Majitel rovnovahy je spat!
Takto sa to robi do psej matere, jedna veta, ktorou si povedal vsetko.
Majitel rovnovahy je spat!
Takto sa to robi do psej matere, jedna veta, ktorou si povedal vsetko.
Veď ježko nič také nenapísal v úvodnej reakcii
Povedal, že je to rok a pol a normálne sa opýtal či mu to príde normálne to tu stále dookola omielať.
Neviem koľko je pre teba hranica ale tiež mi príde po roku a pol dookola pod niekoľko diskusii za mesiac písať to isté ako vcelku mimo.
Prepac, ale tu nestrannost hodnotis podla svojho videnia (prirodzenej zaujatosti).
Jezko uz pravidelne hodnoti a kritizuje veci u Hogra, co v tom istom case ked sa deje inde, nie. To nie je rovnaky meter. A to mam jezka rad, ved som sa spytal vecne a slusne.
A uz ma nebavi na kazdy konflikt argument minulost. Dokola urazam, vysmievam sa, kopem a je to OK, lebo minulost… Cim vobec nechcem povedat, ze tie historicke dovody nevnimam a nechapem, ale takto sa daleko slusna a vecna diskusia nedostane. Videl som nespocet diskusii, kde si ty spominal jeho a tym zacinal.
Urcite tak urobil aj on. A teraz zase iba jeden bude vinny? To je dokola…
Ved budme uz konecne vecni, bez zbytocneho prehanania vsetkeho a konfliktov na zaklade minulosti.
Nerad se rejpán dlouho v h0vně ale budiž.
Příspěvek o vytlačení Alonsa Maxem beru jako rejpání a tak to bylo myšleno od začátku.
Následný příspěvek o nekonzistentní reakci v čase ale beru vážně. Samozřejmě né slovo od slova, bylo to psáno tak aby to vyznělo lépe, ale ze základním principem souhlasím. Nedává smysl kritizovat případný odchod Maxe z RB, nerozumím proč. Když se spojení vyčerpá, tak se vytváří jiná lepší spojení. Nebo jinak, připadá ti že Lewis utekl z Mercedesu? Podle mě neutekl. Utekl Alonso z Alpine do Astonu? Utekl Vettel z RB? a tak dále.
Podle mě nedává smysl kritizovat Maxe za případný odchod…a když k tomu přidáš jejich předešlý názor, že by měl Max odejít z RB aby opravdu přesvědčil, tak je to za mě fakt neobjektivní až bych to nazval schyzo situací.
V uvodnej nie, v dalsej ano.
Riesi sa tu AD21 ci Silverstone 21, ci ine veci dokola a uz ma z toho ide porazit a neozyvam sa…
Jezko ma pravo sa ozvat (ved to ani nekritizujem), ale je zaujimave ze len na Hogra a to je imho ten skutocny dovod a nie ze rok a pol.
A druha vec, znacnu cast toho obdobia to predsa miestami bolo popierane, tak ja trochu chapem, ze ak citil krivdu (lebo vtedy dostavali vysmech), tak sa ozve, napokon o tej teme je aj samotny clanok a Ralfov vyrok, nie je to uplne random od temy, ci?
Ale ja viem ze vy sa neznasate a to je marna snaha. Napr. s tebou som mal nedavno ostrejsiu vymenu nazorov, ale nezmenil som na teba postoj, len ma stvalo ze tu temu beres inak ako ja, lebo mavame dobre diskusie a zostava to slusne, bez urazok a skatulkovania a tak by som si prial aby to fungovalo, ale asi sa pre tu silnu minulost neda…
To nie ja, to oni, oni.
Andilek debilek.
Neurážej pořád.
Člověk v tvém sociálním postavení by měl být nad věcí.
Ja som maly pan na to aby som tu sudil, pozri jaky backlash dostavam dennodenne, staci mi len olajkovat prispevok, nemusim ani nic pisat
A dochazi treba tobe, ze ty tvoje dotazy na tohle tema (zesmesnovani apod.) smerujes vzdy jen na nas a ne na ty tvoje souverce?
Ale zase me to ani moc zajimave neprijde a tu logiku v tom vidim.
Uprime @Hedgehog a asi i @Daaviid23 jsou tady nejferovejsi lidi na foru. A stejne se do nich opiras.
