Red Bull sa rozpadáva, odíde aj Verstappen, predpovedá Ralf Schumacher | Magazín F1 - F1online.sk

Co je schiza na tom, ked ho niekto chce vidiet inde v case, ked mal top auto, aby nemal napr. top3 monopost a ked ho uz naozaj nema, tak len nech zostane, ako napr. Lewis, o to viac, ze kontrakt ma?
Aby to bola schiza, muselo by to byt nelogicke.
Toto vsak dava logiku a iba idi.ot nemeni nazor, ak sa okolnosti menia.

2 Likes

Ty jsi nesnesitelná, já jsem padouch.
Jednou se potkáme a bude velká sranda :slightly_smiling_face:.

1 Like

Nech uz si akakolvek, v miestom rebricku objektivity a nekonfliktnosti si asi no1. :smiley:

2 Likes

Nie, to nebolo o “top aute”.

Vyjadrenia boli vždy “RB ide na ruku Maxovi” - nepodstatné teraz že ide - a “chcem ho vidieť v inom teame kde nebude mať taký prístup ako v RB”.

Takže znova, buď chcem vidieť Maxa v inom monoposte a v takom prípade reči o jeho prípadnom prestupne nekomentujem/alebo som zvedavý, ale určite ho nekritizujem, alebo ho nechcem vidieť v inom monoposte (lebo 4 tituly v RB sú dostatočný dôvod jeho skillu) a kritizujem ho za to, že nedodržiava zmluvu.

Žiadna reč o tom, že má dominantný monopost nebola, lebo to by bol logický nezmysel, kedže Max pred 2021 dominantný monopost nemal a výsledky sme videli.

Znova, ak to vidíš ako to vidíš ok, majorita ľudí v tom logiku nevidí a “podporila” Davida v jeho vyjadrení, že je to schýza.

1 Like

Ale já taková vůbec být nechci, to zbytečně zavazuje a člověka to nakonec vede k neupřímnosti :smile: .

Vsak ale on roky nemal top auto a musel cakat na svoju sancu bojovat o titul.

Potom prisla a bol to asi najtazsi boj o titul aky kedy v F1 bol (ak niekto nesuhlasi, tak ok) a on ho zvladol.

Potom mal dominantne auto a on to zvladol ako nikto pred nim, nikto nikdy nedominoval takto bez chyby.

Potom mal auto, ktore nielenze nebolo dominantne, ale zdaleka nebolo ani najlepsie a znova urval titul.

Cele toto obdobie sme pocuvali od hejterov, ze ho chcu vidiet mimo RB. A ked sa konecne spekuluje o jeho odchode, tak ti isti klauni vypisuju, ze nech dokaze v RB, ze je to top pilot.

Akoze co on ma dokazovat v RB este? Ziskal titul na vsetky mozne sposoby. Neviem ci vobec nejaky pilot v historii ma 2 tituly v autach, ktore nevyhrali PK.

Keby ostal a znova by zacal vyhravat RB, tak by znova zacali plakat, ze nech to dokaze mimo RB.

Lewis snad ostal v Mercedese? Neostal. Ostal tam 3 roky len preto, ze veril, ze v Mercedese ma najvacsiu sancu a v najlepsom RB nebolo miesto.

Alonso ostal v Renaulte? Ten zutekal aj z najlepsieho McLarenu pre Hamiltonom.

Tak o co vlastne ide? Kedy by boli tito klauni podla teba spokojni s Maxom? :clown_face:

Ja som presvedceny, ze faktor vykonnosti monopostu a stav timu mal pri vyvoji nazoru na (ne)odchod Maxa z RB velky podiel, ale ak ty nie, vpoho. Kazdopadne snad to vedia lepsie ti, ktori to tvrdili a nie my dvaja :slight_smile:

Ak by mi niekto od 22 do uvodu 24 hovoril, ze RB/Max fans budu pravidelne pisat ci bude Max v Mercedese alebo AM a od ktorej sezony, tak sa smejem a neuverim. A deje sa, no verim tomu lahko, situacia sa necakane a dost zmenila.
Rovnako nic nelogicke…

Edit: zacinam tu sledovat jav, ze o pravde sa argumentuje s majoritou, kde navyse prispieva pravidelne par ludi… touto cestou by som fakt nesiel. Majorita robi, tvrdi, voli, hocico a vysledky su tiez hocijake :slight_smile:

1 Like

Keby si hogr otvori profil tak budeme mat vsetci jasno, ale kazdy vie, ze hogr to neurobi lebo by tu rovno mohol prestat chodit

1 Like

Ale ved ja nehodnotim samotny prestup Maxa.
Tema je o (ne)logicnosti/schize a to som jasne vysvetlil. Situacia sa zmenila a nic protichodne nevidim, lebo iba blbec nemeni pod vplyvom novej situacie postoj.

