Red Bull sa rozpadáva, odíde aj Verstappen, predpovedá Ralf Schumacher | Magazín F1 - F1online.sk

Já to chápal tak, jak jsem psal nahoře. Max měl přestoupit mimo RB aby přesvědčil mimo své domovské území. O tom, jaké auto bude mít, to nutně nebylo.

Pokud to bylo jen o tom, že nebude mít dominantní auto…tak to jste mohli napsat na začátku že jste žlučaři, a ušetřili bychom si spoustu času :grin:

2 Likes

ale však to s tou vaši anti úderkou předvádíte furt, ale nepřiznáte, že jste žlučaři

Dame jednu aj pre teba.

Where Alonso?

Nejako som ho uz dlho nevidel ani na trati, ani tu v diskusii.

A co když v Maxovi právě probíhá morální boj. Vidí vnitřní zkaženost RB stejně jako to viděl Adrian, ale zároveň má cit pro povinnost nevyvázat se z platných smluv s RB? Je to vlastně chudák :slightly_smiling_face:

2 Likes

A je to tady, Dejve zase chce rozdělit fórum

Nehodil mu do toho spíše vidle Helmut s tou jeho na tajňačku sjednanou klauzulí? :smile: Jenže Helmut podepsal zvýšení svého platu za závazek že setrvá :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Tazko povedat, mnohe suhlasim, ale moze to byt tak, aj tak.
Zmluvy sa dakedy riesili primarne pocas uhorkovej sezony cez leto, nie je to hned dokaz niecoho.
Navyse to moze byt aj paka na znizovanie mzdovych poziadaviek Georga.
Ze ho Toto moze chciet, je vsak samozrejme mozne. Iste vsak nie…
Mercedes vyhral 8 titulov v rade, vsetko bez Maxa. RB vyhral 4 tituly aj so Sebom.
Ak si veria s autom a motorom, bez urazky, naozaj Maxa nepotrebuju a George na to ma, Kimi zas dlhsia buducnost…
Cize kludne moze pre 26 Max potrebovat viac Mercedes, nez oni jeho.
Ved sam neveris pre 26 RB a to na tom budu mozno horsie nez teraz a George je bodovo pri Maxovi… Ak Max neodide predcasne, Mercedes sa Maxa mozno nemusi obavat, podla mna ani v AM na uvod. To sme uz riesili :slight_smile:

2 Likes

Ides na veriaceho s logikou, slovami klasika :grin::grin:

1 Like

Né, tomu nevěřím. Mě se líbí víc ta varianta s Maxem jako světcem :stuck_out_tongue:

Jinak, RedBull prostě to své momentum ztrácí a výkonnostně upadá. V tomto je fakt zajímavé sledovat jaké dopady maj ty nepokoje co tam loni vznikly a tolik jsme se tu kolem nich prali. Myslím to jak se v RedBullu nic neděje, nikdo neodchází, tituly 2026 jsou jasné atd :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

To je krásná a pravdivá věta. :+1:
Budu to používat, díky. :slight_smile:

3 Likes

Tak to ale rozhodně je, řekl bych.

2 Likes

S Mattim jsme se shodli, že jen hloupí lidé nemění názory, když se změní situace. :stuck_out_tongue:

1 Like

Však jasně, my byli při tom když se měnila, jen slepí neviděli a neustále bagatelizovali :sunglasses: Teď papaj

2 Likes

Ja nevim ty ses strasne toxik. Tohle je mimochodem muj prvni prispevek zde:

Nevim co je na tomhle prispevku spatne.

Tvuj prvni prispevek je tady:

A moje reakce?

Celou dobu s tebou mluvim slusne s nijak te nenapadam. Jedine co mi muzes vycist je ze te zarazuji, skatulkuji, k jedne skupine fora rady. To mi fakt neprijde tak hrozne, byt to ukazuje jak i ty sam, o teto “skupine” smyslis.

Ty oproti tomu po me jdes ze jsem “sibnuty”, a mam " chore vyroky".

Cele tohle vlakno je ted zapleveleno tvou “diskuzi”, ktera se tyka F1? Drtiva vetsina tvych prisoevku tady se txka jen a jen chovani ostatnich. A rozhodne neni tvoje zasluha, ze je ta diskuze vedena na urovni. To je zasluha tech co tem tvym atakum celi.

Problem u tebe je, ze strasne rad upozornujes ostatni na jejich “udajne” chyby. Pritom jak jsem ukazal vyse. Ty jsi ten problem.

1 Like

x

těžká schíza :flushed:

1 Like

Já u něj žádný problém nevidím, leda to že ve svých komentářích ještě používá argumenty, logiku a návaznost, to tady nemáte rádi :smile:

1 Like

S tim bych souhlasil i ja. Max ma rad boj na trati. Mimo nej asi moc ne. Byt jeho interakce s Oconem na to nepoukazovala. :grin:

Ale pricitam to jeho mladicke nerozvaznosti.

V poriadku timur, ved si kludne mysli, ze vsetko to co pises, je aj pravda.
S ostatnymi sa budem nadalej bavit bez problemov k F1 a my uz sme to snad tymto uzavreli, prijemny vecer :slight_smile:

2 Likes

Tobe take prijemny vecer. A jsem rad ze si klidne muzu myslet sve. :wink:.

Ano myslim ze tema jsme vycerpali a podle nasich prispevku zde tu pravdu muze kazdy posoudit sam.

Ja za tebe jsem rad a chvalim te, ze jsi tu diskuzi se mnou ukoncil slusne a neutocne. A tak to ma byt. :blush:

2 Likes