Co je schiza na tom, ked ho niekto chce vidiet inde v case, ked mal top auto, aby nemal napr. top3 monopost a ked ho uz naozaj nema, tak len nech zostane, ako napr. Lewis, o to viac, ze kontrakt ma?
Aby to bola schiza, muselo by to byt nelogicke.
Toto vsak dava logiku a iba idi.ot nemeni nazor, ak sa okolnosti menia.
Ty jsi nesnesitelná, já jsem padouch.
Jednou se potkáme a bude velká sranda .
Nech uz si akakolvek, v miestom rebricku objektivity a nekonfliktnosti si asi no1.
Nie, to nebolo o “top aute”.
Vyjadrenia boli vždy “RB ide na ruku Maxovi” - nepodstatné teraz že ide - a “chcem ho vidieť v inom teame kde nebude mať taký prístup ako v RB”.
Takže znova, buď chcem vidieť Maxa v inom monoposte a v takom prípade reči o jeho prípadnom prestupne nekomentujem/alebo som zvedavý, ale určite ho nekritizujem, alebo ho nechcem vidieť v inom monoposte (lebo 4 tituly v RB sú dostatočný dôvod jeho skillu) a kritizujem ho za to, že nedodržiava zmluvu.
Žiadna reč o tom, že má dominantný monopost nebola, lebo to by bol logický nezmysel, kedže Max pred 2021 dominantný monopost nemal a výsledky sme videli.
Znova, ak to vidíš ako to vidíš ok, majorita ľudí v tom logiku nevidí a “podporila” Davida v jeho vyjadrení, že je to schýza.
Ale já taková vůbec být nechci, to zbytečně zavazuje a člověka to nakonec vede k neupřímnosti .
Vsak ale on roky nemal top auto a musel cakat na svoju sancu bojovat o titul.
Potom prisla a bol to asi najtazsi boj o titul aky kedy v F1 bol (ak niekto nesuhlasi, tak ok) a on ho zvladol.
Potom mal dominantne auto a on to zvladol ako nikto pred nim, nikto nikdy nedominoval takto bez chyby.
Potom mal auto, ktore nielenze nebolo dominantne, ale zdaleka nebolo ani najlepsie a znova urval titul.
Cele toto obdobie sme pocuvali od hejterov, ze ho chcu vidiet mimo RB. A ked sa konecne spekuluje o jeho odchode, tak ti isti klauni vypisuju, ze nech dokaze v RB, ze je to top pilot.
Akoze co on ma dokazovat v RB este? Ziskal titul na vsetky mozne sposoby. Neviem ci vobec nejaky pilot v historii ma 2 tituly v autach, ktore nevyhrali PK.
Keby ostal a znova by zacal vyhravat RB, tak by znova zacali plakat, ze nech to dokaze mimo RB.
Lewis snad ostal v Mercedese? Neostal. Ostal tam 3 roky len preto, ze veril, ze v Mercedese ma najvacsiu sancu a v najlepsom RB nebolo miesto.
Alonso ostal v Renaulte? Ten zutekal aj z najlepsieho McLarenu pre Hamiltonom.
Tak o co vlastne ide? Kedy by boli tito klauni podla teba spokojni s Maxom?
Ja som presvedceny, ze faktor vykonnosti monopostu a stav timu mal pri vyvoji nazoru na (ne)odchod Maxa z RB velky podiel, ale ak ty nie, vpoho. Kazdopadne snad to vedia lepsie ti, ktori to tvrdili a nie my dvaja
Ak by mi niekto od 22 do uvodu 24 hovoril, ze RB/Max fans budu pravidelne pisat ci bude Max v Mercedese alebo AM a od ktorej sezony, tak sa smejem a neuverim. A deje sa, no verim tomu lahko, situacia sa necakane a dost zmenila.
Rovnako nic nelogicke…
Edit: zacinam tu sledovat jav, ze o pravde sa argumentuje s majoritou, kde navyse prispieva pravidelne par ludi… touto cestou by som fakt nesiel. Majorita robi, tvrdi, voli, hocico a vysledky su tiez hocijake
Keby si hogr otvori profil tak budeme mat vsetci jasno, ale kazdy vie, ze hogr to neurobi lebo by tu rovno mohol prestat chodit
Ale ved ja nehodnotim samotny prestup Maxa.
