Říkám, Piastri nemohl jít ani tam kde mu dali smlouvu a sedačku To je tak když někoho nemáš rád
Holt všichni jsou si rovní, někteří jsou si rovnější - F1.sk verze
No teda, to bylo zle.
Nejlepší je že Max s Helmutem uzavřeli na tajňačku výstupní klauzuli, a jsou to férový borci
Jenom se řídí základním instiktem pilota F1. Ale udělat to Piastri, tak je to podraz
je to viac ferove alebo menej ferove ako ked rodak z ovieda prisiel vydierat aby Hamilton nedokoncil nasledujucu GP?
Určitě více férové, až křišťálově čisté, nepochybně Jen u Maxe koukám se nesmí poukazovat na nic, tam to je vždy v pořádku.
Preco by sa nemohlo, ved poukazuj kolko ches, niekto ti brani?
Helmutka rozhodil muj rating.
Když už ho bráníš jen ovideem tak jsem trefil do terče Místo toho aby jsi teda napsal proč to bylo u Maxe v pořádku tak kopeš do mého oblíbence. Při tom kde jsem napsal že u Alonsa jeho některé metody byly v pořádku? Ne, jen se snažíš dětinsky obracet stránku kde ti argumenty na férové jednání Maxe s Helmutem nějak schází.
Mě taky, hned jsem se kouknul na čísla a je to trochu moc
ja som nepisal, ze to je v poriadku. naopak, uz vtedy som tvrdil, ze Markova klauzula je nelegalna a napadnutelna a tak aj skoncila.
BTW na Piastriho mam podobny nazor. McLaren ponukol prilezitost tak ju zobral.
Co sa tyka tych obvineni, ze nemal problem dalej vyuzivat sluzby Alpine… Mlademu povedali nech radsej drzi zobak, ze zmluvy riesia menezeri, tak bol ticho. Vobec ho z nicoho nekaleho nevinim. Alpine sedel na dvoch stolickach a tak aj dopadol.
Jo. Samo Piastri se nezachoval jako světec, ale fakt mě zaráží když dotyčná jede v tak dvojím metru kde pohnutky k lepšímu místu najednou nejsou omluvou. Morálně ho nemusí mít za kámoše, ale to co udělal Piastri má příležitost i důvod.
Pokud Verstappen využije výstupní klauzuli, tak jsem s tím ok. Má na to právo, jen to bude maximálně posera.
Piastri je jiná kapitola. Přestaň mi s Piastrim zvyšovat tlak.
Jinak víš že mi Piastri zrovna uplně nesedí? Zdá se že na mě je to až příliš psí čumák
Nebo když Red Bull dával instrukce šéfovi závodů, jak ma řídit poslední závod sezóny?