Red Bull sa rozpadáva, odíde aj Verstappen, predpovedá Ralf Schumacher | Magazín F1 - F1online.sk

Nemám, ale to nemá na můj názor žádný vliv.
Nedokážu si představit třeba Tota jak vy si nechal od Helmuta kafrat do vedení týmu. A Stroll, ten by takové zásahy zvenčí řešil ještě rázněji.
Dokonce si myslím, že by se v jiných týmech snažili nechat i Jose hodně daleko před branami.

Ale však si mi vždy říkal buidling habits, Spajny, building habits! :face_holding_back_tears:…ty tě vždycky podrží i v nejtěžších chvilkách. Jsem se tím řídil. :relieved:

2 Likes

a aky mas Fide rating?

Toto měl Nikiho, ale fungovali napohled asi harmoničtěji. Jos je problém, to jo, ale asi je Max k mání jenom v kompletu 1 + 1 :smile: . Je to nakonec jedno, oni si to nějak vyřeší.

3255      

Niki v Merglu ale nebyl jako ochránce třeba Hamíka. Tomu se jednalo o prospěch celého týmu. Myslím, že nijak moc nezasahoval ani do soubojů Hamíka s Rosbergem. Něco takového by bylo v RB zcela nemožné.

1 Like

Budete skvělej pár :slightly_smiling_face:

2 Likes

Verstappen buší na dveře, Toto chce otevřít na diskuzi, ale @PUFF to šel bránit tělem

1 Like

Verstappen bušil na dveře, ale zlomil jsem klíč v zámku. Tady je zavřeno.

Ve variantě, že by Lawrence Stroll chtěl mít Lance vedle Maxe, tak by Alo šel do Mercedesu místo Russella a Russell do RBR, takže pro tebe asi dobře

Alonso? Zlomenej klíč v zámku, a ještě jsem radši dokoupil řetízek.

Ja neviem prečo stále do toho motáš výkonnosť a neviem čo :smiley:

Nikdy to nebolo spomenuté v kontexte, ale stále sa tu bavíme o nejakej výkonnosti ktorú má RB a jak to je nejaký faktor a neviem čo. Stále dookola.

To je celý problém diskusie. Vyslovene bolo povedané “já chcu poznat Maxa mimo Redbull”. That´s it.

5 Likes

Tak možné v tvé verzi pohádky to tak bylo.

Ale nedělej, vím, že Fernanda máš rád a fandíš mu

2 Likes

No to je strašný… kde se to reportuje?

Každý sportovec by měl mít za cíl co nejlepší výsledky, nejlíp vítězství. Tomu by měl podřídit všechno, samozřejmě v rámci pravidel i běžné morálky. Změna týmu se určitě do těchhle kritérií vejde, pokud nejde o vyložený podraz. Určitá loajalita je žádoucí, ale má svoje hranice. Jakmile by pilot zůstával dlouhodobě v týmu i kdyby měl reálné lepší nabídky, tak v podstatě neplní základní úkol, pro který v F1 je. Něco jiného je budování týmu, ale taky musí mít nějaký jasný směr a “světlo na konci tunelu”. Takže úvahám, proč piloti jdou za lepším týmem nerozumím, je to součást jejich práce.

7 Likes

… až na Piastriho, tam to hodně vadilo :slightly_smiling_face:

2 Likes

Jo. To byl ten podraz.

1 Like

V elektročásti je hodně výkonu. Myslím, že se tam dá získat hooooodně výkonu.
Jak dobrá bude rekuperace atd.

To ze nieco (aj to je otazne ci nikdy take nieco naozaj neodznelo, som si takmer isty, ze som aj take cital a ty pises skalopevne nikdy…) nepadlo explicitne, neznamena, ze to nema hlbsi kontext.
Ved je uplne zrejme, preco ho niekto chcel vtedy vidiet inde. Vtedy bola situacia aka bola a uz nie je, nebudem sa sporit o evidentnom.

Ja som tiez nic nepisal a v 23 by som rad videl Maxa aj inde a teraz by som to uvital az po 26.
To musi znamenat schizu? Podla mna nie. Ale mozme sa stale bavit dokola, ze kto vie lepsie ako myslel svoj postoj - ci jeho autor, alebo ty, ci ja, ci ini :slight_smile:

A nadalej si myslim, ze schiza je ocakavat, ze by mali uvitat, ze bude v Mercedese ci AM, to vobec nedava aktualne logiku.

Edit: a prepac, ze motam do diskusie nieco, co si myslim a ze si uplne odveci myslim, ze nazor na tuto temu ovplyvnuje vykonnost a stav timu, zjavne musim mat asi nazor ako ty, inak je to hned motanie niecoho odveci, alebo fakt nechapem, ze ty nastavujes pravidla co kto myslel ako a co je odveci motanie, lebo ty si myslis? Fakt nechapem.

Tak si mysli ze je to schiza a ze vies lepsie ako to mysleli a ze by mali uvitat Maxov prichod do M ci AM a to je uz logicke ocakavanie… Mna ta tema uz nebavi, rozhodol si ako to bolo a je, vybavene, nemusis ma presviedcat viac… A ze kto do koho ide za iny nazor…