Vy ste tiez nepisali po 3 tituloch na uvod 24 o Maxovi inde a ze uz vsetko dokazal atd.
A ak by RB neupadal, asi by ste sa smiali ze preco by mal odist. Teraz sa logicky nesmejete, priam aktivne pisete kde a kedy pojde.
Ako fanusikovia RB nechcete aby zostal?
Minimalne na uvod novych pravidiel, nech sa uvidi a potom ak bude zle, odist, ako Lewis po rokoch a nie ako stale aktualny MS? :slight_smile:

1 Like

Vidim, ze dalsia platba odomna uz presla. :smiley:

2 Likes

Ja ti len hovorim, ze co ti klauni tu predvadzaju. Najskor chcu od Maxa, aby stale nieco dokazal mimo RB a potom zas chcu, aby dokazal v RB (kde toho mimochodom dokazal tolko, ze dovidenia).

Aktivne pisem, co si myslim, ale nikam ho netlacim. Nepisem ako napriklad Kiks, ze tam a tam urcite pojde / nepojde. Na zaklade dostupnych info a vyjadreni je pravdepodobne, ze skonci bud v Astone alebo Mercedese. Ak vsak zostane v RB, tak sa nic nedeje.

Ja som primarne fanusik pilotov, resp. celkovo v sporte fanusikov hracov. Vacsinou migrujem s nimi a hoci fandim RB a Ferrari, tak viac fandim Maxovi, takze aj keby isiel do McLarenu ku Zakovi, tak mu fandit budem (a popritom budem fandit RB a Ferrari). Jedinou vynimkou u mna je Real Madrid, tam primarne fandim klubu. :white_heart:

Ak ma byt RBPT slaby, tak budem radsej nech Max bojuje niekde inde o titul akoby sa mal trapit rok navyse v RB. Ale samozrejme by som bol najradsej, keby RBPT bol uspech a Max zbieral tituly s RB dalej. :slight_smile:

Když by si otevřel ježek profil, tak všichni víme, jak to je.
Kidding, to víkend i tak a vyhledávání na fóru funguje běžně, zamčený účet na to nemá vliv, tuhle výmluvu by si měl už vyhodit ze seznamu

1 Like

Takže se tu oháníte tím, že jsme údajně změnili názor. Ale ani jeden to není schopnej dokázat. Proto jsem i včera psal, že Max půjde do Mercedesu. Asi vysoká škola života a selskej rozum tohleto

1 Like

Tak jestli je pro tebe výsostné právo hodnotit a chtít sebereflexi po někom v konverzaci, tak pak chápu, proč komunikuješ na tak odlišných stupních.
Na tom mi nepřijde vůbec nic zvláštního. Pokud s někým diskutuji, tak od něj mám nějaké očekávání, vnitřně si můžu tohle hodnotit, jak chci.
Když se projedu autem, tak ho taky můžu hodnotit a nemusím být oficiální tester nových aut.

2 Likes

Toto hovori za vsetko.

Ked Max nepatri k velikanom F1, tak Alonso je potom pekna bieda. :grin:

A kde tam píšu o tom, že Max má zůstávat v RBR?

1 Like

@Daaviid23 vidíš co si spustil? Doufám, že jsi spokojenej :grinning:

Ja neviem ako viest tu diskusiu, aby to nebolo pochopene zle a proti tebe :wink:

Tak skusim inak, kedze povodne si odpovedal dost stroho.
Myslis si, ze, tento vyrok:

(Popravde neviem na koho naraza, na teba ci dakoho z minulosti? ale je bez mien a urazok)

Je to, co rozdeluje a rozklada forum?
Preto si zasiahol?
A vedla si nezasiahol, lebo “zeleni” mozu za minulost dostat?

Ja som tu videl tolko urazok a osobnych invektiv (teraz myslim vseobecne), kde sa to neriesi a nie je z toho hadka, problem fora atd. a tu to spustilo toto? :smiley:

Asi preto sa nad tym pozastavujem, ta primeranost… :slight_smile:

Predtym si mu vycital, ze v RB zostava ze by mal inde ist dokazaovat. Teraz mu vycitas, ze uteka z RB.

To je divne, ty ako fanusik Alonsa by si mal byt fanusikom utekov z timov v rozklade. :clown_face:

Ano, úplně se míjíme. Bez dalšího komentáře.

9 Likes