Red Bull sa rozpadáva, odíde aj Verstappen, predpovedá Ralf Schumacher | Magazín F1 - F1online.sk

Vždyť to říkám, zlej Piastri, ten na lepší a vlastně vůbec nějakou sedačku neměl nárok :smile:

2 Likes

Dobre máš pravdu

Ty mas nervy ze zeleza. :grin:. :+1:

1 Like

Nie. Ved tu mas predsa ty, tak si sa k tomu postavil tym stylom o schize a motani atd.
Zacal som s tym ja?
Adrian moze menit nazor ked sa zmeni situacia, Max tiez aj ked tvrdi, ze je loajalny, ty mozes menit nazor (povodna tema o “rozpade”), lebo cas ukazal, ale tam to zjavne konci, lebo ti co chceli Maxov presun v 23 ale mozno nechcu teraz uz nie? Alebo to pisali aj v druhej casti sezony 24? To by bola ina vec, mohlo mi to uniknut, no naozaj som nezachytil…

Ale kaslat teraz na to, ved nech sa vyjadria za seba ako to mysleli. Ja som vyjadril svoj nazor…
Ale aby som to snad vecne a v dobrom
uzavrel, zopakujem svoj postoj:

Oznacujes moj nazor/pocit/postoj za schizu? :slight_smile:

3 Likes

Mozno od zajtra zacnem razit na fore tezu ze norris by mal prestupit do ineho teamu aby presvedcil, aby som to nasledne totalne zhejtil ked sa vyroja klasicke “zarucene” spravy ze norris rokuje, ale pozor, zaroven musim vzdy a vsade davat na znamost, ze to JA som bol ten co prisiel s tym, ze norris rokuje

:man_shrugging:

7 Likes

ono to je do znacnej miery obmedzene. napr

The energy harvested by the ERS-K, as measured at the CU-K HV DC Bus, must not exceed 8.5MJ
in each lap,

Jasný, ale jde o to, aby to někdo dokázal už do začátku. Být na limitech.
Však Renault ztrácí koně na ostatní i po 12 letech.
Vlastně motorárnu zavřeli pro svou neschopnost.

Nebo myslíš, že to je nějaká hodnota, kterou zvládne každý?

Ty by si nechcel vidiet Maxa ako toho, kto s RB zbieral tituly, co odstartuje novu kapitolu s RBPT? Radsej nech este predtym odide a nech RB “taha” Juki/Liam/Hadjar?

Uprimne mi to pride pre RB az krute, naozaj.
Tolko niektori pisu, aky “srot” postavili, zacali novy drahy projekt s motorom na 26 a po prvom neuspechu (teda ani to nevieme, Max stale moze byt opat MS), hned pridu aj o Maxa? To znie pre nich fakt zle, nie? V tom pripade slovo rozpad naozaj nebude daleko od pravdy :slight_smile:

2 Likes

Sak rbr si riesi po mateschitzovej smrti restrukturalizaciu a ja som s tym ok…

nechcem teraz vyzniet arogantne, ale narovinu - nech maxo pokojne aj ukonci karieru, nefandim im, nezelam si ich uspech :smile:
Zelam si uspech istej tradicnej talianskej stajne ale teraz som to napisal a nestane sa to ajtak takze pohoda aj tuto :smile:

Ono ti to rhapo skusal vysvetlit a vlastne aj ja trochu nepriamo mojim prispevkom o norrisovi vyssie, netreba tam hladat nejaku logiku v analogii, iba ze to je pokrytectvo v priamom prenose od tych co chcu maxa vidiet inde aby presvedcil, zaroven z neho robia slabocha ked sa riesi ci chce ist inde, pokial by isiel

3 Likes

To s tym slabochom mi uslo, to bolo kde?

Len skoda, ze si neodpovedal, ci by to teba nezaujalo, vidiet pribeh Max s RBPT, ak nepocitam to ze im nefandis a moze aj odist :slight_smile:

Ja som sa na to pytal, lebo mna ano.
A tiez by som v 23 videl Maxa rad aj inde. Tak ako aj inych kopu majstrov. Ved to je bezne, nic nove…
Ale kedze zostal do konca sucasnych pravidiel a aj situacia s rozlozenim sil je ina, bavil by ma suboj Russela v M, proti mekacom, F a Maxovi s RBPT. Bez neho budu podla mna strateni, ked doteraz to bolo o nom. Je taky postoj schiza? Hapo mi neodpovedal, tak snad ty ano :wink:

Kvoli show by ma to urcite zaujimalo, takisto sko hamilton vo ferrari, tiez som zvedavy co bude s piastrim, jeho si viem predstavit inde a aj so sainzom po sezone

3 Likes

Já bych rád viděl Maxe v GTčkách.

1 Like

Suhlasim.
Tak snad to znamena aj to, ze moj postoj schizu neznamena.
Sam si napisal, ze im uspech nezelas a Max moze pokojne aj skoncit, tak sa cudujem, ze sa ktokolvek potom cuduje, ze niektori chcu v aktualnej situacii Maxa nadalej v RB a nie v Mercedese, kde je cesta k uspechu najviac pravdepodobna, kedze su teoreticki favoriti tak ci tak… Dufam, ze ty zase chapes tento point :slight_smile:

1 Like

To sa Ti zdá dobre, lebo Donald je jednoznačne do oranžova. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Pobavilo :smiley: :+1:
Hoci ten JFK je kruty :sweat_smile:

2 Likes

1 Like

Myslím, že Donald měl být upraven ještě s podobou pro Bidena, akorát v oranžové :slightly_smiling_face:

1 Like

Takže u Maxe by bylo zvláštní, kdyby dodržel smlouvu do 2028 a nešel za lepším, tam by neplnil základní instinkt pilota F1, ale u Piastriho (který smlouvu ani neměl) to byl podraz? Zajímavé rozlišení

3 Likes

Ne, je to jinak. Budeš říkat, že Norris by měl přestoupit do jiného týmu aby přesvědčil. Ale to je jen záminka, budeš to tvrdit čistě z momentální závisti, protože jakmile by se začalo spekulovat o jeho přestupu do jiného dobrého týmu, tak by jsi ho začal hejtit. Jak by si přeci mohl dovolit Norris přestoupit do dobrého týmu když tvůj oblíbený pilot vymetá středopolařské týmy? To dá rozum ne?

5 Likes

A můžu se zeptat, tohle někdo psal k jinému pilotovi? Já jen, že tím tady šermujete od včera, ale nikdo z vás nebyl schopný říct, kdo to údajně dělal, tak jste jen hloupě označili fans Alonsa. Přitom co vím, tak já, Situs nebo Spin jsme tohle nepsali. Proto nechápu tohle vaše nekonečné kňučení a kopání na něco, co tu ani nebylo😀

1 Like