Jezka s Davidom povazuje vacsina fora za nestrannych a nekonfliktnych. A to pisem ako uzivatel, ktoremu jezko nalozil v sukromnej sprave s Honzikom.
Samozrejme je to subjektivny nazor vacsiny, ale s nimi nemal konflikt snad nikto nikdy az na nasho Honzika.
Jezko tu je uz velmi dlho a vie ako to bolo od prichodu Hogra, takze vie preco hodnoti ako hodnoti.
Ja sa tym ale netajim, ze pre mna je to odpad. Nehram sa na neviniatko a neplacem, ked on o mne nieco napise.
Taketo snahy tu uz boli. Ja ked som sa tu registroval, tak som bol len vecny. Len som tu hodnotil preteky a pomerne objektivne, ludia to casto lajkovali a odpovedali. A potom prisla ceska uderka a totalne to tu rozlozila (toto spravili uz 2x predtym na ceskych forach). Oni tu mali konflikt snad s kazdym okrem samych seba. A takeho dem.enta nezmenis. To je proste od prirody c!cina, kde zlyhala vychova. Rozmaznany blbecek.
Dobre, ze si spomenul toho Lewisa, sam som na to myslel ked som si cital vasu debatu.
Ano, ked sa oznamil jeho odchod, naslo sa nemalo ludi, co pisali, ze uteka, lebo Mercedesu sa nedari atd. A to odisiel po 3 rokov (21 sice titul neziskal, ale monopost bol stale top).
Ja to tak nevidim, ale bolo to tak…
A nejde o samotnu kritiku odchodu.
Ale ze sa vysmievas postoju, ze chceli Maxa vidiet inde a teraz ked sa tak mozno stane, im “vadi” ze nezostane v RB.
Ved na tom nic nelogicke nie je.
Iba ak tu temu extremne zjednodusis bez kontextu, aby si opatovne vtipne rypol.
Max je stale mlady a je uplne normalne, ak ho chce niekto vidiet dodrzat kontrakt s timom, vdaka ktoremu ziskal tituly aj s autom ake ma teraz, ci bude mat dalsie sezony, tak ako Lewis napr. No a neskor bude zaujimave vidiet ho aj v inom prostredi ako len RB…
Uplne legitimny a neodporujuci si postoj, ci co ti tak vadi?
Tady bych to trochu korigoval. Nemyslím si že se @Matti do mě a nebo do ježka nějak opírá a nebo dokonce útočí. Beru ho jako v pohodě diskutujícího, který sice má svůj osobní bias, ale to máme všichni. A oceňuju, že povětšinou reaguje klidně a je vidět, že se snaží přemýšlet.
Timur ty uz prestan o barikade vas/nas, sibe ti z toho uz. Iba tak sa da vysvetlit tvrdenie, ze RB ma mozno najhorsie auto na roste…
Zase z toho robis triedny boj.
Jezko kritizoval (navyse za pravdu) Hogra a ze tym chce konflikt a rozdelovanie.
Tak som sa ho uplne slusne, bez urazok a vecne spytal, ako to vnima inde.
O robenie z toho viac, nez to je, nemam narozdiel od teba zaujem
Skutočný dôvod je, že rok a pol. Mne to tiež lezie na nervy furt dookola čítať.
Prepáč ale toto sme si vysvetlovali. Možeme ale znova.
Hlavne tu prestaňme robiť z chudáka Mesiáša čo tu chcel každému dobre a fórum ho šikanovalo. Už som vysvetloval, že spôsob ktorým to bolo “komunikované” (rozumej každý článok napasteované posty od XY novinárov) bol proste otravný. Je snáď normálne, že fanúšikovia RB v tej dobe tomu neverili alebo boli voči tomu rezistentný kedže tomu nič nenasvedčovalo. Tapetovanie v tej dobe každej témy tomu fakt nepomohlo. Výsledky boli skvelé, všetci držali bobríka mlčanlivosti a sám Max sa v tej dobe vyjadril, že všetko je ok (asi najviac prostoreký človek v F1 aktuálne). Tak dostávali sódu a zase každý fanúšik RB zase dostával od nich sódu naspäť aký sú hlupáci. Tváriť sa tu, že on nehádzal piesok je absolútne mimo mísu.
Popisuje to aj sám ježko:
Respektíve
Čas ukázal, že niečo na tom pravdy bolo. Ak z toho niekto nenapíše knihu, tak sa asi nedozvieme ako presne to bolo. A po nejakom čase, zase väčšina fanúšikov RB v rozdielnej miere (snáď nejsme stádo ovcí, že musíme mať rovnaký názor) uznala, že sa tam niečo deje - niekto menej, niekto kompletne.
Ja si napríklad myslím, že odchod JW nebol zpôsobený žiadnym interným rozkolom ani ničím, proste by odišiel bezohľadu na to, čo by sa tam dialo. Mám pravdu? netuším. je to môj názor.
A tak sa dostávame sem. Rok a pol po tom a stále tu niekoľkokrát mesačne budeme čítať (teda ja nie, ja mám úspešne už dvojciferné číslo mesiacov toho človeka v ignore) jak vlastne mal pravdu.
Cool mal pravdu. A? koľko to teraz budeme tu čítať? ako spomínam vyššie, majorita fanúšikov ten rozbroj priznala v rozdielnej miere.
V tomto momente má jednoducho Ježko pravdu. Tu nejde o to “že mal pravdu” ale o to aby si kopol a zase urobil 35 hádku
Lebo na fóre už bolo od majority (RB fanúšikov) priznané, že sa tam niečo dialo a hotovo.
Tak ale vidis, vsetky argumenty minulost.
Pritomnost sa viacmenej vytraca a z vecnej a slusnej debaty sa pricasto stava neslusny konflikt zalozeny na minulosti…
Velmi pekne dakujem, prave pre takyto postoj viem, ako je zle skatulkovat, vidiet veci ciernobielo, zvelicovat a nalepkovat, co niektori nedokazu bez toho…
Jeden priklad, ktory musi kazdemu otvorit oci, ze kto je tu ta rakovina, ktorej nejde o diskusiu, ale nema nic ine v zivote na robote, tak zije konfliktami na tomto fore.
Bolo obdobie mimo sezon a bolo tu pomerne mrtvo. Hogr sa nudil, tak otvaral rok mrtve diskusie, v ktorych reagoval na komentare s cielom vyvolat konflikt. V preklade otvoril rok staru diskusiu, kde sa ludia bavili o tom, co a ako by mohlo byt a on tam po roku, ked uz vedel co a ako dopadlo, prisiel a zautocil na autora komentaru. A takto otvaral diskusiu za diskusiou.