Jn tak kludné, že si sem neprispieval ty, ja, Ježek, raptor, bretnix a tak sa stal triednym nepriatelom Helmutko.
Aká to náhoda, že sa vždy nájde niekto nový.
Jn tak kludné, že si sem neprispieval ty, ja, Ježek, raptor, bretnix a tak sa stal triednym nepriatelom Helmutko.
Aká to náhoda, že sa vždy nájde niekto nový.
Že tu x mesiacov ak nie rokov čítame ako Max nie je top pilot, lebo na to by musel prestúpiť do iného teamu, a keď sa tak má teoreticky stať, tak zrazu je to h4jzlík čo uteká z Redbullu.
Fakt v tom nevidíš oxymoron?
Tak tak. Ked tu nie som ja, su tu nonstop hadky. Ked tu nie je Bretnix, tiez hadky. Ked tu nie je raptor, helmutko, ty, timur, stale hadky.
Ked tu nie je Hogr, tak je tu pomerne klud. Len take bezne natahovacky a podpichovacky, ale ziaden extrem osobny.
Par dni dozadu tu lobotom napisal, ze Max nepatri k velikanom F1.
Zdielane 4. miesto v pocte titulov, 3. miesto v pocte vitazstiev, ale nepatri k velikanom. To nevymyslis, to musis byt postihnuty, aby toto z teba vypadlo.
Tak ja neviem, co ja mam s vasim konfliktom?
Vy teda uznavate, ze cas ukazal pri tom konflikte kus pravdy na ich strane, snad oni uznaju nieco ine.
Tak ako ty pripominas neodchod Hornera, on pripomina to co mal pravdu k clanku ktory je o tej teme.
Sam pises, ze vysmech bol na oboch stranach, preto som sa jezka spytal slusne to, co som sa spytal
To je tím komplexem co máte, za to nemůžu, že mám větší zanlosti o F1, než vy dohromady
S jediným rozdielom, že sa tu teraz vyslovene o tom bavíme.
Kľudne si možeme porátať, koľko krát sa tu za posledného pol roka napísalo o neodchode Hornera a koľko krát napísal on o “vždyť v Redbulle je všecho fajn”.
Aj to garatnujem, že minimálne v 50% prípadov sa Hornerov odchod do VC austrálie spomenul ako protiargument na tému, ktorú vedieme v tomto vlákne a nie ako “proaktívy výsmech” ktorý sa tu deje v opačnom garde
Nevidim.
Sam vyssie pises, ze pravda sa ukazala casom.
V 23 si museli skoro vsetci mysliet, ze minimalne do zmeny pravidiel RB bude dominovat a Max vpoho vsetko vyhra. Od druhej polovice 24 je dynamika ale ina a aj samotni RB a Max fans velmi casto sami od seba pisu o Maxovi inde, co by predtym bol vtip…
Ak ma RB teraz 4+ auto, nemusi odchadzat…
A stale sa to nevylucuje s tym, ze neskor ho chce asi kazdy vidiet aj inde.
Viš, tohle bude asi ten problém. Ty jsi opravdu přesvědčený o tom, že vedeš s ostatními objektivní diskuzi s uznáváním opačného názoru a že máš proto právo ze svojí pozice běžného uživatele fóra posuzovat ostatní a požadovat od nich sebereflexi. Tohle přesvědčení je pro mě ohromující.
Ok, tak sa nezhodneme.
Ak niekoho chcem vidieť v inom teame, a v momente, keď sa tak deje, sa smejem, že vlastne je to h4jzlík čo chce odísť tak je to za mňa dosť schýza tak ako písal @Daaviid23.
Buď ho chcem vidieť v inom teame a teda sa “teším” že ide odísť aby sa (ne)strápnil inde alebo ho nechcem v inom teame vidieť ale v takom prípade nepíšem ako nízko je lebo inde nejazdil - ale smejem sa mu, že chce odísť lebo neni loajálny.
Neni mí jasné, o čem se tady hádáte.
Za celou dobu, co tady jsem, jsem ještě od nikoho nečetl žádnou originální informaci.
Vždycky jsou to jen postoupené informace, které si dotyčný přečetl někde jinde, kde si je můžeme dohledat všichni.
Takže dohadovat se o tom jestli měl, nebo neměl někdo pravdu o věci o které nic neví, nikdy ji neviděl a ani o to neusiluje, je jaksi směšné.
Jenom jednou v životě jsem byl v komunitě, kde byla hysterie snad ještě koncentrovanější a životní útrapy viditelnější.
Game over, ked uz aj niekto ako ty Evka, sa musi k nemu takto vyjadrit.
Hele, už jsem to psala několikrát - já jsem normální nesnesitelný člověk a žádný etalon objektivity. To si mě s někým pleteš .
Ja neviem v čom je problém Už asi pred rokom som tu napísal, že RB sa rozpadá a iné tímy ho personálne “vykostia”. Udalosti, ktoré nasledovali mi dali za pravdu. Nakoniec Jos Verstappen pred tým varoval tiež. Teraz to predpovedá R. Schumacher. Čiže niečo na tom asi bude. Hoci verím, že Horner robil a robí možné aj nemožné, aby sa tak nestalo. Už sa dokonca otvorene píše, kam budúcu sezónu pôjde jazdiť Verstappen, hoci on stále tvrdí, že kontrakt dodrží.
Opravdu si myslíš, že by Stroll ohnul hřbet a řekl Helmutovi. Hezky mému synáčkovi podkuřu a vyzdvihuj Emila do výšin i za úkor poškozování celého týmu?
Len potvrdzujes ze tvoj prvy komentar bol od zaciatku arogantne ironizujuci a mimo, preto prislo “sibe”, kedze kmene a ine chore vyroky a nedavne IQ hodnotenia a tvoje bezne kadrovacky. To ja nerobim, ale ked to tebe robi radost…
Opravdu si myslím, že pokud by k tomuhle přestupu došlo, tak bude ze strany Maxova týmu (i Strollova) propracovaný a obě strany si předem vymezí najdou svoje místo na slunci a způsob fungování. Nejedná se o žádné zelenáče a AM by už šlo o hodně, nemůžou pořád jenom lít peníze a nic za to.
… a jak dlouho to tu my říkáme?! Takového odporu to přineslo, že?
Když vidím rotace velice důležitých lidí v Astonu, tak nevěřím, že by Helmut zvládl aspoň náborové kolečko a letěl by dříve než by stihl dopsat svůj životopis.
Ty ho prostě nemáš rád…