Red Bull sa rozpadáva, odíde aj Verstappen, predpovedá Ralf Schumacher | Magazín F1 - F1online.sk

2 Likes

Se divím, že se nerozpadá i Max…

Dokud má ruce, nohy a všechno ostatní tam, kde má, jsem klidný.

Red Bull se ještě pochlapí.

Tak jasne ze su to subjektivne pocity co ocakavame na zaklade minulosti a nejakych predpokladov.
Ja som moje dovody preco by som Maxa este rad videl nadalej v RB (to by mal inak urcite chciet kazdy fanusik RB, nie?) nacrtol Hapovi vyssie.

Ak by Toto mal v time v 26 sucasnu dvojicu, budes to brat tak, ze Max odmietol?
Nedavas sancu, ze Mercedes si moze verit a aj svojim pilotom a moze to byt aj ich rozhodnutie?

K teme opalenie. Mne sa zda Rasi dohneda a Donald dooranzova :smiley:
Jedina smola je, ze po dovolenke si biely ne.ger len podla farby pokozky, ze? :sweat_smile:
Ale radsej s5 k teme F1.

OMG, you’ re so funny.

1 Like

Já vím, díky. Nejsi první, kdo mi to říká.
A prej to je Japonec, kdyby něco. :slight_smile:

2 Likes

To máš už letní sestřih? :thinking:

2 Likes

Neviem, ale ty si sa ma pytal na Adriana, tak som odpovedal :smiley:
Adrian zmenil nazor, vsetko OK, zmenila sa situacia.
Max mozno zmeni nazor o zotrvani v RB, vsetko OK, zmenila sa situacia.
Ale zmena nazoru fanusikov na tuto temu, popri tych zmenenych situaciach uz je teda schiza, ok…
Inak na otazky si mi odpovedal protiotazkami.
Myslim, ze preco mi pride schiza skor od nich ocakavat, ze budu chciet Maxa v M ci AM som logicky vysvetlil a aj to, preco postoj pri zmenej situacii nemeni len blbec…
Ak nesuhlasis, nevadi, zhodneme sa mozno na inej teme :slight_smile:

Jako četl jsem to 3x, ale jsem ztracen v překladu.
Nemám slov.

3 Likes

Souhlasím, @Daaviid23 tvůj výlev se nedá rozklíčovat, teda alespoň ne pro inteligentního a netoxického člověka to nejde

2 Likes

Tak Matti mě pokládal další otázky na které jsem odpovídal.
Mě spíš ale zajímá ta odpověď na mojí otázku. Když je Max slaboch když by chtěl odejít z RB, je slaboch i Adrian?

3 Likes

Newey odešel, když RedBull vyhrál 29 závodů z 30. Je to slabošství odejít? Spíš naopak ne?

Ano, Verstappen by byl slaboch. Tituly si posbíral, 70m plat si nechal dát, ale při prvním zaškobrtnutí jim zamává.

2 Likes

Je Max slaboch, když tvrdí o RBR, že je 4. nejrychlejší, ale šéf RBR tvrdí, že je druhý nejrychlejší?
A není paradoxem, že fans Maxe pohrdají Russellem, ale zrovna Max na rychlejším RBR nebyl schopný zdolat Russella v Číně?
Samé zákeřné otázky

1 Like

Jdeš na věřící s logikou. Hodně štěstí.

3 Likes

Ale změnit názor na něco je ok u věcí, které ovlivní právě ta změna situace. Když si přeješ odchod Maxe z RB a situace se změní tak, že možná ten Max fakt odejde, tak máš být přeci rád, že se splní tvoje tužba z minulosti a né si vymýšlet další obezličky proč je to zase špatně :grin:
Toto je moje core myšlenka, ostatní už je jen obkecávání.

5 Likes

Bretnix, ak je spravna cesta v tejto teme porovnavat odchody jazdcov s inymi clenmi timov, tak ja uz vazne neviem o com sa tu da nejak seriozne debatovat :smiley:

Tie dovody, motivacie a okolnosti su predsa znacne ine, to snad nikto, kto to mysli vazne, nemoze popierat :slight_smile:

2 Likes

… Adrian se rozhodl na základě nějaké své morálky která už v RedBullu nebyla slučitelná a my mu za to tleskáme a u nás ho vítáme :clap: Max nikam pokud vím neodešel, vyhlásil naopak loajalitu a úmysl dodržet kontrakt do 2028, tak uvidíme :slightly_smiling_face:

3 Likes

Ak si niekto prial odchod Maxa z dovodu, nech nema top auto a zazemie (to platilo od 21 do uvodu 24), tak situacia sa pocas 24 zasadne zmenila. Ty seriozne tvrdis, ze nie? Alebo tu ide o nejaky vas fight, ktory vy chapete a ja nie, lebo vas tak dlho nepoznam? :smiley:

Ved uz len to, ze sam Max a jeho fans zvazuju odchod a vidia ho inde, je jasny dokaz dramaticky inej situacie…

Honzí, Puf aspoň odpověděl na co jsem se ptal a nejede whataboutismus :slightly_smiling_face:

Puffe, ty jsi takový správňák, tobě věřím že tebe to štve z principu. Teda možná, když si vzpomenu na tvoje některé příspěvky o Maxovi :grin:

Dejve, ale ty ses takhle zeptal, já za to nemůžu. Ty důvody odchodu jsou viditelně úplně jinde, přesto se takhle zeptáš, tak co čekáš?

1 Like

Ak je to viac fanusik RB ako Maxa, tak ano. Ja som ale skor fanusik pilotov, hoci mam aj oblubene timy. Pilot je vzdy na prvom mieste. :slight_smile:

Skor fanusikovia inych timov by mali praveze chciet Maxa u seba, takze neviem preco zeleni kluci su v krci z myslienky, ze by Max mohol prist do Astonu. To ako keby hokejovi fanusikovia nechceli McDavida vo svojom time. :smiley:

Urcite sa na verejnost dostanu informacie, ci Mercedes uz nemal zaujem alebo Max odmietol, takze uvidime, budem tym informaciam asi verit. Max nie je z tych, co by si vymyslal rozne politicke hry.

Verit im veri, jazdia dobre, ale Max je Max. Neverim tomu, ze by ho Wolff odmietol. Doteraz place nad rozliatym mliekom, ze mu ho vyfukol RB a minuly rok mal take vyjadrenia, ze ani Helmut z neho v zivote taku hviezdu nerobil. Navyse keby Wolff tak strasne veril Russellovi, nevidim dovod preco by nemal novu zmluvu podpisanu uz pred sezonou. Ty to ako vidis?

Chodime v praci obleceni, takze iny dovod na tu prezyvku kolegovia nemaju. :joy: