepším jazdcom F1 v historii.

Ja si naozaj nevymýšlam kategórie, že musí za splnu mesiaca odjazdiť na kolobežke trasu Košice - Budapešť aby sa tam zaradil.

7 Likes

Okej tak ked po mne chces vyjadrenie tak:
Vsetci ste tu kkti, ja som lietadlo

4 Likes

Tak dík

Toto ranilo moje city…

1 Like

Ja tu ale kvalitu Maxa atd. vobec neriesim.
Len poukazujem, ze vacsia schiza by u nich bola, kebyze chcu Maxa zrovna teraz v inom top time, ved casto pocuvaju kritiku na AM ci Alonsa (dufam, ze to evidujes), citaju, ze Max vyhra aj v Haase, tak preco by teraz nechceli, nech tam ostane a nejde do ich timu ci mozno dom. Mercedesu? Akoze to by bolo velmi divne…

Za mna je Max top (talentom, vyhrady mam k istym konaniam na trati), ale reci o tom ze hodnota uspechov je akoby vyssia, ci potvrdena, aj ked ich ziskas na viacerych miestach, to tu bolo uz davno aj pred Maxom a vacsina velkych mien F1 tak aj ucinila… Cim nijak nezhadzujem jeho vykony a uspechy, ale je to tak :slight_smile:

Ako spravny zverejnovac fotiek musim vyvazit situaciu a byt objektivny a zverejnit teda aj tvoju:

image

2 Likes

Jezko bol dlho v solarku? :smiley:

V poriadku, chapem, preco si teda radsej odletel :slight_smile:

2 Likes

Toľko pracoval až sčernal. :boy:t6:

Alebo toľko klamal. :grin:

Zo solárka by bol oranžový ako Donald.

Točíme sa v kruhu.

Lebo tu 3 roky nič iné nečítam, jak to, že má konečne prestúpiť do iného teamu aby dokázal jaký je goat.

Keď ja budem 3 roky dookola plakať tu na fóre, že chcem vanilkový puding ale nemám ho a zajtra mi ho donesieš a ja ti poviem, že dík už nechcem tak by som jednoznačne mal navštíviť Pezinok.

Je rozdiel keď som v 20tke povedal, že chcem mať ružové Ferrari a v 30tke mi ho niekto postaví pred dom a ja poviem “the fuck, nechcem” ako keď budem od 20tky kontinuálne viac krát do roka opakovane plakať, že chcem ružové Ferrari a zrazu mi niekto povie, že ho mať budem a ja mu poviem “fuck off, nechcem”.

V prvom prípade utieklo veľa času a zmenil som názor čo je prirodzené ale keď o niečom včera rozprávam a dnes sa to plní a nechcem to zrazu tak je to schýza.

Ani RB hned nevitazil. Toyota mala brutal zazemie a kapital a nic. A v dnesnej F1, s Hondou a ich sucasnou formou by som povazoval za mensi zazrak AM uz od buducej sezony top. Skor pojde o trend a mozno od 27+ postupne uspechy, ale uvidime…

Sam som zvedavy, ako to dopadne.
Ak nebodaj Toto podpise aj Georga, bude to velmi zaujimave v F1 aj tu v diskusiach :smiley:

Zalezi od typu pleti, ci?
Pozri na Rasiho :smiley:
Alebo privela dovolenkuje a zahradkarci :smiley:

Vacsinou pri takto velkej zmene pravidiel jeden tim odskoci na zaciatku. A sucasna forma Hondy je dobra, len RB auto okolo toho motora je nanic. Ako hovorim, favorizujem Mercedes, ale nevylucujem ani to, ze AM by mohol byt na cele alebo aspon v boji o celo. Ferrari a McLaren tazko odhadnut, ale ani jedneho nevidim za top favorita a RB ak bude vobec niekde v top 3, tak to bude maly zazrak.

Toto je vsak len moj subjektivny odhad, kedze zatial nevieme skoro nic. :slight_smile:

Zaujimave to bude, ak Toto praveze podpise Maxa. :grin:

To by tu boli jednak litanie od Kiks, naklad Wolffovi aj celemu Mercedesu (rovnako ako ked predlzovali Bottasa) a zaroven frustracie hejterov ako Max utiekol z RB.

Zotrvanie Maxa v RB je ten najmenej zaujimavy scenar pre mna. :smiley:

Tak Rasi to dal uplne na Donalda. :smiley:

Na dovolenke ides krasne do hneda, nedavno som sa z jednej vratil hnedy ako nikdy a hned som dostal v robote zo srandy prezyvku “biely n*ger”. Kedze je u nas este len zima/jar a vsetci su bieli, tak tam svietim na cierno. :joy:

Neviem, ci tie tvoje puding a Ferrari priklady sedia na realitu vyvoja v F1, podla mna nie, ale zhodneme sa, ze sa tocime v kruhu.

Za mna by bola schiza, aby chceli teraz prestup do Mercedesu ci AM. Dovody su uplne jasne.
A postavit to tak, ze schiza je jedno aj druhe, je argumentacny faul a pasca…

Ja som take nepisal a tiez by som napr pocas 23 rad videl Maxa inde (nech je sirsi obraz, ine podmienky a okolnosti) a teraz by som aspon 26 uvital jeho zotrvanie, ze ako sa tak, ako aj ini velki piloti, popasuje s asi narocnou situaciou, ake poda vykony a aky bude jeho prejav celkovo.
Pretoze ja si myslim to co Horner a Marko o rychlosti RB, vlastne aj samotny Max ich dava na 4. miesto (aj to neplati o 1VC), co je na mile daleko od Haasu ci najhorsieho monopostu.
Ale kto vie co bude buducu sezonu?
Ja by som si to pozrel. Je to nelogicke a protichodne s mojimi 23 pocitmi? :slight_smile:
Mozno sa to ale nedozvieme, lebo Max odide skor…

1 Like

Asi tak nějak. :grin:

Adrian odešel ehm, poměrně ve spěchu. Ale očividně se něco změnilo, tak šel. Já netrpím přehnanou potřebou vnucovat jiným lidem loajalitu, ať si každý dělá co chce. Ale v základu mi to příjde obdobné jako o Maxe, takže když když zelení kluci vyčítají odchod Maxovi, budou i Adrianovi? @HellHogr ? :thinking:
Což je btw taky funny, že diskutuješ názory za druhé :sweat_smile:

Co se týká následných přestupů Maxe, zase jsem pragmatik, ať jde tam, kde má největší šanci na úspěch (logicky). Teď se nabízí Mercedes, klidně ať jde do Mercedesu. No hard feelings s minulostí.

A co by měli chtít kluci? To já nevím. Ale proč by neměli chtít jeho přestup do Mercedesu? Jakože možná bude dominantní? A proč by jako neměl mít dominantní auto zrovna nejlepší pilot současnosti? :stuck_out_tongue:
A co když zůstane v RB a ten bude zase za nějakou dobu dominantní?

A ty řeči o přesvědčení ve slabém autě? Ať se nikdo nezlobí ale to jsou kecy. Dal raději k tomu nic :sweat_smile:

6 Likes