a co ked povieme najhorsie ovladatelne? Liam s tym zbieral len posledne miesta.
Urcite souhlas ze na vas neutoci. Ale myslim ze slovo opira, vcelku sedi.
A v pohode diskutujici urcite vetsinu casu je. Tedy az do situace kdy dojde na kritiku McLarenu. A ani jsem ten prispevek nemyslel nijak ofenzivne.
Jen jako opis toho jak to vnimam ja.
Edit. Tak s ohledem na to co napsal nize. Tak bych rekl ze utocnej je. Na vas tedy ne.
Skutočný dôvod je, že rok a pol. Mne to tiež lezie na nervy furt dookola čítať.
Prepáč ale toto sme si vysvetlovali. Možeme ale znova.
Hlavne tu prestaňme robiť z chudáka Mesiáša čo tu chcel každému dobre a fórum ho šikanovalo. Už som vysvetloval, že spôsob ktorým to bolo “komunikované” (rozumej každý článok napasteované posty od XY novinárov) bol proste otravný. Je snáď normálne, že fanúšikovia RB v tej dobe tomu neverili alebo boli voči tomu rezistentný kedže tomu nič nenasvedčovalo. Tapetovanie v tej dobe každej témy tomu fakt nepomohlo. Výsledky boli skvelé, všetci držali bobríka mlčanlivosti a sám Max sa v tej dobe vyjadril, že všetko je ok (asi najviac prostoreký človek v F1 aktuálne). Tak dostávali sódu a zase každý fanúšik RB zase dostával od nich sódu naspäť aký sú hlupáci. Tváriť sa tu, že on nehádzal piesok je absolútne mimo mísu.
Popisuje to aj sám ježko:
Respektíve
Čas ukázal, že niečo na tom pravdy bolo. Ak z toho niekto nenapíše knihu, tak sa asi nedozvieme ako presne to bolo. A po nejakom čase, zase väčšina fanúšikov RB v rozdielnej miere (snáď nejsme stádo ovcí, že musíme mať rovnaký názor) uznala, že sa tam niečo deje - niekto menej, niekto kompletne.
Ja si napríklad myslím, že odchod JW nebol zpôsobený žiadnym interným rozkolom ani ničím, proste by odišiel bezohľadu na to, čo by sa tam dialo. Mám pravdu? netuším. je to môj názor.
A tak sa dostávame sem. Rok a pol po tom a stále tu niekoľkokrát mesačne budeme čítať (teda ja nie, ja mám úspešne už dvojciferné číslo mesiacov toho človeka v ignore) jak vlastne mal pravdu.
Cool mal pravdu. A? koľko to teraz budeme tu čítať? ako spomínam vyššie, majorita fanúšikov ten rozbroj priznala v rozdielnej miere.
V tomto momente má jednoducho Ježko pravdu. Tu nejde o to “že mal pravdu” ale o to aby si kopol a zase urobil 35 hádku
Lebo na fóre už bolo od majority (RB fanúšikov) priznané, že sa tam niečo dialo a hotovo.
Tak ale vidis, vsetky argumenty minulost.
Pritomnost sa viacmenej vytraca a z vecnej a slusnej debaty sa pricasto stava neslusny konflikt zalozeny na minulosti…
Keby siel Max do Astonu, najviac by som sa tesil na to, ako zacne Jos vyskakovat do stareho Strolla
Velmi pekne dakujem, prave pre takyto postoj viem, ako je zle skatulkovat, vidiet veci ciernobielo, zvelicovat a nalepkovat, co niektori nedokazu bez toho…
Tak to jsem te prechvalil. To neni pekne psat ze nekomu ze mu z neceho “sibe” . Ale zase na te vasi strane to tak chodi.
A ja jsem reagoval nejak neslusne, nebo jsem te urazel? Ja jsem ti nekde napsal “ze ti sibe” ?
Nemam ten pocit.
Jako fakt nechapu jak tvuj dotaz :
ktery je tedy podle tebe slusny, lisi od toho meho?
