Red Bull sa prerátal. Verstappen bude musieť v šprinte čarovať, uvedomuje si Marko | Magazín F1 - F1online.sk

A ma smysl, co sem dam? Vzdyt budete psat, ze Norris je neschopnej, protoze nepredjel Leclerc-a. Ano, to je pravda. Jenom bejt zaseklej za jinym pilotem a jezdit takovy casy… Nevim, nevim, mel by mit pneumatiky na hadry. A pokud to selze, tak napisete, ze si to RBR hlidal. (:

1 Like

a kde jsem to psal? Já totiž psal tohle

a sám potom dáš tabulku, která to tvrzení potvrzuje. Naopak vyrvací tvoje tvrzení o tom, jak RBR v US nestíhal.

2 Likes

Takže nechapeš data ani kontext. RIP.

2 Likes

… to vypadá pro Maxe hodně dobře, nebo ne? :thinking:

2 Likes

2 desetiny na kolo v prumeru? A ano, Norris v tom aute mel daleko vetsi tempo, ale nedokazal ho predvyst. Diky Leclerc-ovo obrane zustal Verstappen v suchym triku na cistym vzduchu.

Já fakt nevím, jestli si rAstor dělá prdel nebo to myslí vážně, protože takhle se střelit mezi oči není normální

1 Like

Ještě jsem tam měl nějak zakomponovat neschopáka Vettela. No nic, příště se poučím :grin:

2 Likes

A to vyšší tempo, je tady s námi v mítnosti nebo jen u tebe?

1 Like

A zapomnel jsi napsat neco o fialovym minisektoru a nejlepsim vykonu planety. :rofl:

Dejve nech Vettela už v důchodu, ochránce planety letěl osobním letadlem do Brazílie, aby tam vynášel popelnice a díky tomu se mohl alespoň podívat do paddocku

2 Likes

…byly tam, tentokrát několik :smiley: :+1:

4 Likes

Po 3/4 sezony nezdaru vam to preju(zadna ironie). Drzim palce v dobry vysledek ve sprintu a dalsi kvalde.

Jako mohl jsi, ale takhle to stačí, konečně upřímnost a otevřenost, to ceníme :clap:

2 Likes

Díky :pray:

2 Likes

Marko ty cčarujes každcov sprostostov čo povieš

Mě by spíš zajimalo co vše nedali Tsunovi nebo co u něj vořou, ale tam se jen dozvíme, že čekali víc. Jako vždy.
U Maxe se duvody ukazují vždy, když neni na P1.

Trefil jsi to přesně. Jen dodám, že ještě neustál tlak. Od té doby, co se mluvilo s nějakými šancemi na titul, tak 2x v kvalifikaci totálně odpadl. A to mu tam RedBull serviruje jeden upgrade za druhým.

Jezdecke umeni tam nejni, tak uvidime co zase predvede, chtelo by to neco extra, jizda po trave nuda, vytlaceni nuda, jizda po hlavach nuda, natlaceni do zdi nuda, co noveho modra umelina vytahne. Holt ten tlak je svinstvo.