Red Bull sa prerátal. Verstappen bude musieť v šprinte čarovať, uvedomuje si Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Červení býci v šprintovej kvalifikácii do istej miery zariskovali. Maxovi Verstappenovi nasadili zadné krídlo s menším prítlakom, čo neprinieslo svoje ovocie v piatok a s najväčšou pravdepodobnosťou mu bude na príťaž aj v sobotu. Helmut Marko sa spolieha na jeho jazdecké umenie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218560/red-bull-sa-preratal-verstappen-bude-musiet-v-sprinte-carovat-uvedomuje-si-marko

Aby jsme si to odbyli hned na začátku, tak přeci RB neudělal nic špatně, to jen Max nevyužil potenciál zdaleka nejlepšího auta a prokaučoval další desítky bodů, celkově letos prokaučoval už stovky bodů.
A jelikož je RB projekt zaměřený jen na to aby z Maxe dělal největší hvězdu, tak Marko hned přispěchal z výmluvami a omluvami na adresu Maxe. Fuj.

:grin: :grin:

8 Likes

Davide je ti dobře? Měl by sis dát studený obklad na čelo a dát si nohy nahoru

2 Likes

S malým zadným krídlo dúfať v dážď? V Silverstone to moc nedopadlo.

Emil v téměř domácím prostředí poskakoval?
Asi dozvuky z opušťáku. :slightly_smiling_face:

Copak, štve tě že jsem tě předběhl s komentářem? :stuck_out_tongue:

2 Likes

Nebo mám rovnou volat Chocolouška?

1 Like

Aha, aha, aha. V US uz bylo videt, ze auto nestiha ani v cistym vzduchu. Mexico nema smysl se vyjadrovat a tady to nebude o moc svezi…

2 Likes

Verstappen mel stesti, ze se Norris zasekl za Charlesem. Jinak tam Norris jezdil i pod 38.

Verstappen vyhral pohodlně, těžko říkat, že jeho RB nestíhal. Když se Norris dostal před Leclerca, tak žadna stihačka nebyla, a to nevíme jestli jel Ver naplno ani, když vedl od začátku do konce.

2 Likes

Norris se zasekl za Charlesem, protože neměl takovou výkonnostní výhodu nad ním. Říct o RBR v US, že nestíhali je solidní bizár

2 Likes

Vyhral ,pohodlne", jelikoz Norris nezvladl predjet Lerclerc-a. Norris v trafficu zajel kola pod 38. Verstappen mel nejlepsi kolo bez trafficu 38.

Fí ha, jdeš do sebe :+1: :sunglasses:

1 Like

Verstappen měl v 35. kole taky pod 38. A jak píšu, on si to mohl hlídat. Tvrzení, že jeho RB nestíhal je mimo.

2 Likes

Norris v trafficu ve stejnym kole bouchnul pod 38. To stejny bylo v kole 48 taky v trafficu. Ono ve vysledku je to fuck. Vy mate insidery a vite, ze RBR setril auto, managoval a jel s plnejma baterkama. :smiley: Tady se ohanite datama, ale kdyz vas clovek konfrontuje s daty, tak najednou nejsou relevantni. Najednou se to nehodi do kramu a RBR si to hlidal prece. :smiley: :smiley: Rad bych rekl, ze jsem cekal vic… No, necekal.

Aston nestíhal, to by možná sedělo, že RB Maxe nestíhal je mimo no.

2 Likes

Jaký data si tu dal? Já tu vidím jen tvůj výmysl o tempu RBR.

2 Likes

Jestli už má Max co dělat v jednom kole s důchodcem který nemá na titul a s tenistou, tak upřímně, není to žádný zázrak, to je jisté :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

On napíše jedno číslo a bere to jako data. Tady je hotovo. :smiley:

1 Like