No včera jsme probírali s Mattim, že to lidi psali o Lewisovi. O jiných pilotech ale nevím, nevzpomínám si
Až teď ježek psal o tom Norrisovi, je to ale kluk ušatá ten ježek
No včera jsme probírali s Mattim, že to lidi psali o Lewisovi. O jiných pilotech ale nevím, nevzpomínám si
Až teď ježek psal o tom Norrisovi, je to ale kluk ušatá ten ježek
Potrefena husa uz je chytena, a k prispevku vyssie - vysperkoval si to k dokonalosti
Ne? Tak proč ty sám si s tím přišel vůči “alzákům”? Si trochu odporuje ne?
Každopádně včera jsem se tu Jose ptal, jestli mi doloží citace, co potvrdí, kde jsem takhle otočil. Jediné co doložil je moje odpověď tobě, že je dobře, když Max půjde z RBR.
A jestli nevíš o nikom dalším, tak proč tu zase píšeš ten stejný nesmysl?
Myslíš tím sebe? Jestli ne, tak reaguju na to, že tu 24h brečíte o něčem, co ani nejste jeden schopen doložit. Pravděpodobně to bude tím, že jste si to klasicky předělali k obrazu svému. Jen příště, když budeš mít potřebu zase psát o tom, že někdo něco takového dělal, tak to zkus mít i podložené. Pár dní zpět ses za to taky pral, aby se to vždy doložilo. Teda pokud nejsi prostě jednoduše pokrytec, co si tu chce je vylejt srdíčko
Dolozene ako screeny zo sukromnych sprav myslis?
Doložit můžeš, jak chceš. Ale očividně nemáš nic, když se začínáš kroutit.
@Daaviid23 beru to teda, že jste prostě ufňukaní pokrytci, co tu budou psát o tom, jak někdo něco psal, ale při doložení zmizíte, nebo se budete trapně kroutit.
Edit: ty bys zprávami neměl moc šermovat, když tu Dietrich_Reimann před půl rokem sdílel soukromé zprávy mezi mnou a tebou, a já nebyl ten, co by to někomu poslal.
No mal by si to písať rýchlo tento rok, lebo jazdec to má spraviť v rok, kedy má dobrý monopost. Náhodou budúci rok McLaren padne a už by potom mal ostať v McLarene.
Ale mal by si aj dodať, že ho chceš vidieť mimo komfortné prostredie McLarenu, čo dokáže.
To sa síce potom vylučuje s tým, ak McLaren budúci rok padne, lebo neviem či teda chceš na dôkaz presvedčenia ten prestup a výkon inde, alebo že zase vytiahne McLaren, lebo keby ho vytiahol tak to nebolo mimo to komfortné prostredie McLarenu.
Neviem Ježko, máš to tažké ale to vymyslíš nejak. Držím palce
Piastri neměl smlouvu, ale poměrně dlouhou dobu se nechal přesně podle té neexistující smlouvy draze vydržovat a nakonec nebyl ani tak rovný, aby řekl Szafnauerovi že odchází. Jestli to pro někoho není podraz, beru to na vědomí.
Pokud Max má ve smlouvě výstupní klauzuli a využije ji, nebude se jednat o nedodržení smlouvy. Proto se tam ta klauzule dává, aby k ukončení mohlo za určitých podmínek dojít.
Prestan hladam teraz dokazy
Chceš tip?
Dám ti bludištáka, jeden v roku 22, druhý apríl 24
Ja presne viem co tu mam dat ale uprimne nechce sa mi absolvovat celodenny pad do mizerie tohto fora
Promiň, ale pleteš si smlouvu na závodní sedačku a smlouvu, kdy byl Piastri rezervní jezdec. Renault i Piastri se řídili smlouvu, která byla o postu rezervního jezdce, byla tam opce na uplatnění ke smlouvě na závodní sedačku. Ta opce nebyla uplatněná do omezeného termínu, ale i tak se Renault rozhodl oznámit, že Piastri za ně bude jezdit, aniž by Piastri cokoliv věděl či podepsal (smlouvu o závodní sedačce). O jakém podrazu se potom bavíme?
A co se týče Maxe, tak samozřejmě, pokud má výstupní klauzule, tak je může využít. Tohle nikdo nezpochybňuje. Stejně jako to, že Piastri nebyl smluvně vázán a využil toho.
Chcel som to sem ja postnúť ale pes vraví, že mám ísť von.
Tak možno inokedy
Nezlob se, ale vidíme to každý jinak, což beru na vědomí. Svůj názor jsem popsala jak nejlíp umím, dál bychom se točili v kruhu. Mějte se tu, musím se živit prací.
Já jsem v pohodě. Mě jen se re, že jsem včera investoval mentální energii do Mattiho, když ta odpověď byla sakra jednoduchá
Předpokládám, že každý se živí prací. Beru na vědomí tvůj postoj, hezký den
Do koho? Dejve, vždycky dáváš energii, i když tu jen trolluješ:grinning:
Sorry, autocorect…však ty to znáš
Já moc nevím o čem je řeč, ale nějak mi to u tebe fakt přestává štimovat Aby šel Max jinam kde bude mít adekvátního týmového kolegu mi dával smysl, u Norrise to moc nevidím. Nebo chceš aby přestoupil do týmu kde nebude mít konkurenci a tým jen pro sebe? Zkus to vysvětlit. Samo chtít můžeš co chceš, ale co to tu má vysvětlovat
Už zase vyvolávaš hádky? Ešte je len ráno a už ho tu všetci šikanujete. Som na vás pyšný.