Red Bull sa rozpadáva, odíde aj Verstappen, predpovedá Ralf Schumacher | Magazín F1 - F1online.sk

Řešil jsem smlouvu, protože z tvého minulého příspěvku mi přišlo, že to je důležité. Já se furt snažím pochopit to, proč je odchod Maxe špatně aby to vyvážilo jejich předchozí názor aby Max šel (někdy v budoucnu) z RB.
Chápej, já vidím tu výrokovou časovou linku 1) Max by měl někdy opustit RB 2) když se diskutuje odchod Maxe, tak najednou neplatí 1). Chci se dozvědět proč zrovna teď neplatí tvrzení 1

Mimochodem neodpověděl jsi mi na toho Adriana. Klidně můžou odpovědět i ostatní. :slightly_smiling_face:

5 Likes

Prekona novy Verstappen toho originalneho? :smiley:

2 Likes

V Mercedese ho ani necheme :smiley: takze nech si ide hocikam inam

2 Likes

Kde mu vyčítám, že by odešel? Však jsem jen napsal o velikánech. Majkl zůstal ve Ferrari, když bylo daleko od vrcholu a trpělivě čekal. Hamilton v McL i teď Mercedesu byl taky nějakou dobu a neutekl hned. Alonso taky vytrpěl x let v horší technice. Nevím, co na tom nechápeš. Tam nic jinýho v tom komentáři není. Takže znovu, pokud tady šermuješ tím, že jsem něco přetočil nebo změnil názor, tak mi dolož ty citace, co to potvrzují.

1 Like

Přesně. Ať vypadne třeba do GT.

3 Likes

Ok, tak děkuji za nevysvětlení a komentář, že je zvláštní o tom, že bych očekával sebereflexi v konverzaci, hezký den

2 Likes

Sorry, Adriana som nejak zabudol.
Ty si tiez neodpovedal na asi 2 dost dolezite otazky, tak prosim checkni a skus…

K hlavnej teme: nekdy, neznamena teraz a to, preco sa nazor casom moze menit, sme si uz x krat vysvetlili :slight_smile:

Adrian, imho, v istom zmysle utiekol, kedze jeho postoj sa zmenil dost necakane a nahle.
Ale to utekl, nemyslim nejak negativne :slight_smile:

1 Like

Akorát je rozdíl dělat předpověď a nebo hodnotit věci zpětně. (logicky)
Ono kdyby jsme procházeli všechno co jste tady kluci psali, tak spousta věci se stala jinak a nebo vůbec. :stuck_out_tongue:

Nebuď slušnej Dejve, napišy že jsem měl ve všem pravdu

1 Like
  1. Michael zostal jednu sezonu, kedy skoncil 3. a v tej dalsej znova bojoval o titul.
  2. Hamilton nemal kam inam, ten sa cely zivot tlacil do lepsieho auta, ked nesedel v najlepsom (nevycitam mu to). Akurat ze z Mercedesu nemal kam v 2022 a 2023, lebo jediny zmysle bol RB a tam ho nechceli.
  3. Max ostal v RB, ktory uz minuly rok nebol najlepsi, a odmietol ponuky od Mercedesu. A hlavne Max bol v RB roky kym sa dostali na vrchol.

Tu citaciu tam mas. S tym, ze si rozumovo slabsi, uz nemozem spravit nic. :slight_smile:

Hlavne napisat, ze Max nepatri k velikanom F1, moze len lobotom ako ty a tebe podobni. Ci uz ho clovek ma rad alebo nema rad.

Ja o voze, ty o koze.

Asi to inak neviem zhodnotiť.

1 Like

Takže citaci nemáš, argument taky ne, tak jen urážíš. Ok, kdo se tu pak chce hádat a rozdělovat fórum :slightly_smiling_face:

1 Like

Citat tam mas, ale kapacitu na pochopenie nemas ty odpade. :slight_smile:

To máš pravdu. :+1:

1 Like

OK, chapem.
Teda na tej schize sa nezhodneme, vysvetlil som to uz vela krat, tak to je uz dokola, ale zvysok vpoho :slight_smile:

Paradoxne, ak by Max prestupil do AM, udeju sa asi 2 veci naraz: odide z RB a zaroven nebude mat hned top auto. To by bolo naozaj zaujimave.

Len by to bolo asi trpke pre Alofans, no uz len to v akom veku a na akej urovni stale Fernando jazdi je obdivuhodne. Skoda, ze v mnohych komentoch od vas bolo skor jeho zosmiesnovanie, tak sa zase necudujem, ze zrovna Maxa by tam nechceli… :slight_smile:

Ja mam profil otvoreny

1 Like

No ten komentář si očividně nepochopil ty. Ale co víc, tak tu píšeš, že já jsem Maxovi vyčítal, že nejde jinam, ale teď mu vyčítám možný odchod. Tak ti říkám ať doložíš ty citace k tomu. Jediný co si doložil je komentář, kde píšu, že je dobře, že pujde z RBR.
To, že to nechápeš je jedna věc, to, že tu zase stupňuješ útoky je další věc a @Hedgehog už se třepe s nervama, že tu rozděluješ fórum tímhle přístupem

1 Like

Myslel som si, ze sme o tej schize a ja ju tam nevidim (viacere dovody som uviedol) a ty ano, lebo tie mnou uvedene faktory neuznavas ako padne na zmenu postoja…

Ale ak nie a je to o voze/koze, tak sa nam to stalo zase :smiley: :wink:

Zajímavý, že zase nereaguješ na podstatu příspěvku, a ty tu pak breč, že někdo rozděluje fórum :grinning:

1 Like

Nebuď hnusnej na Evap :stuck_out_tongue:

1 Like