Takze ty se vecne spytas, a ja z toho delam vic nez to je? Ty jsi zvlast clovek. Fakt by me zajimalo proc mas hned potrebu mi psat ze mi “sibe”?
Jeden priklad, ktory musi kazdemu otvorit oci, ze kto je tu ta rakovina, ktorej nejde o diskusiu, ale nema nic ine v zivote na robote, tak zije konfliktami na tomto fore.
Bolo obdobie mimo sezon a bolo tu pomerne mrtvo. Hogr sa nudil, tak otvaral rok mrtve diskusie, v ktorych reagoval na komentare s cielom vyvolat konflikt. V preklade otvoril rok staru diskusiu, kde sa ludia bavili o tom, co a ako by mohlo byt a on tam po roku, ked uz vedel co a ako dopadlo, prisiel a zautocil na autora komentaru. A takto otvaral diskusiu za diskusiou.
Toto ti pride normalne?
To s tím Lewisem si nevybavuji, ale zní mi to jako by to psal člověk, který Lewise “dost nemá rád”. A takové já beru s nadhledem.
Problém je teda potenciálně nedodržená smlouva Maxe? No o obligátní odpověď je, že to není v F1 vůbec nic neobvyklého. Navíc pokud by to bylo s využitím výkonnostní klauzule a né vyplacením se ze smlouvy, tak je to za mě okej.
Ale půjdeme dál. Podle mě se situace v RB diametrálně změnila (což je btw i názor kluků a já se s tím ztotožňuji) Není toto dostatečný důvod k rozchodu Maxe a RB byť i předčasnému?
Ještě jinak, utekl Adrian (a ostatní co odešli) z RB? Případně proč by to mělo být jiný případ od Maxe?
Ja som nehodnotil uroven tej diskusie vtedy (hadzanie piesku) ale tu pravdivost a ze bol vysmech. Ten bol. Preco si myslim, ze ma potrebu to pripomenut, v case ked uz sa postoje zmenili, aj pod clankom ktory o tom je. To je vsetko. A zase netvarme sa, ze vy (netvrdim ty) im nepripominate iste veci.
Preto som pisal aj Timurovi, ze je to vzajomne a vacsina, pripadne jediny argument, ze u jednych je to OK a u druhych nie, je minulost.
Kiez by sa dala urobit hruba ciara
Nemysli si, ze mne neleze na nervy milion clankov a reci v diskusii o TR v McLarene, ci babrakovy Landovi co robi sustavne chyby, Wolff pokrytec, henten ci onen pokrytec, tlsta svina, rasista Hamilton, pomaly Alonso a kopa podobnych. Snad si nemyslis, ze je to len o RB/Maxovi.
Dolezite nie je vzdy zhodnut sa, ale snazit sa zostat vecny a slusny
Myslíš? Já nemám problém s uznáním opačného názoru a nepotřebuju ho shazovat, že je to nesmysl. Viz diskuze o tom, jestli je F1 týmový sport nebo individuální.
Každopádně sis mohla všimnout, že ty útoky nepochází z jedné strany, takže mě zaráží tyto postoje obecně.
Tady máte všichni diskutující možnost se podívat na to, kdo tu vyvolává útoky, rozděluje a stupňuje věci.
@Hedgehog očekávám od tebe omluvu, jestli nejsi schopný ani toho, potom co to zase Jos bleje, tak bude fakt lepší, když se nebudeš vyjadřovat vůbec
Sa ukázala až časom. Nevidím jediný dôvod prečo by som ako fanúšik Redbullu v tej dobe a v pri tých okolnostiach, mal veriť novinárom a hodnotiť ich príspevky ako hodnoverné. Prečo som bol v tej dobe vysmievaný, že som hlupák čo neverí novinárom?
Mne sa kto tu ospravedlní, že Horner do VC Austrálie neodišiel?
z oboch strán. Nebol výsmech iba od RB k nemu. Vravím, nerobme mesiáša čo prinášal pravdu a trpel pri tom.
To, že to dopadlo tak ako to dopadlo, ukázal čas. Dnes sa to ľahko hodnotí, že “vravel pravdu a dostával výsmech”.
