Red Bull sa rozpadáva, odíde aj Verstappen, predpovedá Ralf Schumacher | Magazín F1 - F1online.sk

Ale asi nie v pripade pilota, ktoreho chces dlhodobo v time ako jednotku a postavit na nom celu buducnost a novu eru (Kimi ma este minimalne 2-3 sezony ucenia sa). Navyse ked je tam obojstranny zaujem, tak preco to odkladat, George by to podpisal hned.

Ze ho chcel je iste. Ci ho este chce iste nie je, ale to, ze Russell nema zmluvu je fakt, ktory moze nahravat tymto nazorom.

Statisticky ano, ale realne vyhral 7. 2021 nemoze nikto realne povazovat za vyhru Mercedesu, kedze sampionat jazdcov je ovela prestiznejsi. Keby mali vtedy Maxa, tak by mali aj ten titul.

Takze ano, ak bude mat Mercedes najlepsie auto, tak moze titul vyhrat aj George. Ak ho mat ale nebude, tak vo vyrovnanom suboji s Leclercom alebo Norrisom davam vacsie sance Verstappenovi v Mercedese ako Russellovi v Mercedese. :slight_smile:

A navyse Max je pojem, obrovska fanusikovska zakladna, marketing a motivacia aj pre ludi v time. Ako mechanik a inzinier by som urcite preferoval robit s Maxom (uz len kvoli tomu co dosiahol).

To je pravda. Dopredu to vsak nikto nevie, lebo lahko sa moze stat, ze nakoniec bude dominantne Ferrari a hotovo. :smiley:

1 Like

Opravdu pekny postreh. :smile::+1:

1 Like

To sa nestane takze pohoda

Za vyhru Mercedesu tuto sezonu povazovat jednoznacne lze. Pokud by Lewis neudelal tolik chyb a nemel v zaveru posledniho zavodu smulu, brali by i jezdecky. A to je vlastne naprosto uzasne pro Mercedes. A kdyby nebyl Toto, tak fixovany na Lewis (nic proti), ale byl byl o neco nelitostnejsi a tvrdsi sef ke svym pilotum, nalezite by toto PR vyuzil.

Toto je samozrejme bez debat.

Myslim, ze takhle to vidi i vetsina ostatnich sefu teamu.

Ty ses hroznej pesimista. Me prijde, ze jim verim vic nez ty. :grinning:

A to jsem kvuli tobe vzal na milost Lewise. :wink:

To je prevencia prosimta :smile: dlho to tak mam aj ked 2026 su mierne zablesky nadeje u mna

Zhodneme sa, ze nevieme ako to bude a mame subjektivne nazory a pocity.
Max moze byt pri tesnom suboji rozdielovy hrac.
Ale sam favorizujes najma Mercedes a naopak neveris RB.
Takze za mna nateraz naozaj viac musi Max dufat, ze ho chce Mercedes, ako Mercedes sa triast ci ho ziska.
A o financie a marketing sa o Mercedese vobec neobavam. RB Maxa ma a aj tak drzali Pereza pridlho primarne pre prachy…
Je to mala vzorka, ale ani sa mi nezda, ze by fanbase Mercedesu Maxa v time chcela.

Vravim, za mna, ak uz Max odide este pred zmenou pravidiel, si jeho cestu radsej pozriem v AM, ak uspeje aj tam, bude to mega. V Mercedese sa to ocakava pomaly aj bez Maxa a dlhodobo bez neho uz vyhravali.
Mozno zopakuje Lewisa, tiez vsetci krutili hlavou odkial kam prestupuje a kratko na to zbieral tituly… Pri prestupe do Mercedesu nikto hlavou krutit nebude, je to “ista” stavka, ak chapes, co myslim :slight_smile:

Jako je to trosku pochopitelne no. :grin: Porad ale Fredovi verim.

Jenze pole je ted tak vyrovnane, ze je fakt ze vsechno se muze ukazat jako rozhodujici.

Fred by sa uz mohol zastavit s tymi reformami a nabormi a hasit to fo tam hori

1 Like

Je jeste jedna vec, se kterou se moc nepocita. Soucasna politicka situace.

At je kdo chce na ci strane, tak automobilovy prumysl a zvlast evropsky, pravdepodobne bude silne zasazen. Udajne snad 30 procent aut vyvazi do USA. Honda nevim, ta to ma mozna poreseno vyrobou v USA.

AM ma problemy tak jako tak a Ferrari nevim jak to ma.

Abychom se pristi rok nedivili. Nakonec z toho limonadnici vyjdou jako vitezove. :grin:

1 Like

Tak, tak… A nevíš, kde je @spineIesssheep ? By mě taky zajímal jeho pohled na věc.

1 Like

… hraje šachový turnaj KAMA84 a je v semifinále s Kristýnou (Petrová) :wink:

1 Like

Fakt? Hustý.
Tak on říkal, že teď hraje hodně šachy, a že je do toho blázen.
Tak dobrý, snad vyhraje.

1 Like

Jestli zvládne Kristýnu, tak mu věřím i na finále. Přeci jen něco poslední dobou pochytil :smiley: Fakt se dost zlepšil.

1 Like

Petrovou…Zrovna jsem vyklepnul mladší Botezovou. :relieved:

…a teď s hledám rande.

Když se daří, tak se daří. :sunglasses:

4 Likes

… to posílala Tobě ten vzkaz? :open_mouth:

Ano, že jsem jednička, což se taky vzápětí ukázalo. :sweat_smile:

1 Like

aj ked maju japonci nejake montazne haly v US tak stale dovazaju kopec dielov z Mexika, Kanady, Japonska ci europy. Tie auta budu drahsie. Ferrari zasiahnute asi nebude, pretoze luxus je to posledne co si milonari odopru.
Aston Martin je neozivitelne. Stroll by chcel zelene Ferrari, ale to vyrabaju aj v zelenom a AM bude vzdy az prinajlepsom tretia volba, ale na stajnu F1 to ma len minimalny dopad. Stroll to financuje z inych aktivit.
Co sa tyka Audi - investicie tam potecu. VW je v tazkej situaci a straca podiel na trhu mat premiovku v F1 a tym padom v TV, na netflixe atd sa pocita.
V zasade F1 so svojim biznis modelom je dost odizolovana od realnej ekonomiky.

Co sa tyka RBPT - ano moze sa im to podarit, nemusi sa im to podarit. Stale mame este niekolko mesiacov vyvoja. Ja si ale nemyslim, ze niekto pride s nejakym vyrazne odlisnym konceptom tak ako v 2014 mercedes. Cely setup je jednoduchsi a viac zregulovany. Aero bude podla mna hrat vacsiu rolu ako je vseobecna mienka.

2 Likes

Já bych s ní asi prohrál, příliš rozptýlení :smiley:

2 Likes

Nemám, ale to nemá na můj názor žádný vliv.
Nedokážu si představit třeba Tota jak vy si nechal od Helmuta kafrat do vedení týmu. A Stroll, ten by takové zásahy zvenčí řešil ještě rázněji.
Dokonce si myslím, že by se v jiných týmech snažili nechat i Jose hodně daleko před branami.