@Hedgehog ti to včera napsal jasně. On bude házet věci jen na jednu stranu a druhou bude ignorovat. Včera z toho stihl udělat ze sebe chudáčka.
Vysmivani se Maxovi a jeho fanouskum, jako i RBR a jeho fanouskum v jinem casti fora ty hodnotis ako?
Ale tak, snad jsem toho zase tolik neřekl, ne?
A Helmuto s Hornerem nejsou dospělí?
Dejve rozděluješ tu fórum, jde ti jen o to
Tam bude jiná situace, než kdyby Max s Helmutem Markem spolu přešli do jiného týmu a podmínky by se nově domlouvaly.
Může být. Já to bral podle reakce, že jsou oba dospělí. To očividně nehraje roli viz na fungování Helmuta obecně
Poukázal si na realitu, to sa nepatrí
Honza je v pohodě, však to víš.
Tak, ze sa vysmievate navzajom. Ja to nerobim.
Ale jezkovi vadi, ze Hellhogr tu pripomina, ze mal pravdu (za ktoru bol btw vtedy vysmievany) a tym chce vraj spory a rozdelovat.
Ale hned vedla je to OK? To sa opakuje, nemyslim si ze je to nahoda, ale ak jezko povie ze to bere tak, ze je na jednej strane, ja som s tym OK, len sa ho predtym radsej spytam ako to je, nez robit hned zavery
Fakt nechápu, jak se vysmívam nebo rozděluju na základě toho, že ukáž, jak se někteří vysmívali za zpravy co jsem tu postoval?
Ako pochabost ale vidim aj kontext z minulosti a viem kde to zacalo
Já myslím na sex, aspoň 2x denně.
A na co myslíte vy?
(toto jsou fakt články… )
Kde to začalo? A už neodpovíš? Tu chceš rozdělovat fórum?
Nechcel som sa do tej debaty zapajat, ale prislo mi usmevne, ze niektorym ani nedochadza, ze na tom ich (“alzakov”) postoji, nie je nic nelogicke (schiza), ale uznavam ze ako rypanie ti to vyslo super
Myslím na den, kdy začne fungovat sebereflexe u všech
Mluvíš jak nějaká prověrková komise…
No ja viem, ze za nazory o rozpade tu dostaval vysmech. Tiez minulost. To si nepamatas?
A teraz ked mal vlastne pravdu, je to zase na kritiku, lebo chce spor a rozdelovat, ale vedla je dalsi vysmech OK? Ja tomu uprimne nerozumiem.
Mne sa tiez niekedy nepaci sposob komunikacie aj u Hellhogra (ved sme to x krat riesili), ale ani u niektorych na druhej strane a spytal som sa preto, lebo vcera sme mali o tom debatu, to ciernobiele videnie…
Ako zrkadlo za ich posobenie na fore od zaciatku. Je to hlavne vysmech Hogrovi. Situs bol v pohode a mal casto rozumne nazory pokym sa z neho nestal full support nick Hogra.
Nebude nahoda, ze aj nestranni ludia ako jezko a david si do nich rypnu. Je to presne to, co oni tu robili od zaciatku, ked ich este nikto nepoznal.