Ale aby sis zase nemyslel ze na tebe utocim. Je fajn, ze tohle co popisujes vidis i u vas. To neni na vasi strane barikady caste.
Edit: omlouvam se @Evap . Ale to neni bezny clovek, ta je svata. Takze tu do tehle spiny Baltimoru nepocitam.
Jezka s Davidom povazuje vacsina fora za nestrannych a nekonfliktnych. A to pisem ako uzivatel, ktoremu jezko nalozil v sukromnej sprave s Honzikom.
Samozrejme je to subjektivny nazor vacsiny, ale s nimi nemal konflikt snad nikto nikdy az na nasho Honzika.
Jezko tu je uz velmi dlho a vie ako to bolo od prichodu Hogra, takze vie preco hodnoti ako hodnoti.
Ja sa tym ale netajim, ze pre mna je to odpad. Nehram sa na neviniatko a neplacem, ked on o mne nieco napise.
Taketo snahy tu uz boli. Ja ked som sa tu registroval, tak som bol len vecny. Len som tu hodnotil preteky a pomerne objektivne, ludia to casto lajkovali a odpovedali. A potom prisla ceska uderka a totalne to tu rozlozila (toto spravili uz 2x predtym na ceskych forach). Oni tu mali konflikt snad s kazdym okrem samych seba. A takeho dem.enta nezmenis. To je proste od prirody c!cina, kde zlyhala vychova. Rozmaznany blbecek.
Co kdybys radši spojoval než pořád škatulkoval a rozděloval?
Mám nějaké screeny, ale nevím jestli je mám poslat. Kdyžtak ti to pošlu na posouzení a pak mi řekneš jestli červená nebo zelená. Toxicity bylo dost.
Aha, tak nic.
Ale sa pozri kto to riesi dookola. Dookola ti isti ludia.
Neviem o tom, ze by RB fans takto dookola riesili nejaku temu.
To bol uryvok z pesnicky. A v Honziho pripade to nie je urazka, ale opis osoby.
Dneska je to skvely.
Dobre, ze si spomenul toho Lewisa, sam som na to myslel ked som si cital vasu debatu.
Ano, ked sa oznamil jeho odchod, naslo sa nemalo ludi, co pisali, ze uteka, lebo Mercedesu sa nedari atd. A to odisiel po 3 rokov (21 sice titul neziskal, ale monopost bol stale top).
Ja to tak nevidim, ale bolo to tak…
A nejde o samotnu kritiku odchodu.
Ale ze sa vysmievas postoju, ze chceli Maxa vidiet inde a teraz ked sa tak mozno stane, im “vadi” ze nezostane v RB.
Ved na tom nic nelogicke nie je.
Iba ak tu temu extremne zjednodusis bez kontextu, aby si opatovne vtipne rypol.
Max je stale mlady a je uplne normalne, ak ho chce niekto vidiet dodrzat kontrakt s timom, vdaka ktoremu ziskal tituly aj s autom ake ma teraz, ci bude mat dalsie sezony, tak ako Lewis napr. No a neskor bude zaujimave vidiet ho aj v inom prostredi ako len RB…
Uplne legitimny a neodporujuci si postoj, ci co ti tak vadi?
Tady bych to trochu korigoval. Nemyslím si že se @Matti do mě a nebo do ježka nějak opírá a nebo dokonce útočí. Beru ho jako v pohodě diskutujícího, který sice má svůj osobní bias, ale to máme všichni. A oceňuju, že povětšinou reaguje klidně a je vidět, že se snaží přemýšlet.
a preco by ho nemal dodrzat? ci vystupne klauzuly do kontraktu nepatria?
Si dělej srandu z postarší dámy .
Timur ty uz prestan o barikade vas/nas, sibe ti z toho uz. Iba tak sa da vysvetlit tvrdenie, ze RB ma mozno najhorsie auto na roste…
Zase z toho robis triedny boj.
Jezko kritizoval (navyse za pravdu) Hogra a ze tym chce konflikt a rozdelovanie.
Tak som sa ho uplne slusne, bez urazok a vecne spytal, ako to vnima inde.
O robenie z toho viac, nez to je, nemam narozdiel od teba zaujem