Red Bull sa rozpadáva, odíde aj Verstappen, predpovedá Ralf Schumacher | Magazín F1 - F1online.sk

Nebuď hnusnej obecně.

Co jako? Píšu že má pravdu, přesně takhle na mě působí.

1 Like

Dneska jsem pochválil Mattiho. :slightly_smiling_face:

Tady zas kulhá základní logika. Ježek přijde s tím, že chci rozdělovat fórum. Na další věci ode mě nereaguje a nabalí se tu ti stejní uživatele co uráží a shazují. Ale problém je jinde, strašná šaškarna, ale Dejve očividně se chce hlásit k téhle části fóra.

1 Like

To dělal vždycky.

1 Like

Nemam cas na p1coviny

Bez ohľadu na to, či zostane v RB alebo nie, ja by som Verstappenovi doprial na pár rokov diétu z víťazstiev, alebo zo stupňa víťazov. Bude to na prospech jeho pokore a charakteru.

1 Like

Moze sa stat aj ze bude mat top auto. Vsetko bude pravdepodobne zalezat od motora. Takze to bude Honda vs Mercedes vs Ferrari. Ale keby si mam tipnut, tak by som tiez skor favorizoval motor Mercedes, no stale Newey v kombinacii s Verstappenom dokazu zazraky. :slight_smile:

O tom to cele je, su v krci, ze Alonso skonci na ukor Maxa. Ja mam Alonsa rad, vzdy som mu svojim sposobom fandil, aj ked nie proti Vettelovi, ale tak vseobecne. To len vdaka chlapcom tu musime niekedy Fernanda upratat tam kde je a nie kde by ho chceli mat. :smiley:

Oni nechcu Maxa v RB a nechcu ho ani nikde inde a zaroven chcu, aby nieco dokazala v RB a nieco mimo RB, to je ten vtip. :grin:

2 Likes

Ale mne snad odpovies :wink:
Ak chces, kludne DM…

2 Likes

A mozes ho rovno naspat zavriet, lebo prasa si ho neotvori. :smiley:

Tak proč si ty pí*oviny tady rozjel?

1 Like

Nech Ježka už být. On za to nemůže.

3 Likes

Napisal som spravu ako odpoved na teba, ale pred odoslanim som ju vymazal.

Niekedy to skus aj ty

1 Like

Problem Red Bullu je, ze byl postaveny na jedinem elementu, na aute krouzicim 30s pred gridem nekolik let, z toho se tezko vystupuje.

Ano Marko snad dela vsechno proto aby ten tym sel ke dnu, jako spravnej psychous voli smrt nez trapeni, jedno je jiste, s Markem na palube se ten tym znovu nezvedne.

Verejna priznani touhy mit Neweyho zpet, smutna ohlednuti za Hondou v podobe bile livery, to je labuti pisen, ano dve bile smutne labute se sklonenymi rudymi hlavami…

3 Likes

Nie, len mám pocit, že naozaj rozprávame o iných veciach. Nie je dôležité pre mňa nejaká výkonnosť monopostu ani neviem čo. David to zhrnul asi najlepšie

Neviem aký vplyv má na to výkonnosť monopostu či iné faktory.

Ak je tvojím argumentom, že “ale monopost stratil výkonnosť, preto vo vyjadrení 1 sa zmenili okolnosti” tak ja vravím, že nikdy argument od lokálnych nebol ohľadom výkonnosti monopostu ale argumentom bolo “Redbull ide na ruku Maxovi, chcel by som ho vidieť v teame kde mu tak na ruku nepôjdu”. V takom prípade je relevancia výkonnosti monopostu absolútne nedôležitá.

A keby aj priznám relevanciu výkonnosti monopostu, je predsa absolútne scestné žiadať ako nejaký dôkaz výkonnosti Maxa aby v dobe kedy sa Redbullu najviac darilo, im on zamával a povedal, že ide do stredu pola niečo dokazovať. Takúto požiadavku z absolútnym prehľadom označím ako absolútnu naivnosť a hlúposť daného jedinca.

Anyway, na to aby Max získal kredit od Alofans tu na fóre (aj tak sa nikdy nestane lebo sa vymyslí 45 iných dôvodov prečo), musí jednoducho prestúpiť do iného teamu, takže v takom prípade nie je logická kritika o jeho prestupe. Až by bola rovina dokazovania Maxových skills, že teraz vytiahne RB z miesta X na prvé miesto, tak uznám, že máš pravdu. Ale prachsprostá podstata veci bola = Max musí byť v inom teame, aby dokázal aký je master.

1 Like

Ohladne motora suhlas, len viem ze si pisal, ze by si tipol prestup uz od 26.
A to neverim, ze tak rychlo bude AM top, to potrva isty cas… Zato Mercedes…
Ja by som aspon 26 rad videl Maxa stale v RB a potom sa uvidi, ale asi bude zalezat na priebehu tejto sezony/vykonnosti RB.

Fernandovi si pricasto nakladal tak, ze je tazko uveritelne, ze by si ho mohol mat rad, ale dnes tu rec o schize bola, cize… :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Jj doslo mi to, tebe ide presne o toto - rozdělit a vytvarat spory … na otazku ale neodpovies, lebo vies, ze mam pravdu

Ved ano, nekdy, ako David napisal.
Cize kludne aj po 28, kedze forma upada…
Co pises ze tvrdili ze mu idu na ruku, je pravda, ale pisali v tom case aj o prevahe (monopostu a tym ze je tam vareny/peceny), to su neoddelitelne veci.

Preco by ti, co ho nemusia, mali chciet aby isiel kratko na to, ako konci tak uspesna seria isiel napr. do Mercedesu (inak mam pocit, ze zatial z tej predstavy nie su nadseni ani M fans) do mozno opat dominantneho timu?
To by bola schiza rozhodne :smiley:

Ale uz sa budeme tocit dokola, ani to nebola taziskova tema.
Podstata bola, preco je jedno vysmievanie OK a druhe nie, resp. stale nechapem preco sa tu za pomerne banalitu spustila tato hadka :slight_smile:

Naozaj si vo vlastnom zaujme v ramci rozsirenia obzorov, ti doporucujem si prejst stare vlakna a diskusie a verim, ze budes mat naozaj jasno kto tu chce riesit F1 a kto vyvolavat spory

1 Like

Přesně rak, Ježek tu očividně F1 řešit nechce