Red Bull sa podľa Verstappena prepadol a je až štvrtým najrýchlejším tímom | Magazín F1 - F1online.sk

Podle mě celej kancl, ale jistý si nejsem. :smiley:

3 Likes

Měřil si jim IQ? aby si pak mohl dělat výstup jako tiMur tady

2 Likes

Měřil ho vůbec sobě? :grinning: Zdání někdy klame.

2 Likes

Nechtěl bych k týhle konverzaci přijít bez kontextu. :smiley:

2 Likes

Já také ne :smile:

1 Like

veď práve. Niekomu, kto je nižší, napr. 150-160cm, sa už aj tí so 180cm zdajú vysokí (pritom mierny nadpriemer mužov v Európe). Alebo kto má “niečo” kratšie, tak aj priemerné sa môže zdať veľké, toľko ku kontextu pre @spineIesssheep :wink:

3 Likes

Díky, já pro jistotu budu příště vyžadovat ve své bublině všechna čísla. Chci být informován. :relieved:

3 Likes

Mám ti je vypsat tady nebo …? :smiley:

2 Likes

Jestli chceš použít i průměrné zrychlení tvých vozů, tak radši použij soukromou zprávu. :smile:

2 Likes

Na hruby odhad IQ ludi s ktorymi travis kazdy den potrebujes aby si im dal IQ testy? (iba recnicka otazka, nemusis odpovedat, len sa zamysli sam pre seba… Chcem len zastavit dane posmesky aby niekto nevyzeral este hlupejsie)

1 Like

Už len tu keď si pozrieš Honziho a spol, tak vieš že v ČR musí byť dosť členov mensy, nech ten priemer sedí. :sweat_smile:

2 Likes

2 Likes

Naopak, on to nepotřebuje a nemá takovou potřebu. Jinak tady hodnotit IQ taky nebude to pravé, zde je spíše hlavně vidět ve velké míře EGO a zamindrákovanost.

2 Likes

No vidíš, chtěl si to zastavit a Jos i přesto potřeboval prokázat svojí hloupost😉

2 Likes

Já si nechal měřit IQ a mám 153.
A co jako?

1 Like

To nevím, já mám naměřeno 180 a to jen proto, že to byla horní hranice onoho testu. Co jako :grinning: Už jsem si na to zvykl, že nepotkávám lidi kteří by mě trumfli. A nevadí mi to, když jsem to nepoznal, ani na vejšce :man_shrugging: Navíc je logický že mi to ani nikdo nevěří :face_with_hand_over_mouth: To jen kvůli egu jsem to vytáhl, nerad prohrávám :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

IQ = Intenzita Qokání? :chicken:

Na vejšce? Pokud si nestudoval filozofii, tak určitě nejsi nejinteligentnější na tomhle fóru

1 Like

Neee, já jen přes tu matiku.

1 Like

aký má “hrubý odhad” niekto s nízkym IQ a aký má “hrubý odhad” niekto s vyšším IQ? :thinking: (len básnická otázka, a kto by mal teraz vyzerať hlúpejšie? - ďalšia básnická)
Napríklad tu v diskusiách sa pravidelne objavuje jeden skvelý príklad “skreslenej reality”. Párkrát sa mu to už aj admini snažili vysvetliť svojimi nástrojmi, ale vyhodíš ho dverami a on sa vráti cez záchodovú misu a rozbehne ešte onakvejší shitstorm.

3 Likes