A znova, majorita fanúšikov RB uznala, že sa niečo dialo.
Čo je podľa teba riešenie, aby tu užívatelia nemuseli čítať posmešné komentáre smerom k RB jak mal niekto rok a pol dozadu pravdu? Čo viac treba spraviť, jak to, že sme tu majorita ten konflikt uznali?
Za prve, nikde si ma nechvalil, naopak, opat si kopal a riesil moju stranu, hoci ziadnu nemam a David ta musel korigovat.
Za druhe, nehodnotim tvoju komunikaciu voci mne len na zaklade dneska (hoci si zase skatulkoval a mal velke hodnotenia ako ty rad o intelekte atd.) a sibat moze v istej teme hocikomu. U mna je taky nazor ze RB ma mozno najhorsie auto…
A myslim, ze o nas debata nebola
Ja by som to neurobil.
Ale ani by som nezverejnoval niekoho fotku a ine veci.
Obe strany viete uviest vela prikladov, zial.
Ale ked spominas to zimne obdobie, vidis, neviem cim to je, ale bolo to tu kludne
Pochopit to, že Red Bull nedostává posměšné komentáře.
Ale tady lžeš. Tobě se nikdo nevysmál, že tomu nevěříš. Ty, Bretnixi, Jos a další jste nastoupili s tím, že jste okamžitě začali shazovat ty zprávy, a někteří z vás to stupňovali na osobní rovinu. Chápeš to, že šlo o zprávy z F1? Proč to šlo tímhle směrem? Však vás nikdo nenudil tomu věřit, ale nikdo vás nenutil se k tomu vyjadřovat ani potom takhle útočit.
Kdyby jste napsali, že je to blbost nebo to ignorovali, tak nikdo nic neřekne, ale ve chvíli, kdy tady na mě rok utočíš za něco, co se ukáže jako pravda, tak od tebe očekávám určitou dávku sebereflexe
Přijde ti normální stupňovat tu osobní útoky, zesměšňovat někoho na osobní rovině a nazvat ho rakovinou fóra? Ano/ne - pak se dostaneme k tomu, kde je realnej problém
To by neurobil nikto normalny. Dokonca ani ziadny troll to tu nerobil. Len Honzi nemal co robit, ked tu bolo mrtvo, tak skusal vyvolavat umele hadky.
Tu fotku videlo uz dost ludi predtym, je verejna, dobrovolne zavesena na internet a mne ju poslali asi traja ludia do DMs, tak v tom nic take zle nevidim, ci to posielas kadekomu do DMs alebo to das sem. Hlavne ked ide o zakerneho hayzla. Keby to bol niekto normalny, tak to nezverejni ani stary Jos.
Tym, ze Hogr neotvaral stare temy a vystacil si aj s hadkami pod tymi par clankami co vychadzali. Ale nereagovalo na neho vela ludi, preto bolo kludnejsie.
Toto je to o com hovorim. To prasa sa tu bude hrat este na chudaka ublizeneho.
Ano, je to tak.
Ale opat riesis samotnu zmluvu, ja som reagoval, ze co je protichodne ci nelogicke na postojoch “zelenych”?
Ze chcu, aby zostal? Uplne OK, nie? Ved ma kkntrakt, vyhra aj v Haase, zmluvu do 28.
A potom nech “buduje” iny tim a ukaze sa v inom prostredi. Kde je problem?
A RB fans uz teda Maxa nechcu v RB?
Lebo ak chcu, tesme sa, ze konecne nieco chcu (skoro) vsetci
Tak v kontextu toho co ty pises o me
By me to co jsem napsal ja o tobe jako pochvala prisla.
Ale tak pokud v tvem svete, je to co jsem o tobe napsal utocne a to co ty pises o me v poradku. Tak je to s tebou jeste horsi nez jsem si myslel.
Ty ses opravdu ten druhej kmen.
P.S. myslim ze o @Hedgehog ta debata taky uplne nebyla, nez jsi ho do toho zatahl.