Tema je o (ne)logicnosti/schize a to som jasne vysvetlil. Situacia sa zmenila a nic protichodne nevidim, lebo iba blbec nemeni pod vplyvom novej situacie postoj.
Vy ste tiez nepisali po 3 tituloch na uvod 24 o Maxovi inde a ze uz vsetko dokazal atd.
A ak by RB neupadal, asi by ste sa smiali ze preco by mal odist. Teraz sa logicky nesmejete, priam aktivne pisete kde a kedy pojde.
Ako fanusikovia RB nechcete aby zostal?
Minimalne na uvod novych pravidiel, nech sa uvidi a potom ak bude zle, odist, ako Lewis po rokoch a nie ako stale aktualny MS?
Vidim, ze dalsia platba odomna uz presla.
Ja ti len hovorim, ze co ti klauni tu predvadzaju. Najskor chcu od Maxa, aby stale nieco dokazal mimo RB a potom zas chcu, aby dokazal v RB (kde toho mimochodom dokazal tolko, ze dovidenia).
Aktivne pisem, co si myslim, ale nikam ho netlacim. Nepisem ako napriklad Kiks, ze tam a tam urcite pojde / nepojde. Na zaklade dostupnych info a vyjadreni je pravdepodobne, ze skonci bud v Astone alebo Mercedese. Ak vsak zostane v RB, tak sa nic nedeje.
Ja som primarne fanusik pilotov, resp. celkovo v sporte fanusikov hracov. Vacsinou migrujem s nimi a hoci fandim RB a Ferrari, tak viac fandim Maxovi, takze aj keby isiel do McLarenu ku Zakovi, tak mu fandit budem (a popritom budem fandit RB a Ferrari). Jedinou vynimkou u mna je Real Madrid, tam primarne fandim klubu.
Ak ma byt RBPT slaby, tak budem radsej nech Max bojuje niekde inde o titul akoby sa mal trapit rok navyse v RB. Ale samozrejme by som bol najradsej, keby RBPT bol uspech a Max zbieral tituly s RB dalej.
Když by si otevřel ježek profil, tak všichni víme, jak to je.
Kidding, to víkend i tak a vyhledávání na fóru funguje běžně, zamčený účet na to nemá vliv, tuhle výmluvu by si měl už vyhodit ze seznamu
Takže se tu oháníte tím, že jsme údajně změnili názor. Ale ani jeden to není schopnej dokázat. Proto jsem i včera psal, že Max půjde do Mercedesu. Asi vysoká škola života a selskej rozum tohleto
Tak jestli je pro tebe výsostné právo hodnotit a chtít sebereflexi po někom v konverzaci, tak pak chápu, proč komunikuješ na tak odlišných stupních.
Na tom mi nepřijde vůbec nic zvláštního. Pokud s někým diskutuji, tak od něj mám nějaké očekávání, vnitřně si můžu tohle hodnotit, jak chci.
Když se projedu autem, tak ho taky můžu hodnotit a nemusím být oficiální tester nových aut.
A kde tam píšu o tom, že Max má zůstávat v RBR?
Ja neviem ako viest tu diskusiu, aby to nebolo pochopene zle a proti tebe
Tak skusim inak, kedze povodne si odpovedal dost stroho.
Myslis si, ze, tento vyrok:
(Popravde neviem na koho naraza, na teba ci dakoho z minulosti? ale je bez mien a urazok)
Je to, co rozdeluje a rozklada forum?
Preto si zasiahol?
A vedla si nezasiahol, lebo “zeleni” mozu za minulost dostat?
Ja som tu videl tolko urazok a osobnych invektiv (teraz myslim vseobecne), kde sa to neriesi a nie je z toho hadka, problem fora atd. a tu to spustilo toto?
Asi preto sa nad tym pozastavujem, ta primeranost…
Predtym si mu vycital, ze v RB zostava ze by mal inde ist dokazaovat. Teraz mu vycitas, ze uteka z RB.
To je divne, ty ako fanusik Alonsa by si mal byt fanusikom utekov z timov v rozklade.
Ano, úplně se míjíme. Bez dalšího komentáře.